22

Електорална единица

преди 1 година

Колкото и строги да са законите, те ще се нарушават в една страна, в която корупцията стои над всичко. Там е основният проблем, но за някои хора това е символ-верую и сърце и душа дават всичко да остане постарому, зер това им е хлябът.Кои са те ли? Политиците - ще ви отговори всеки. От всички партии, в това отношение са еднакви. А после се сърдят, че лошият материал не иска са гласува.

21

Анонимен

преди 1 година

Когато на някого му лепнат голямото наказание за нещо, а хиляди други около него остават ненаказани, човека се чувства несправедливо наказан и започва да прави повече и по-големи нарушения. Това се знае, но явно някои имат полза от повече нарушения.

20

Shark

преди 1 година

До 19 Абе те нека ти лепнат 1000 лв за превишена скорост и затвор и отнемане на книжкатана за алкохол, пък да видим дали няма да спазваш.

19

Име

преди 1 година

До АнонименОтказваш, значи си употребил? Тоест, виновен до доказване на противното? Нали беше точно обратно, какво стана сега? Тия глупости с тестовете трябва да са незаконни, защото НЕ СЕ правят от медицински лица. Следователно нямат право насила да те тестват за каквто и да било на улицата. Затова ще "светват" и самите полицаи, затова ще светват и тези пили един беналгин, защото цялата ни работа е такава, БОШЛАФ са казали турците.

18

Име

преди 1 година

И кое от това ще направи превенция? *** хора ви коват законите, същите ви правят и правилата.

17

Анонимен

преди 1 година

Никога и никъде по света по-строгите наказания не са спряли нарушителите и престъпниците. Друго ги спира и много добре се знае какво е то, но в България няма да стане. Ще се имитира дейност с все по-строги наказания, а тълпата ще реве от възторг.

16

Анонимен

преди 1 година

Не без знанието на полицията стават тези престъпления .

15

Анонимен

преди 1 година

Ако тези по строги наказания бяха въведени по рано, Милен Цветков щеше ли да е още жив... Или убитите от Семерджиев...

14

Вихо

преди 1 година

Глупостите продължават в клета България!

13

глас

преди 1 година

то уж проблеми с бюджета имаше, ама явно са решили да се занимават с популизъм.

12

До въпрос

преди 1 година

Ами то има защитени свидетели. Просто трябва да си го поискаш. Или ти скриват данните и ги знае само съдията, а за по сложни престъпления ти се назначава охрана, за най-сложните ти сменят самоличността и те крият точно като по филмите. Но не очаквай за ПТП, кражби и прочее такива мерки. Не са реципрочни. Прави се за сложни престъпления свързани с ОПГ с отвличания и убийства и сложни корупционни престъпления.

11

Анонимен

преди 1 година

Това е ОК. Така ще спрат безнаказаните откази. Т.е. отказваш дрегер или кръв, значи си употребил. Но, най добре е при употреба и смъртен случай да се отнема МПС и свидетелството за 5-10 години. Щом не се съобразяваш с другите на пътя, нямаш място на него. То е като да не се съобразяваш с хората във всичко друго незаконно - телесни повреди, убийства, измами и прочее. Ако не можеш да се самодисциплинираш и да се съобразяваш, ще бъдеш принуден.

10

Анонимен

преди 1 година

Ако някой е заподозрян с основание и откаже проверка за алкохол и наркотици трябва да бъде арестуван и да му се направи принудително пробата. Трябва да има основание за подозрение в престъпление например да се усеща мирис на алкохол или трева, а не да се проверява наред без основание защото някой така е наредил. Не е редно да се безпокоят всички водачи на пътя безпричинно, това трябва да се прави само в краен случай например при издирване на някой.

9

кристал пицаров

преди 1 година

А тестове за наркотици в парламента, кога ?

8

Анонимен

преди 1 година

А превенция, а образование, а детски градини, а места за спорт и занимания за децата, а психологическа помощ, морал в обществото.. какво общо имат наказанията за намаляване на престъпленията, след дъжд качулка, абсолютно неадекватно е

7

Анонимен

преди 1 година

Трябва да има реципрочна система за заплати на Депутатите !И ,без Комисии !Всичко се решава в Залата !На събрание !!

6

Анонимен

преди 1 година

Наказанията не вършат работа тук. Хората редовно престъпващи закона са друг вид, който не го касаят забрани и санкции и този вид не се съобразява с тези неща. Да не говорим, че тук ефективни наказания почти липсват. Ето защо размерът на наказанията не влияе на произшествията.

5

Анонимен

преди 1 година

Усещат ,че питона съска отдзад !

4

Я па я..!

преди 1 година

Първо да сменим Гешев , после ще видим.

3

Анонимен

преди 1 година

Баце е на успокоителни.