51

До 58

преди 11 месеца

До ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ За психиатрията си човече! Взимай мерки докато е време!

50

Кой си ти безименни?

преди 11 месеца

До Иван Ивановци много! Да не те е срам да си кажеш Иван Костов!? Защо да те е срам:1. Човек на Андрей Луканов, икономист на супер секретния проект "Нева"! 2. Навряха те насила в СДС, заради теб изгониха свестни хора и истински депутати! 3. Заграби ръководството на СДС, чрез апаратни игри и го разби! 4. Отказа коалиция на естествения партньор НДСВ и изпрати дясната алтернатива в историята! Все пак, има и добро - внедри Корнелия Нинова в БСП и тя ги съсипа!

49

Еврейска власт

преди 11 месеца

Безлична особа, от която нищо не зависи. Като всички калинки в ГЕРБ-ДПС

48

До 47

преди 11 месеца

До ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ Правилно никакъв кабинет на платените от Васил Божков - Черепа и другите бандити и олигарси!

47

Иван

преди 11 месеца

Катка правилно ви казва, подкрепете гениалната идея на великия и вожд и пръв ръководител правителството Грабител.

46

Абсолютно права е!

преди 11 месеца

Няма логика правителството да се избере с първия мандат, след като самите ПП-ДБ признават, че нямат принципни разлики в приоритетите! Не, те искат те да направят правителството, непременно! Същото стана и в предишното НС, когато не подкрепиха проектокабинета Габровски! Какъв беше резултата? Паднаха катастрофално надолу, а ГЕРБ качиха резултата! Сега, ако не подкрепят кабинета Габриел ги чака борба за влизане в слеващото НС, някъде 11-12 депутата!

45

От хората

преди 11 месеца

Ако ще ни въвличат в илизорната Шенген ,войната в Украйна и какво ли ни,по-джбре да няма редовен кабинет.В момента това е игра с народа-ако не съм аз,то и ти няма да бъдеш.Да сте чули някой да дискутира цени,заплати,пенсии от трибуната.Само Гешев,съдебна реформа,а вече и Конституция. Мислете за България и българите.

44

fact

преди 11 месеца

обаче,кабинет с кукловод тиквата НЕ НИ ТРЕБВА ВЪОБЩЕ!

43

Дочо

преди 11 месеца

До ГербофобА защо такива като теб си мислят че те ще определят какво да ядат децата ни? И водите България към Гражданска война, но в нея няма да има милост нитп за *** и Кокорчо, ното за Линда, децаиа й инито за Спецов! Това ясно ли ви е? Или си мислите че ще се мотате пак и ще мяука оня слуга на Самоковеца - жужето подлизурки!

42

Анонимен

преди 11 месеца

Гледам днеска само калинка Захариева са хвърлили на амбразурата.Останалите разпределят постове.Нещо за Славчо,много за Пеевски и Боко,а народа кучета го яли.

41

Анонимен

преди 11 месеца

Захариева е толкова мразена в ГЕРБ, че при първа възможност Бойко ще даде на кучетата

40

Мнение

преди 11 месеца

Изключително подъл човек. Лекувах макс й. И съпругът й, и тя да две същества с изключително много лош характер, оплетени са в служебни престъпления.

39

Наблюдател

преди 11 месеца

С нетърпение чакам ГЕРБ да се завърне на бял кон. Продължаваме Подмяната да се направят на обидени, народното събрание да се премести в любимият им партиен дом, да натирят журналята в мазето и да заживеем в нашата стабилна бедност и приказки от жипката......Да тръгнат пак композициите с *** към тецовете, да разделим новите "порции"(Ох все ги бъркам Доган и Бойко кой даваше порциите, кой даваше парите , кой кого щеше да съди, кой кого"поръча"...) Вече ми е все едно! Не искам никой да идва!

38

Анонимен

преди 11 месеца

Цъки какво направи за хората за 13 г власт?За нея е ясно няколко хотелчета на морето !Благодаря марш от политиката нагло същество такива !

37

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 11 месеца

Щом Захариева Го Каза - Значи - Кирчето са го Пенсионирали с ТЕЛК от ФАЩ - Да си Ходи на Село в Канада........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

36

Гербофоб

преди 11 месеца

Трябва да сте много *** (за нагли съм сигурен), че след 12 г.грабеж и произвол, някой ще ви остави да се върнете на власт при това с доказани крадци като ДПС и Гроздана караджова-трифонова.

35

Ужас

преди 11 месеца

Когато герб взе властта бях млад обнадежден , че идват нови хора , че ще живеем като европейци , и накрая получих живот по лош отколкото при станишевПлоския даньк абе това ли ви беше развитието

34

Анонимен

преди 11 месеца

И Радев е вариант за бг както досега управляваше. Партиите сегашните са ненужни и няма нужда и от избори.

33

Ужас

преди 11 месеца

След като при герб вече не са между живите близо - милион бьлгари а други - милион и половина емигрираха , не е ли малко срамно безотговорно да иска герб подкрепа от някой вместо да се саморазпусне и да поеме вината за трагичното си управление за 12 г един млад човек влиза в средна вьзраст

32

НИКОЙ НЕ ВИ ЩЕ

преди 11 месеца

ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ УДАВНИЦИ