19

Зелев

преди 1 година

Се покри като старите пари, като булка чийза, като иракчанин с метално фолио да не го виждат инфрачервените камери на апаче...Не може да си намери място на земята ...Шефовете му ще питат къде са парите?!? ...Оня другия пък след като му забиха дрон в къщата ...предполагам ще реагира и той. Тоз зеления не знае от къде ще му дойде на практика. Той отиде ли на Марс тази тъпанарка месомелачка приключва.

18

Анонимен

преди 1 година

Тези хора и да ги закарат в Белгия, Австрия ,Германия ,Франция ,Дания ,защото те не се хранят с зърно миришещи на барут а купура от Америка )а задължават по бедните държави от ЕС да купуват украински зърно )

17

bbb

преди 1 година

До Артьомовск освободен - Европа плаща, в т.ч. и България.

16

Анонимен

преди 1 година

До 17 - Ами ако не то бомбардират нивата, имаш горива, има работници, държавата не ти е набила некво вето .юю така.

15

Анонимен

преди 1 година

"Първоначално Турция, ООН, Русия и Украйна подписаха споразумението в Истанбул през юли миналата" - А без малко и едно друго да подчишат през март, същата година

14

Анонимен

преди 1 година

Как така Украйна която е във война успява да има такава селскостопанска продукция, че дори и да изнася. Само преди месеци Зеленски заяви, че Русия е откраднала по-голямата част от селскостопанската и продукция и така е обрекла Украинския народ на глад. На кого да вярваме?

13

Радвам се

преди 1 година

Добре е за БГ войната час по-скоро да свърши с разгром на тези, които ни пробутват скъпи суровини и ни вкарват в дългове и бедност заради Украйна.

12

Путин е най-великият

преди 1 година

терорист на Земята.Убиец на жени, крадец на хиляди чужди деца.....Търсен от международния криминален съд

11

Анонимен

преди 1 година

добре,че путин велики милостив иначе няма да има нито сделка нито урккия

10

Артьомовск освободен

преди 1 година

От днес Артьомовск е напълно свободен! Украинските фашисти загубиха 45 000 убити и 100 000 ранени при безсмислената му отбрана, която все едно завърши с пълно поражение за киевския режим. Така ще завърши и Специалната военна операция на Русия във фашистка Украйна, с пълна победа за Русия и вечен позор за фашистите. В Артьомовск са унищожени и 300 фашистки бойни машини, 95 от които последен модел на НАТО. Европа плаща.

9

Анонимен

преди 1 година

До 7 "Но днес либералната из*мет падна под нивото на комунистите, като твърди, че това е безопасно..." - Западът и 1986та не раздаде йодни хапчета и не предупреди за опасността неграмотните си тузeмзи.

8

Анонимен

преди 1 година

Офффф писна ми.... Като видя тая Зелка ми се драйффа....Стига ни заливайте с тоя наркАман!!!!

7

пришълецът

преди 1 година

Колко водка ша излезе от това жито?:)))

6

Бахмут е освободен

преди 1 година

Бахмут падна. Точно година след като беше освободен Мариупол. Русия построи над 40 нови жилищни сгради, училища, болници, детски градини, а оркопитеците вчера го обстрелваха с лай*нобритански ракети. Радиоактивният облак от Хмелницки се разпространява над Източна Европа, смъртоносен облак от унищожени лай*нобритански боеприпаси с уран. Но днес либералната из*мет падна под нивото на комунистите, като твърди, че това е безопасно и оръжията за бивша окраина са за мир и демокрация. Безценно.

5

Ура, другари!

преди 1 година

Артьомовск е напълно освободен от киевската фашистка хунта. Край с позорното фашистко име Бахмут!

4

Днес

преди 1 година

Бахмут падна.

3

Анонимен

преди 1 година

Зелеви къде е на почивка сега, още ли са в Япония

2

Квартална друсалка

преди 1 година

То хубаво... Ама, ако Петров и Баширов вземат да се разходят из Одеса?...

1

Бахмут падна

преди 1 година

Е,и?