67

дедо Горио

преди 1 година

"Страните от Г-7 засилват санкциите срещу Русия" . А Вовата го засили чак в другия крачол ...

66

Анонимен

преди 1 година

Когато бяхме млади в доброто старо време по кината имаше кинопрегледи. Аз тогава видях как действа атомната бомба от запис направен в япония и излъчен на кинопрегледа.Има човек после петно нищо друго едно мазно петно Никога няма да забравя този кадър има човек после взрив после мазно петно.

65

Анонимен

преди 1 година

Как се хилнали на снимката само особено японеца. Който стопен стопен като едно петно от атомната бомба дето я хвърли САЩ над хирошима по голяма гавра от тая снимка и тая збирка няма !!!

64

Сандо

преди 1 година

файда няма да има от тоя санкции, това и на малко дете вече му е ясно

63

Боби

преди 1 година

До Анонимен Влезни в нета и виж какво пише само за две изделия - Планираща бомба и Крилата ракета

62

Анонимен

преди 1 година

Значи не са само слухове, че Пентагона е издънил бюджета отделен за Украйна, щом Байдън започна да бърка в джобовете на марионетките си.

61

Анонимен

преди 1 година

Натиснете копчето докато са там ве. Нали всички са много умни, бойно настроени... Май няма мераклии

60

Анонимен

преди 1 година

Комедианти.

59

Анонимен

преди 1 година

Забравете природните ресурси. Най-важният ресурс е човешкият. Който го има, той води. Доказателствата ще ви извадят очите. Едни от най-богатите страни и то устойчиво, не са богати на природни ресурси. Както и обратното. Русия е живият пример: Вероятно най-богатата страна на природни богатства, е на 88мо място по БВП на глава.

58

Анонимен

преди 1 година

Работят санкциите и то много добре в САЩ вече 3банки фалираха и около 200 финансови институции имат проблеми според CNN,а за нас в Европа да не говорим се едно ние сме във война а не Русия и Украйна...

57

Анонимен

преди 1 година

До 62 Ти не искаш запада пак всеки ден им ползваш Интернета, компютрите, храната, самолетите, колите, дрехите и тн. Всичко в модерния ти живот е западно ;))) Охлььов

56

Анонимен

преди 1 година

Боби ко стана бе паллячо 5г ми обясняваш измислени истории за супер хипер яките руски самолети и оръжия... КЪДЕ СА БЕ кллоун ;)))Никаква авиация нямате *** 1г вече не можете изобщо да летите над Украйна ... Сминдуххх видя ли се, колко разбираш от войни и история ? Точно 0. Като вожда ти.

55

Анонимен

преди 1 година

И понеже мерките работят, САЩ се стягат за дефолт!!!

54

Анонимен

преди 1 година

Не искаш руснаци ама одиш да зареждаш колата с руско гориво, а?

53

Боби

преди 1 година

Погледнете тези 7 самодоволни какво казаха Сега ние ще ограничим ще притискаме другите а започваме и война с Пекин... но тези чиляци не се усещат че са РЕСУРСНО зависими от останалия свят. Пекин и Москва държат 95% от пазара на редкоземни елементи а за западните оръжия и чиповете какво мислите трябва. Пекин ще подкрепя Москва само и само да може отложи открития конфликт със ЗАПАДА та въпросът е Какво РФ и Китай не произвеждат(Чипове - стара информация Китай усвои 22нм процес РФ 45нм)

52

Анонимен

преди 1 година

Вече до 56

51

Анонимен

преди 1 година

До 55- ти като наш човек няма ли да ни светнеш нещо от тези разговори? Явно имаш повече инфо. Може би си агент някакъв мнооого таен???

50

До московските новос

преди 1 година

Правилно. Русия може без Европа. Русия мрази Европа. Затова и не искаме да имаме нищо общо едни с други. Не искаме руснаци в Европа. Аз също няма да стъпя там.

49

Опа

преди 1 година

Финансова помощ....... ха ха ха.Ще печатат долари без покритие.

48

До 49 Санкциите не

преди 1 година

работят. Западни издания вече написаха няколко статии по тоя въпрос преди около седмица-две. А и трудно може да се каже, че Европа е най-богатия пазар. Дори към днешна дата да е така, това ще се промени в близкото бъдеще и това се вижда навсякъде с прости очи. Започва тихичко с фалити на банки и борси отвъд океана, после идва тук и като цунами помита всичко. Виж какво ти е написал един по-доле - "На следващия Великден яйца по 2,50лв." - плащай като можеш и да видим кой умре пръв.