15

Анонимен

преди 11 месеца

Положението с децата и младежите е трагично. От една страна като дадеш на детето телефон/таблет, то се захласва и можеш да свършиш малко домакинска работа. Но от друга това трябва да се ограничи максимално. А пък при младежите е трагично. Седят на една пейка пред блока и не си говорят, а ровят в телефоните. Или на кафето - същата работа. Да не говорим, че вече от малки гледат, снимат и пращат не само сексуално съдържание, а какви ли още не глупости. Като тия предизвикателствата в тик ток. Ужас/

14

Анонимен

преди 11 месеца

реалността в днесбг - колко умрели от китайска настинка днес, колко добри укринци убити от лошите руснаци днес, лош мъж ударил/убил добрата си жена, поредната изцепка на световно неизвестният емил тротинетков, кои зодииПЪРДЯТ повече... и т.н.

13

Ядрен вампир Z

преди 11 месеца

Моя е на 5г. На е знае от къде се пуска телевизора.скато му дам телефона го гледа като голям камък.Как тъй 3-4 годишни деца се оправят с youtube?

12

Шрайка

преди 11 месеца

"Те не гледат YouTube Kids, защото родителят не се е сетил, че трябва да свали приложение, което е подходящо за деца" - и където детето ще може да гледа: Kids Meet a Gender Non-Conforming Person., Queer Kid Stuff", " I`m gay", "Billboard Chris" и други детски образователни филмчета, възпитаващи подкрепа за ЛГБТ и свобода в сексуалните взаимоотношеения.

11

Анонимен

преди 11 месеца

На Путин са му направили фис-тинг атака

10

Майка на 2 деца

преди 11 месеца

А учителите къде са питам аз? Защо не ни гледат децата докато сме на работа и им плащаме заплатите? Като се върна от работа съм много оморена поръчвам пици и съм оставила децата да си гледат тик ток и да не ме занимават че ми е напрегнат деня а те си почиват във къщи вместо за ни гледат децата.

9

Анонимен

преди 11 месеца

Не ви боли главата, бъркат ви с честоти в мозъка да се гаврят ченгета с вас, мозъка не боли няма рецептори за болка!

8

Спи ли роби!

преди 11 месеца

Не ви боли главата, бъркат ви с честоти в мозъка да се гаченгета с вас, мозъка не боли няма рецептори за болка!

7

Май не разбрахте

преди 11 месеца

Бъркат ви в мозъка все едно сте компютър не Човек!

6

Крият Терористи

преди 11 месеца

ГДБОП КиберСигурност не си вършат работата, крият Пернишки терористи, крият крайно опасни терористи, опасни за целият Европейски Съюз!

5

Може да сте вие

преди 11 месеца

Гледат през очите на жертвите с честоти, Мъск е пеленаче пред тези ур.оди !

4

Анонимен

преди 11 месеца

ТикТок е мнооого опасен! Познавам един, гледА тикток и умре! Сега е малко по-добре, вече сам пие вода.

3

Това е Тероризъм

преди 11 месеца

Невиждате ли че ви зомбират, един нормален Журналист не остана, зомбират ви Пернишка секта (крали са полицейска техника) години наред, във всяко РПУ има техника за Тета честоти да бъркат в мозъка, чип не е нужен!

2

Убиват ни бе

преди 11 месеца

Те буквално зомбират хора с честота подобна на WIFI Тета честота удрят мозъка, може би с TETRA, от Правителството мълчат като нями, лошото, че и мутри като Румен Николов-Пашата, Юлиян Борисов Георгиев-Перник имат тази технология!

1

Анонимен

преди 11 месеца

Децата въобще що имат "профили" в "мрежата" ?