62

анонимен

преди 1 година

Тия направиха част от българския народ мазохисти - хем виждат, че за нищо не стават и са вредни , хем пак за тях гласуват.

61

Сатир

преди 1 година

Кокорчо, какво вярваш не е важно. Защо внасяме ел. ток в момента. Справка ЕСО!!!!

60

Даскала

преди 1 година

Бойко си тури свой човек за премиер и обяви че направил експертен кабинет?Глупости!Ако изпипат.нещата останалите партии могат да направят истински експертен кабинет!

59

Анонимен

преди 1 година

До Пенсионерът Чекмеджи - Верно си пенсионер, личи ти по разсъжденията, вземи нещо за поддържане на мозъка и мисълта. Тия на следващи избори ще са зад Слави, ако изобщо се класират. Не дават подкрепа на Герб, ама държат да получат тяхната. Чудя се у ред ли са? Или всички, депутати и гласувалите за тях са с някакви дефицити?

58

пасарела

преди 1 година

Кокорко и Жаборко , а пък и Бойкикиев са наивници и коне с капаци !! Не виждат , че не ги искат и пак се натискат ! Хем ги бият , хем викат не е нищо ! Яд ме е че пак се задават избори и се харчат грешни милиони , ама те нали си лапат до задавяне пука им ! И Радев има пръст в нещата , той ги провокира , ама сега от страни само дава тенденциозни изявления !! Знаете вица за господ и военните !!!

57

Анонимен

преди 1 година

ГЕПП-аджийчета са пощурели като гладни вълчета... скимят ли скимтят в коментарите.. свършиха ли кокалчетата дето боко ви ги подхвърляше да глозгате??

56

ПП узурпираха ...

преди 1 година

ПП узурпираха коалицията ПП-ДБ! Явно те взимат решенията а, ДБ козирува, сиреч просто е един изпълнител без права, интересно как го приема Христо Иванов, !това показва, че с нещо го държат в зависимост

55

Анонимен

преди 1 година

Айде-е-е-е отидоха променкаджиите в ряката! Доносниците може да се докопат пак до следващия парламент, но променкаджиите- тц!

54

Анонимен

преди 1 година

Слава на ПП/ДБ! Комунистите вън!

53

Анонимен

преди 1 година

Кокорчо, нямате никакъв шанс!

52

?!?

преди 1 година

Единственото обяснение за тая прросттотия. Ние не сме с тях, ама на вторият мандат те трябва да са с нас задължително едва ли не! Е че тоя неистово иска властта по такъв начин да може да си прекрие престъпленията, който извърши срещу финансовата система и България. Друго обяснение не би могло да има.

51

Цв

преди 1 година

Нагъл, нагъл! Блажени са вярващите! ***!

50

Истукан

преди 1 година

С вярване не става.

49

Анонимен

преди 1 година

Тия си вярва много ,е как с няма и 70 гласа да има втори мандат )

48

Пенсионерът Чекмеджи

преди 1 година

Нормално е поне една политическа сила да си държи на думата пред избирателите. Коалиции с мафията не се правят при никакви обстоятелства. Дали ще има правителство с втория мандат....по-добре да няма защото ще е нестабилно. Първо трябва да се спечелят местните избори за да се лиши тулу-па от контолирания вот, който с куоения е над 50% от електората му тъ-па-ци.

47

Анонимен

преди 1 година

ДО 63 ПРАВ СИ!ПРАВ ЗА ТОВА -ОБРАТНОТО!ОБРАТНИ СА ДАЖЕ В МИСЛЕНЕТО !ОБРАТНО НА КОНСТИТУЦИЯТА! ОБРАТНО И ПАК ОБРАТНО АБЕ СБЪРКАНА РАБОТА!ЩЕ НИ ОПРАВЯТ!ЧЕТИ ГО НА ОБРАТНО!ИЛИ КАТО ОБРАТНИ!НЯМА МЪЖКО !НЯМА ЖЕНСКО!ЩЕ СМЕ ОПРАВЕНИ !

46

анонимен

преди 1 година

Колкото и да се опитвам да разбера логиката на ПП/ДБ да не подкрепят първите, но те пък да подкрепят тях - не мога и не мога. При условие, че в програмите им няма кой знае какви разлици, всичко прилича на пустия инат. Друго обяснение е че няма как да разберем защото нали не сме завършили Харвард. Явно от там излизат хора с по-обратно на логическо мислене.

45

Анонимен

преди 1 година

ТОЗИ НЕ Е БИЛ В БЪЛГАРИЯ И НЕ ЗНАЕ ЗА БЕЛИЯ АВТОБУС! МОМЧЕТА С МОМИЧЕШКИ УСМИВКИ,МНОГО СА СКЪПИ ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА'!ДАЖЕ ИСТОРИЧЕСКО НАСЛЕДСТВО!ЯЙЦАТА ПРИ ВАС СТАНАХА СКЪПИ!ДОМАТИ СЪЩО!ЩЕ СИ НОСИМ НЕЩО!ГОЛЯМАЛЮБОВ ЩЕ ИМА!ПИТАЙТЕ ТАНЧЕТО КАК ГЛЕДАШЕ ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА! РАЗМИНА СЕ!НОООО ТОЗИ ПЪТ ВИЕ ЩЕ ОБЕРЕТЕ НАРОДНАТА ЛЮБОВ! САДО МАЗО та МАЗАЛО ЩЕ СТАНЕ

44

Майора

преди 1 година

Сори Кокорчо, нищо не става от тотално провалили се и довели до фалит страната с некадърното си управление политици лсто теб , управлявани от Лена парапета и големия спец по всичко татко Петко!Жалки сте и особено ти искаш отново да си финансов министър след като докара страната до това положение! Отивайте си там откъдето сте дошли шарлатани и мошеници!

43

Анонимен

преди 1 година

Коалицията ПП-ДБ са сигурни, че ще управляват, защото имат стабилен презокянски гръб и подкрепа. Там са решили да има кабинет с втория мандат. ГЕРБ въртят, сучат, но и те знаят какво ще стане.