10

Анонимен

преди 1 година

Според груби изчисления след толкова много хванати пияни и дрогитани по улици булеварди и магистрали трябваше да си карам сам както в 1995 година.

9

Анонимен

преди 1 година

Моля редакцията не премахвайте моето оплакване от тези момичета. Едното момиче с черната коса е изключително опасно и арогантно. Стахувам се за живота си аз съм над шестдесет годишна възраст. До сега само случайни хора ми помогнаха. Имам нужда от помощ но нямам доверие. Моля ви не ми премахвайте оплакването. В голяма беда съм едва се прибрах тая вечер.

8

Анонимен

преди 1 година

Вече няколко пъти го писах но помощ няма от никъде. Преследвана съм от висока млада жена с черна коса и нейната русолява невзрачна приятелка. Това става в района на Триъгълника във Велико Търново по улица "Илия Янулов " между магазн Стиви и улица " Оборище" и МОЛ В. Търново. Думи нямам да ви опиша колко е арогантна чернооката по висока жена с черна коса . Зимата ходеше с черно плюшено яке и с черна качулка. Страхувам с за живота си .

7

Ivan

преди 1 година

КОЛКО ПИЯНИ ЧЕНГЕТА ХВАНАХТЕ ДНЕС?!Ааааа,тестовете за тях са фалшиви,забравихме мантрата,sorry!Хайде ,идете се снимайте със собствените си камери(които ние плащаме),БЕЗОБРАЗНИЦИ!!!

6

Анонимен

преди 1 година

Ако направят истинска провела само от мвр ще изкарат стотина пияни и дрогирани за страната няма да коментирам

5

Анонимен

преди 1 година

Представи си да им се вземат колите на пияните и дрогираните ,това ще е върха

4

Въпрос

преди 1 година

Вече има ли забрана да се хващат пийнали и дрогирани МВРейци че вече нищо не се чува след оня скандал дето Меверету го потули?Няма каращ и непил мевереец!

3

Анонимен

преди 1 година

Та то в което и да е рушветчийно управление има повече пияни и друсани,при това са на работа. Тестовете го доказаха,но корумпетата врякнаха че много грешни и неточни били ,на хора показвали,при ушев грешали,от стрес и лекарства. Стават не за смях,а за посмешище.

2

Анонимен

преди 1 година

Фалшивите тестове за полицаи продължават да се използват в репресия на гражданите

1

Ай чао

преди 1 година

Старши Инспектор Емил Димитров от Бобов дол кога, а Угринов от Перник ами той трезвен не кара!