10

Анонимен

преди 11 месеца

В материала липсва основополагаща информация, а именно: ЗАЩО искат да променят изискванията за получаване на гражданство? Защото населението на територията на Германия се увеличава, но гражданите на Германия намаляват с милиони годишно. Което води до намаляване на паричните вземания от ЕС. Да не си помисли някой, че е от добро отношение към пришълците.

9

Анонимен

преди 11 месеца

Преди 30 години излезе един виц.: "Двама германски полицаи спират шофьор на магистралата и му проверяват документите. Единия каза на другия - Хасан , гледай какво смешно име има тоя, - Гюнтер . "

8

Тия Са Бита Карта

преди 11 месеца

трябва си Луд да одиш у Държава Без АЕЦ и със Взривен Северен Поток, т.е. без Надеждни и Сигурни Доставки на Газ по Тръба!

7

Взеха си белята

преди 11 месеца

с тези "нови германци". С кой акъл избраха, а после и преизбираха полската еврейка-левичарка и бивша комсомолска активистка? С кой акъл й повериха съдбата на държавата и отчасти бъдещето на нацията?!Толкова трудно ли беше да си внесат няколко милиона руснаци?Хем бели хора, хем християни, хем са част от европейската цивилизация, хем от Русия могат да се вземат всякакви видове специалисти и дори неквалифицирана работна ръка. И нямаше да има нужда да ги хрантутят по 4 години интеграграционен период

6

Анонимен

преди 11 месеца

Някой ден ,,германеца,, Али ще дойде в София за да ви заповяда да забраните колите с ДВГ и така ще ви върне в първи клас . По точно в турското робство :)

5

Германистан

преди 11 месеца

30% от германците са с имигрантски произход, гласеше предишна статия. При това за чужденци се брояха само имигрантите от 1-во и 2-ро поколение. Третото поколение бива считано за чистокръвни германци от статистиката.

4

ха

преди 11 месеца

ше улесняват щото някой трябва да им подмладява държавата :) нали се сещате

3

Иван

преди 11 месеца

Какво ни интересуват германците! Да оправим нашата държава!!!!!!!!!!!

2

Анонимен

преди 11 месеца

Нека плюенето на трето-световните *** започне сега!

1

мак

преди 11 месеца

Ще има бум на "самотни" майки от контингента на мигранти и въобще, бая гости на меркел ще се уредят. Честито на германци.