21

Анонимен

преди 11 месеца

Искат да правят бюджет, да управляват държавата, а не си плащат данъците

20

Анонимен

преди 11 месеца

Говорят за увеличаване на разходите в бюджета, а самите те не плащат данъци. Това са то комунистите, харчат само чужди пари.

19

Анонимен

преди 11 месеца

Тиквата е активирал агентите си след като - бсп отказа да го подкрепи

18

toti

преди 11 месеца

КОЙТО НЕ СИ ПЛАЩА НАЕМИТЕ И ДАНАЦИ ОТ ПАРТИИТЕ ДА ИМ СЕ ОТНЕМАТ ОТ СУБСИДИИТЕ И ЗАТВОРЯТ ЦЕНТРАЛИТЕ ЩОМ НЕМОГАТ ДА СЕ ИЗДЪРЖАТ !!!!!

17

И това е,

преди 11 месеца

...при положение че Корнелия държеше министерството на икономиката, които се занимаваха с износа на оръжие? Откакто са излезли от землянките, и са докопали властта с чужда армия, все си мислят че държавата им е длъжна! Нужно било само да ходят и да лягат пред ...МОЧ-а!

16

ни мои да бъди

преди 11 месеца

При толкова изнесено оръжие за Украйна? Ни мои да бъди.

15

САМО ПИТАМЕ:

преди 11 месеца

....А , ГЕРГОВ , ШЕ ПРОДАДЕ ЛИ ПЛОВДИВСКИЯ ПАНАИР В ПОЛЗА НА ЛЮБИМАТА МУ ПАРТИЯ...??!

14

Дедко

преди 11 месеца

НАП за дребна неотчетена сума едва не ми затриха бизнеса,а тези политически хрантутници защо им позволяват да се регистрират за поредни избори при условие,че са неизрядни???Двоен аршин или така им е наредено?Слава богу ,че децата ми емигрираха от тая клоака!Испания им дава всичко от което се нуждаеха!

13

КЕФ....

преди 11 месеца

КОРНИ ШЕ ПОЧННЕ ДА РАЗПРОДАВА ПАРТИЯТА НА ПАРЧЕ....ХА,ХА,ХАА...."ЗА НАРОДА"...!ШЕ ДОЙДА ДА ПРИБЕРА , КЕРЕМИДИТЕ НА ПОЗИТАНО -20 ЗА МОЯТА КОЛИБА...ХА,ХА,ХА...ЩОТО СТАРИТЕ ОТ ТКЗС-то ПРИ РАЗТУРЯНЕТО МУ ОТ СЕЛО ВЕЧЕ СЕ СКАПАХА!

12

СМЕХ...

преди 11 месеца

.....АМА , ТЕ НЕ СА ДЛЪЖНИЦИ ОТ ВЧЕРА ,БЕ....!

11

ха

преди 11 месеца

и как точно ше се издължат :)

10

Ганди

преди 11 месеца

Всичките са комунистически образувания,свикнали да не плащат като едно реме,те знака минус не са го и чували даже ,а само плюс и келипира

9

Обективно

преди 11 месеца

Тези Точно партии са НАЙ- НАГЛИТЕ ЩРАДЦИ НА НАРОДА. ДАВАТ ПРИМЕР КАК НЕ СЕ ВРЪЩА ДЪЛГ!

8

Когато

преди 11 месеца

...лъжеш хората за пари - е мошеничество. Когато лъжеш хората за да гласуват за теб - е политика. Марк Твен.

7

Обективно

преди 11 месеца

НАЙ ГОЛЯМ Е ДЪЛГЪТ НА АТАКА - 316 000 ЛВ!! ЯВНО РУСКИТЕ " СПОНСОРИ" ТОЧАТ ОТ ТЯХ ВМЕСТО СА ИМ ДАВАТ. ТАКА ИЗТОЧИХА ДОСТА ЕВРОПЕЙСКИ ФОНДОВЕ. И НЕ САМО ТЕ.

6

анонимен

преди 11 месеца

Е, какво пък толкова! В БСП тези пари само Румен Овчаров може да ги плати. Или депутатите им да отделят по някоя хилядарка от щедрите си заплати.

5

Помнещ

преди 11 месеца

До G. I. Joe, субсидията е 8 лева от поне 3 години! А иначе това е най-доброто доказателство че това е партията на народа, която не краде, и поради това изпитва трудности с финансирането! Естествено че няма ГЕРБ или ДПС да закъсат финансово, нали целия държавен ресурс е в техните фирми?

4

ВИС2

преди 11 месеца

Кога ще освободят Позитано ,че искам да го взема за фирмата

3

ьаьааь

преди 11 месеца

Хайде фалирайте я тази партия и да се маха.

2

Бай Пешо

преди 11 месеца

При толкова натовареност на партията (срещи с ГЕРБ, събирания на национален съвет, ходене в парламента, смяна на студия на телевизията и т.н.) е нормално някой да пропусне да плати една малка сметчица към НАП. Пък и Корнелия е свикнала да взима, не да давана на държавата.