10

Правда

преди 10 месеца

Не може да се отрече че българките са от най успешните гимностички но също и че съдиите и слщоментатори са най- пристрастни към тях така че онеправдават много други, котъ омаловажават сложността на съчетотията на други, а та българи сават месали джри при изпуснат уред. За не говорим за злоупотребата оспорване на оценките с констентации самжнадеяността ме са нещо понече от другите. Ако контестацията воже да давърши и с намалени на оценката щяха ли да оспорват?

9

Анонимен

преди 11 месеца

Името "Рейчъл Стоянов" е подиграква.

8

Ицо президент

преди 11 месеца

Илияна Раева премиер.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Гледах нашата серия на ансамблите. Момичетата много се стараха, но според мен Азербайджан е на по-високо ниво. В съчетанията на Азербайджан 1. имаше стил, откъдето и да се погледне,; 2. имаше елегантност; 3. костюмите им бяха прекрасни (за последната мода на скъпост), елегантни, а не кич, кич, кич !!! като тези на снимката с българския ансамбъл. Българските съчетания в последно време не създават впечатление за единство, вероятно търсят супер трудност, но се вижда като хаос.

6

Анонимен

преди 11 месеца

и нищо!колко пари излезе масрафа?

5

Неееее !

преди 11 месеца

Аз съм един голямзлобар, и не ги признавам за "златни" !! Знам че има и други като мене, не сме малко в тая държава, скоро може и асоциация да си направим !

4

Анонимен

преди 11 месеца

От качалки, като 4, само на тр олящина ги избива. ... Брамо, момичета! Желаем ви още много успехи!

3

до анализаторът

преди 11 месеца

Абе балъъък то да не решение на азерите бе - федерацията по худ. гимнастика е решила така. Големи изказвания няма що.

2

Анонимен

преди 11 месеца

Баку не беше ли столица на Азербайджан, бивша съюзна република на СССР. Защо и в Азербайджан не обичат руснаците и не са пуснали руския и беларуския отбори? :) М? :) Нали ревът срещу Раша бил безумие и от руснаците и рускините по-добродушен хора нямало?

1

Анонимен

преди 11 месеца

Друго си е Ибро Лолов с акордеона!