462

Анонимен

преди 11 месеца

Като чуя "Москва потвърди" ми е ясно, че е точно обратното!!!

461

Анонимен

преди 11 месеца

Много разочаровани от държавата руснаци се бият на страната на братска Украйна! С нарастването на разочарованието, ще нараства и броят руски братя сражаващи се против Русия и ще допринесат за освобождението на украинския и руския народи! ДА ЖИВЕЕ ДРУЖБАТА МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И УКРАЙНА! Дружба с Русия, мерси!

460

Анонимен

преди 11 месеца

Колкото Херсон е руски, толкова и Бахмут...

459

Гиб Мелсън

преди 11 месеца

Тоз, който за една година един път не е отишъл до Бахмут да помага на украинците хич да не ми се прави на русофоб, защото е сто процента русофил. Само един истински русофил няма да отиде да помогне на украинците в продължение на една година, като вижда, че се мъчат и имат нужда от помощ.

458

Анонимен

преди 11 месеца

"Лош чичко Путин. Пак се подигра с натовските джендита.." - Toчно по същия начин разказваха преди години руските ***, как натовците не били мъже, войниците имси бръснели краката, а руският солдат алфа мъжкар ако искал щял да бъде за 2 седмици до Париж. Ей ти на един Париж! Повече от месец не можеха да се справят с агитката на Динамо Киев в един завод, а сега колко време не могат да се справят с един град колкото Габрово.

457

Анонимен

преди 11 месеца

Нацисти украинци изгарят живи в Одеса 42 души. Избиват над 8000 руско говорящи от Донбас от 2014 до 2022. Нацисткото образувание на територията на бившата УССТ загуби правото си да съществува.

456

Гиб Мелсън

преди 11 месеца

до 486. Ти какво очакваш. Руснаците да оставят 20 хилядна украинска армия в град Бахмут, която да обстрелва руските позиции от града, да убиват руски бойци на воля а тях никой да не ги бара в Бахмут. Там да си живуркат в жилищата на редовите украинци и да стрелят от там. Като на хотел.

455

Анонимен

преди 11 месеца

Лош чичко Путин. Пак се подигра с натовските джендита..

454

Анонимен

преди 11 месеца

DO 483. И кой превърна града в руини. Обстрелващите го руски агресори.

453

Значи точно

преди 11 месеца

След Бахмут - само голо поле без укрепления. И така до Киев, Лвов, до румънската и полската граници. Вече няма други градове с такива укрепление, строени са години наред в Бахмут от 2015г. Ето това значи точно.

452

Гиб Мелсън

преди 11 месеца

Реално тактиката на украинската армия е да превърнат в руини всеки град който губят. След тях и потоп. Не искат да се бият с руснаците по полята и горите. Има предложение града да бъде преименуван на Вагнерград. Ще го възстановят така както и Мариупол.

451

Анонимен

преди 11 месеца

Точно значи - 50 хиляди от най-добрите кадри на украинската армия подготвяни за контранастъплението смляни в месомелачката на "Вагнер".

450

Той

преди 11 месеца

Тоя град съществува ли все още ?

449

Анонимен

преди 11 месеца

Aко сами направите бърза справка в Интернет, за да не ви лъже никой, ще видите, че тоя Бахмут е с население горе-долу съпоставимо с Габрово. Даже Габрово е по-голямо. Години наред всички слушахме по форумите да ни плашат с великата руска армия. Не бе, не са лоши, ама са момчета като всички останали по света. Обаче пропагандата години разказваше как ако руснаците искали, щели да бъдат за 2 седмици до Париж. А вече кой месец не могат да се справят с град с големината на Габрово. Даже викат частни.

448

Анонимен

преди 11 месеца

Трябва превантивно да изтpeпeм русофилите, че като дойде путин, Гешев може да не е на власт , и тогава русофилите ще станат предатели колаборационисти! Дръжте ги!

447

Анонимен

преди 11 месеца

Това "падане на Бахмут" какво точно значи? Ами нищо не значи. Бахмут вече са едни развалини, руини. Поредният унищожен от болшевиките град. Докато пак не бъде освободен от украинците. Буча също беше унищожен, но за 1 г. украинците го възстановиха. Когато окупаторите бъдат изтласкани от Украйна, тя ще се оправи. Но Русия с болшевиките на власт никога няма да се оправи. Парите от природните изкопаеми ще продължат да отиват в ръцете на червените олигарси на Путин. Народът ще страда в мизерия.

446

Dazy

преди 11 месеца

украинският генерал Валерий Залужни беше тежко ранен в началото на май при ракетен удар по Щаба на ВМСУ край Павлоград, в Днепропетровска област. Извършени са няколко тежки хирургични операции, след които той, ако оцелее, определено няма да може да контролира адекватно армията.

445

Анонимен

преди 11 месеца

Поне да се похвалят, че са успели да превземат нещо, точно преди контраофанзивата, в която ще го загубят Бахмут заедно с още много територии. Нарочно ги оставиха да го превземат, за да може наемниците да се махнат от там и да не пречат на настъплението на ВСУ.

444

Куку

преди 11 месеца

Нека да се обзаложим,че догодина Украйна отново ще стане държава с ядрено оръжие! Мъй пабедили!

443

Анонимен

преди 11 месеца

Независимо как ще свърши войната в Украйна, с комунизма е свършено. Путин няма да успее да възстанови СССР. Загубена кауза още от самото начало. Комунизмът е една лъжа, която умря. СССР умря. На Путин му е виновен САЩ, Горбачов, Елцин, но и без тях комунизмът щеше да умре, защото е мъртвороден, като всяка лъжа.