9

Танас

преди 1 година

С Бен и Дж. Лопез какво става?

8

Анонимен

преди 1 година

Не е позволено да е непочтителна към нечии възгледи!

7

Алекс

преди 1 година

41-годишна в teenproblem.Нещо сте пообъркали раздела.

6

Анонимен

преди 1 година

ПС. Ще сподели ли с нар редакцията, докъде стигна процеса срещу БИБЛИЯТА в "християнска" Финландия? Обявиха ли вече, че е изпълнена с "език на омразата"?

5

Анонимен

преди 1 година

Нямам представя коя е тази, но това само показва, колко е изкривена "западната демокрация" - всякави джендери могат да развращават деца, може да се говори за секс на 3-5 годишни, но не може една НОРМАЛНА ЖЕНА да каже какво я вълнува/възбужда/желае! Дали пък не е точно зашото е НОРМАЛНА и вероятно ХЕТЕРОСЕКСУАЛНА?

4

Баба Гица

преди 1 година

Много е обратното на "остра". Има причини и повод за уволнение, война и т.н. програмирани събития. Поводът е привиден. Причината е, че като чуkнат 40така вече никой не ги търси разните актриси. Има хиляди свежи и млади, готови на всичко за тази и др. Работи. На половината от нейната възраст и които си отварят устата не за да говорят за секс, а за да го правят.

3

Пенка

преди 1 година

Ужас. Толкова е грозно за жена да говори такива неща. Как изобщо не я е срам. Аз с моят само на тъмно и само 2 пъти сме правили за да имаме две деца. После вече изцяло спрях защото не обичам такива неща. От 10 години не сме правили и си ме обича. Това не е важно за отношенията в семейството.

2

Анонимен

преди 1 година

Ох, ох, ох, ела Рейчъл, ела Билсън! Ще се отнасям с теб грубо в леглото, ще поемам контрола, ще късам дрехите ти и ще те карам да крещиш от страст, та чак прозорците ще дрънчат!

1

Теди

преди 1 година

АЗ НИКОГА НЕ СЪМ ИМАЛА ПОСТОЯННА И СИГУРНА РАБОТА, КОЯТО ДА ИЗГУБЯ АМИ КАКТО ДОЙДЕ И НА КЪСМЕТ