33

Анонимен

преди 1 година

До 31 - Те станаха вредни, когато започнаха да плашат за Короната. Смениха му официално името от SARS 2, на Covid-19 и не можеш и да му викаме Корона по едно време... После ни казаха, чемако се ваксинираме и всипко приключва. Ем аз се ваксинирах Февруари 2021-а .. Нишо не приключи. Изкарахменощт година и половина така ....

32

Анонимен

преди 1 година

Мисията на българите е исторически предопределена. Ние сме посредник между Изтока и Запада. Единствено мъдростта ни може да ни спаси като нация. Не всичко, което блести е истинско или ценно. Скоро ни предстои да се убедим в това.

31

Анонимен

преди 1 година

СЗО прекалява, за всеки грип ли ще обявява панддмиа, стават вредни.

30

Анонимен

преди 1 година

Да пази Господ от СЗО и нейната "помощ".

29

Анонимен

преди 1 година

Така е! Путин задължи да се ваксинират армията и лекарите. Без изключение. Това ако не е задължителност, здраве му кажи!

28

Анонимен

преди 1 година

Забавно е как антиваксърите-путинофили удобно заобикалят факта, че всъщност единствената насилствена ваксинация беше осъществена само и единствено в Русия. Нито Австрия, нито Гърция, нито който и да е друг е правил насилствена/задължителна ваксинация против ковид.

27

Анонимен

преди 1 година

Забавно е как антиваксърите-*** удобно заобикалят факта, че всъщност единствената насилствена ваксинация беше осъществена само и единствено в Русия. Нито Австрия, нито Гърция, нито който и да е друг е правил насилствена/задължителна ваксинация против ковид.

26

Анонимен

преди 1 година

Сзо са льохмани и търтеи - докато реагират и света пламнал.

25

Анонимен

преди 1 година

Ако бяха реагирали навреме и затворили Китай, нямаше да се разпространи по цялата земя и да убие 20 млн и увреди до живот 1 милиард души. Но това е положението! Дано при следващия вирус не се допусне пандемия. Ако пак тръгне от комунистическа държава, малко вероятно е да получим своевременно информация. Комунистическа партия и истина са несъвместими понятия .

24

Анонимен

преди 1 година

Българинът не ще да изследват вируси. Нов, стар, ще кара всичко натурално. Никакви хигиенни навици, простотия до шия, но за сметка на това подозрителен и параноиден. Маските щели да го разболеят, тестът ще му открадне ценното днк, ваксината ще го чипира, Бил Гейтс ще го следи за да му открадне киселото зеле. Най-глупави, най-болни и най-податливи на дезинформация . Не ни трябва война, Путин вече ви е завладял с конспирации, без да си хаби ракетите за вас.

23

Когато си глупав

преди 1 година

До 24 Анонимен И за какво му е на някого да ви събира ДНК то? Мислиш се за много ценен ли? Ще те клонират за бъдещето ли? Хаха хааааа . . . КОГАТО СИ ГЛУПАВ, ПАЗИ ГО ЗА СЕБЕ СИ! НЕ ГО РАЗПРОСТРАНЯВАЙ ПУБЛИЧНО!

22

Анонимен

преди 1 година

До Секретно бързо трият. Но все пак, това не е сайт за информация и новини, а за пропаганда и манипулация. Информация, която противоречи на пропагандата, тук е особено нежелана.

21

Оцеляване 13 века

преди 1 година

От които 7 робство и геноциди. Българския народ стратегически се разделя на 20% фили 20% фоби, останалите се присъединяват към победителите. Ваксърите сте вечните черни офсе каръците ни.

20

маймунски аденовирус

преди 1 година

До СЕКРЕТНО Забележително е как двете места, където имаше най-сериозно насилване и принуждаване - Австрия, където щяха да глобяват всички неинжектирани, и Гърция, където глобяваха пенсионерите ако са неинжектирани - са сред рекордьорите! И естествено NWO бастиона Холандия, както и Ирландия, където също сериозно бяха изперкали с ковиизмишльотината. И Испания, която ни даваха за "пример" за инжектиране. И естествено, Кипър, където принуждението и насилването за инжектиране бяха мощни.

19

Анонимен

преди 1 година

И за какво му е на някого да ви събира ДНК то? Мислиш се за много ценен ли? Ще те клонират за бъдещето ли? Хаха хааааа

18

Майстора

преди 1 година

До плоскоглав22 -Не бе офчи, знам че за добре полиран микромозък като твоя е трудно да разбере, но има нормални бизнеси - например, животновъдство - а има и вредни, античовешки бизнеси - например "ваксините" за ковид и "храната" от бръмбари. Тях всеки нормален човек отхвърля, затова пък са голяма радост за всеки обработен от медийна свръхконсумация член на биомасата.

17

Анонимен

преди 1 година

Телешкото месо също е бизнес - отказвай да ядеш месо, както и всички останали храни. Паси си тревица по полетата.

16

Анонимен

преди 1 година

А дали пък тази мрежа не е за събиране и анализ на генома на всяка нация, а защо не и индивид (bigdata)? Малко на това ми мирише...

15

Анонимен

преди 1 година

"Храната също е бизнес и трябва ли да спрем да ядем, защото някой печели от храната" - ами да, ако примерно някой измисли че му е по-изгодно да произвежда "храна" от смлени бръмбари вместо от телешко месо, вероятно всеки нормален човек ще откаже да я яде?

14

Анонимен

преди 1 година

Вируси има, а борбата с тях е бизнес, както е всичко на този свят. Храната също е бизнес и трябва ли да спрем да ядем, защото някой печели от храната? Същото е и с вирусите и здравеопазването като цяло.