13

Все

преди 1 година

За нещо "от бранша се притесняват." На тях и търгашите ни търговци нищо не им постига. Подобни браншове и пенсионната ни система нарушиха баланса и ...разделиха обществото. Резултат-състоянието на Парламента. Но за да се разбере от високопоставени държавници, освен образование трябва да има и нещо друго, за да има държава, а не територия.

12

Доко

преди 1 година

Незнам колко захлупени румънци трябва да намерите да се навият да ви дойдат в хотелите, с не да предпочетат да шофират 4-5 часа повече и да отидат на истинско море с качествено обслужване. Но от друга страна, каквито хотелите, такива и клиентите.

11

Идеално за почивка

преди 1 година

Първо-метеоусловията са подходящи-няма да има слънчеви изгаряния.Второ,ако отиваш да плуваш в морето,не ти пука,че вали,тъй и тъй ще си мокър.Но не трябва да забравяш да си сложиш анцуг или неопрен,като влизаш във водата,вдигнали са цените на препаратите срещу настинка.Трето културно-познавателния туризъм може силно да обогати чужденците чрез срещите им с видни представители на етноси у нас,особено индобългарите.Е,това е за поляците,румънците си имат индорумънци.

10

До 9

преди 1 година

Ако има някой , в България , който няма какво да яде и е що-годе нормален...това трябва да световно най-мързеливият човек! Работа има тука навсякъде , а ако искаш просто да си вадиш храната сам - ЗЛАТНА земя по цялата територия -бол! Ори ,сей, яж! Ама дай на мрънкячите да мрънкят..

9

Нямаш левче за WC ?!

преди 1 година

Вече е 2лв. цената. Идвай с памперс за най-евтино.

8

Анонимен

преди 1 година

Хората няма какво да ядат, а вие за хотели и почивки пишете.

7

Анонимен

преди 1 година

Айде стига! Кажетецси го - бягат от мобилизация!

6

Бивш готвач...

преди 1 година

Няма лошо,но кой ще го храни тези туристи????

5

Анонимен

преди 1 година

Чо морето е дъжд и студ. Не знам кскво са открили, но навсякъде е празно.

4

силно учудЕна

преди 1 година

Как така, лятото идва след месец?!

3

Анонимен

преди 1 година

Има много и английски старци и бабички татуирани ,и поркат здраво)

2

морски

преди 1 година

Алчни печалбари пак ще фалират. Като плащаха високи наеми, къде им беше акъла? Местните все ще спечелим нещо...

1

Анонимен

преди 1 година

Ха,ха,плащат с биткойни . кого лъжите. Бивши почивни станции са превърнати в хотели от новите номрнклатурчиците но те все още са пълни с укри на които разходите се плащат от Държавата.А лятото там е, преди обяд слънце след обяд дъжд и гръмотевици.Тази години лятото ще е дъждовно и едва ли ще се съберат общо за сезона 20-25 слънчеви дни. А цените с 25% нагоре, още преди лятото а след юни с 50%,защото,нали ден година храни.Да ви имам оптимизма.