131

foxy202

преди 11 месеца

Жалко ,пак ще гоним дивото като предишния парламент а президента ще до харчи безконтролно както е свикнал последните 2 години... жалко

130

до139

преди 11 месеца

До Урсулка Кон Дилав:А,пропусна и десетина века византийско и османско.И какви сме ние всъщност?

129

Анонимен

преди 11 месеца

МараУрунгел срешнала Мара Грабител, която преди това срещналла МараИзвършител, мили деца от отпуска се върна бай Иван и приказката станала съвсен като истинска и пак тръгнал Мара с куфър теглила Изпразнител и се задавилааа. От тук приказката ще продължи когато от Унията кажат още неказани новини за разните Мари

128

Анонимен

преди 11 месеца

То да говориш с Габриел е същото като да говориш с чатбот.

127

Анонимен

преди 11 месеца

Гешев е напуснал страната, заедно с всичките си доказателства. Борисов този път ще влезе в зандана до живот. Доказателства бол, е ще изядем 2-3 агнета по повода.

126

Анонимен

преди 11 месеца

Усещам как Борисов почва да се намагнитва.

125

Анонимен

преди 11 месеца

БЕЗ ЕС МАРИЯ ГАБРИЕЛ ЩЕШЕ ДА Е СЛУЖИТЕЛКА В ПОЩАТА В РОДНОТО СИ СЕЛО И ДА НОСИ БЪЛГАРСКО ИМЕ. А БОЙКО ЩЕШЕ ДА Е ЩАСТЛИВ ПЕНСИОНЕР ОТ ПОЖАРНАТА И ДА СИ ГЛЕДА ГРАДИНКА.

124

Урсулка Кон Дилав

преди 11 месеца

Защо се срамиш.. Преди се гърчеехме, после русеехме, сега се краварчим...

123

Фен на Вики Джъстис

преди 11 месеца

Ако наистина изберем тази "МЕРКЕЛ" за премиер, това ще е началото на края за България такава, каквато я познаваме. Дали ще остане нещо от България, също е много спорен въпрос.

122

алоо

преди 11 месеца

"Да речем, че този кабинет мине, после как ще функционира той, без да има ясно стабилно мнозинство?Този въпрос защо не го зададеш на своите партньори Ице?От месец поФтаряте едно и също-дайте мандата на нас и ние ще правим правителство,но математиката и при вас не излиза.С кого бе сине майчин? С бсп-то ставате около 90,възрожденците няма как да ги броите,както и итн.С дпс имате съвсем други проблеми-пеевески срещу вашият лидер-прокопиев,а герб да кажат"да",след като вие на 100 пъти "НЕ"?????????

121

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимна==Това,че "умната,красивата и образованата" красотница на Боко не познава проблемите на българите не е никакъв проблем! Тя не е изпратена тук,за да решава проблеми,а за да доунищожи БЪЛГАРИЯ и НАРОДА ни по заповед на чифутските си господари! Тази е в списъка на шошоро за най-преданите слуги на пъклените им намерения!!!

120

БУКОВСКИ

преди 11 месеца

АКО ДО СРЕДАТА НА ЮНИ НЯМА БЮДЖЕТ СПИРАТ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ НА ПОЛИЦИЯ,ВОЕННИ И СПЕШНА ПОМОЩ.САМО БОЙКО,ДЪЛГИЯ И КАРАДАЯ ГИ ЕНЯ ЗА ДЪРЖАВАТА ДРУГИТЕ СИ ГЛЕДАТ ИЗБОРИТЕ И ОБЩИНСКИТЕ СХЕМИ ДА НАЛАПАТ НАЕСЕН-ЧУЖДЕНЦИ И КОПЕЙКИ СЪР.

119

Българче

преди 11 месеца

Тая се казва Габриел , сина и се казава Жан-Едуард , мъжа и се казва Франсоа или Жером...... !!!! Каква българка ще ни управлява , бе ??? също като онзи гелосан петел-Про100 Киро - и той се води българин, ама не ! Показа ни , че не е българин , дори с документи ! Нито паспорт, нито диплома ! Изкарал ПУЦ в Харвард , или по-вероятно е минал покрай оградата на Харвард и е ксерографирал диплом-менте !!!!!!!

118

ДОГАН ВИНАГИ ИГРАЕ

преди 11 месеца

С ПЛАВАЩО МНОЗИНСТВО > КУПЕНИ ОТ ТУРЦИТЕ ДЕПУТАТИ КОИТО НЯМА ДА ПРИСЪСТВАТ В ЗАЛАТА

117

НОРМАЛНОСТ

преди 11 месеца

Днес в деня започва ДБ и ПП заявиха ,че ако ГЕРБ не подкрепи ПП и ДБ за втори мандат ще арестуват Бойко !? Тия съвсем презобиха ,каква демокрация какви 5 лв искат да правят правителство със заплахи и шантажи тия ПП/ДБ са за затвора ако вземат властта България изчезва за 5 години две вече минаха...

116

toti

преди 11 месеца

Борисв пак я забърка задравата и утре това момиче е безработна......

115

Анонимна

преди 11 месеца

Мисля, че не е запозната с проблемите на българите, за да може адекватно да си върши работата. Както се казва, излишна е. Изпълнила си е мандата, дано са й взели парите и да си ходи кой от къде е.

114

Анонимен

преди 11 месеца

марето ще ви потроши парите като абитуриент на 3-та вечер и следва глад и нищета за народа

113

Анонимен

преди 11 месеца

От къде пък знаете, че всички ще отидат да се регистрират за Гаргамел?? Ако имаха достойнство поне 50-60 от тези депутати трябва да си стоят в къщи!

112

Demonaz

преди 11 месеца

Кабинета на жирафа,които дори не живее в територията,за която го гласят губернатор.