458

Анонимен

преди 1 година

Бахмут е вече без нито един цивилен в него! Това дава възможност на Украйна да го изравни със земята барабар с всички престъпниции на Пирожкин

457

Вервайте

преди 1 година

Къде са кадировците? Нали щяха да ходят и те в Бахмута? Пуснете подпухналия козел с женските обувки и камуфлажна риза на Луи Витон за 3000 долара да прави ТикТоци, много ме разсмива.

456

Анонимен

преди 1 година

497 - А 350 000 ИЗПЪРЖЕНИ НАЦИСТИ КЪДЕ ГИ СЛАГАШ?

455

Пижо

преди 1 година

До 1ъ Защото да ти кажа парвичката цената, която плати Украйна не е чудовищна. И украинското месо не е пушечно! Очевидно, че оставените трупове там са на украинци. Очевидно вече няма живо украинско месо. Иначе, Пригожин напрактика обяви, че поредната украинка контраофанзива се провали!

454

преди 1 година

Цената която Русия плати в жива сила за този град е чудовищна !Както винаги човешкият живот няма значение !Русия се държи на бойното поле като през първата световна война ! Войниците и са използвани като пушечно месо срещо украинците ! Корупцията не прощава !

453

Анонимен

преди 1 година

Е НАЛИ ПРИГОЖИН ЩЕШЕ ДА СЕ ОТТЕГЛИ ОТ БАХМУТ БЕ СВИРКАДЖИЙ. АААА ОТТЕГЛИЛ СЕ Е ПО НА ЗАПАД. АЙДЕ МЕКИТЕ КИТКИ ДА НАДЯВАТ ЧЕРНИТЕ ШАМИЙ. И ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ВЯРВАТЕ НА УКРИНФОРМБЮРО "ДНЕС".

452

Анонимен

преди 1 година

Опяхте ли Бахмутя бе емилитротинетки ?

451

Еха

преди 1 година

Некви затворници езтреепаха натовската армия на наркоомана

450

Ехаа

преди 1 година

Уважаеми краварки, Артевмоск дори не се води като новина 1 в РФ. Край Констаниовка част от 112 всу , както и на 24 щурмови спец батальон/най-големите садисти на окрайнският кравар от Айдар/, безаналогово или не, са се изпарили във въздуха. Идея нямам как ще го съобщи това демократичната" преса ако въобще го направи. Нека мученето да започне, сега.

449

Анонимен

преди 1 година

Взет е, взет е. А после Пyтapaната се събудил. Както се събуди след "Киев за 3 дни", след "флагмана Москва е непотопяем", след "Кинжалите са неуязвими" и т.н. и пр.

448

Анонимен

преди 1 година

Абе той и Кримския Мост не беше построен. Та сега и Артьомовск не е взет.И да не е взет ще си го вземат руснаците. Голяма работа. Но най - вероятно е взет.Ако НАТО вкара 30% от техникатра си в Украйна ще остане без техника, а Украйна ще става само за суровина за радиоактивно стъкло през следващите 200 години.Не се ли замисляш, че такова струпване на военна техника ще заслужи по - сериозни средства?

447

Анонимен

преди 1 година

Ясно, след като преди два месеца го превзеха юридически, сега са го превзели вече и метафорически. Юни ще го превземат и метонимически.

446

Анонимен

преди 1 година

престанете с тия подигравателни новини, знаем какво целите

445

Вервайте

преди 1 година

Мда, Бахмут пак е превзет, специалната операция е успешна, и Путин е най-великия геополитик в историята. И други подобни шутки гледайте по РТ и ТАСС всяка вечер от шест.

444

Анонимен

преди 1 година

"УкраЙнската"??? Мале, джypналята? Пак ли диплома от царевични пръчици? Поне имайте милост към укpoпuтeцитe... Дъно, позор, срам и Гомор! Между другото - БАХМУТ НАШ!!!

443

Анонимен

преди 1 година

Лайковете не работят нещо !!!

442

Анонимен

преди 1 година

Не ви ли писна да пускате една и съща новина всяка седмица? Или като е да се подигравате и да унижавате руснаците, това не ви уморява и спирка нямате?

441

Анонимен

преди 1 година

Реално г7 са САЩ Китай Индия Япония Русия Бразилия и Индонезия. Всички останали от сегашната седморка са клоунада смешници и циркаджии.

440

Дънди

преди 1 година

Радват ме родните росопитеци,като кажат как победили цяло САЩ и НАТО в Украйна А САЩ и НАТО дали знаят? С 1000 джевелина и 20 хаймърса замина 60-70% от руската техника,*** няма проблем за родния *** Ако Сащ и НАТО вкарат само 30% от ресурса си (бронирани машини,авиация и флот) ,рашистанците щв бъдат изритани от Украйна до 5 месеца макс Но това никога няма да се случи,защото русията ще бъде съсипана полееека лекааа,както не веднъж се е случвало. Чичо Сам не е глупав

439

asd

преди 1 година

Анисия, сериозно ли украЙнската?