55

А погледнете ФАЩ

преди 11 месеца

Погледнете държавата ФАЩ!! Погледнете им улиците и въргалящите се там беззъби наркомани бездомници. Това ли са нашите идоли? Това ли са хората, които искаме да ни казват как да си живеем живота. Вижте ги и сами преценете; https://youtu.be/mCfzaiY6rpw

54

До 50

преди 11 месеца

Работи се здраво там! Може би първо вие трябва да се научите какво значи 996.
От 9 до 9, 6 дни в седмицата,

Терминът се отнася основно за стартъп компаниите в Китай. Често това са млади хора, които работят мнпго но с очаквания за сериозна възвръщаемост, когато успеят да развият и продадат бизнеса си. В Америка има хора, които работят по 80 часа в седмицата. Това са 996 плюс още 8 маса. Хайде сега ги оплачете и тях!

53

До 53

преди 11 месеца

ЕС не е 750 милиона а към 500

52

анонимен келеш

преди 11 месеца

Не ми хвалете Китайците!Нация която се храни с котки,кучета,маймуни,змии,червеи,прилепи,плъхове,мишки и предимно ориз НЕ мерси!:):):)

51

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен - дай клипче от световно автомобилно изложение с павилионите на българските автомобили, като си зараздавал клипчета колко богато живеят в България.

50

До 50

преди 11 месеца

Не, преподават английски като за начало.

49

Анонимен

преди 11 месеца

Икономическия съюз БРИКС включва Бразилия, Русия, Индия и Южна Африка. Това са 5 милярда души, 78% от населението на земята. Дали Китай им пука за пазара в Европа която е едва 750 милиона (10% от населението на земята) или за САЩ 300 милиона? Както казват в Китай : "Европа е мижав пазар сравнение с Азия, Африка и Южна Америка".

48

Китайската Система

преди 11 месеца

Китай е една капиталистическа система с редица социални политики и с мощна държавна намеса където и когато е нужно. А това, че има само една партия е доста заблуждаващо. Партията е по-скоро една огромна организация с множество боричкащи се фракции и мнения по различните етажи. Докато някакво решение пробие път до върха и бъде гласувано и имплементирано то вече е минало хиляди дискусии, прегледи, тестове на по-ниско ниво. На нас само ни изглежда, че някакви хора в парламента гласуват единодушно.

47

Анонимен

преди 11 месеца

До 45 Ама двамата ти приятели англичани не са отишни да работят на поточна линия в завод за чорапи в Китай примерно,а са ги назначили на хубави позиции в скъпоплатени корпорации нали? Много ясно,че ще им хареса.И аз знам много чужденци които живеят в България и им е кеф. Взимат си по 10 бона тук. Позволяват си всичко. Някой мъже са несемейни и буквално през ден си поръчват елитни българки от занаята. Бая добре си изкарват и в слаборазвитата България.

46

Как живеят богатите

преди 11 месеца

в Китай! Пет етажна къща в покрайнините на Чончин. https://youtu.be/12YuoVD8BxU

45

анонимен келеш

преди 11 месеца

Тва да си купиш Китайски автомобил трябва бая да си скъсан:):):)Тва са коли за социално слабите:):):)

44

До 44

преди 11 месеца

Ето ви един цял канал в Ютюб с десетки клипчета по десетки часове разходки из големи Китайски градове. Това са градове в Които живеят десетки милиони. Може би има и не толкова лицеприятни места, но има достатъчно красиви и подредени градове за цвл един канал с клипчета. https://youtube/@WalkEast

43

Анонимен

преди 11 месеца

Китай е друга планета, на светлинни години са пред запада, репортаж от автоизложението изложението в Шанхай и информация за Китай youtu.be/rGkvMwTi3b4

42

До 33

преди 11 месеца

В това така наречено от вас сметище живеят не малко чужденци. И реалната картина излиза навън малко по малко. Само за тази година знам за двама Англичани които се преместиха да живеят в Китай за постоянно. Явно им харесвасметището! Хахаха https://youtu.be/bRDhtSL4zTo

41

Анонимен

преди 11 месеца

До 36 И аз мога да ти покажа клипче за България в което виждаш супер сгради,хотели,плажове и после друго с няколко града в северна България и мизерията там. Този клип нищо не доказва. Навсякъде има и хубаво и лошо. Създават се модерни градове където работят предимно брокери,корпорации и съответно има работнически градове тънещи в сивота и мизерия.

40

Анонимен

преди 11 месеца

Автомобилното изложение 2023 в Китай, Шанхай. Японските и немските концепт презентации определят бъдещето на автомобилната индустрия! Момчета, защо толкова късно, всичко това на вашите концепти китайците вече го продават като реални автомобили, разходете се и вижте моделите по китайските павилиони, ставате смешни.

39

Китайското Метро

преди 11 месеца

https://youtu.be/V7pginKBhsY А В БЪЛГАРИЯ КОГА ще има такива метростанции и влакове? А ФАНДРЪНКОВА ??

38

Анонимен

преди 11 месеца

Китай са гола вода, ЕС ще им изпляска едни санкции и Китай ще рухне икономически.

37

Дръжте се за Китай

преди 11 месеца

нашите политици ако имат малко акъл в *** тикви ще пренасочат компаса. Ама явно и толкова нямат.

36

Ганьо цървула

преди 11 месеца

Аз карам само Ламборджини и Ферари и Мерцедес! Китайска кола - не!