219

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя е на сто години,президента им на осемдесет! Пътници са и не им пука!

218

Анонимен

преди 11 месеца

ще трепем ли ммурзилките

217

Алекс

преди 11 месеца

Оставете дедото на мира и не го търсете за мнения.Вече е изкуфял.Същият преди време призоваваше Украйна добоволно да си подари част от територията на Русия,за да се постигне мир.

216

ддд

преди 11 месеца

Ааа дъртия евреин разбра къде сгреши Хамериката....СССР и Китай никога не са били приятели въпреки че бяха комунистически страни...дори по времето на Виетнамската Война Китай не дава въздушен коридор на СССР....но сега всичко се промени...с игричките си в Украйна Хамериката сближи Русия и Китай тошкова много колкото сори комунизма не успя

215

Мда

преди 11 месеца

Вехтият евреин усеща къде сгрешиха и опитва да минимализира щетите. Но няма как да стане, Америка е в смъртна опасност заради бесните амбиции на другия голям евреин-Сорос. Той си въобрази, че може да управлява Света и постави САЩ в голям риск от унищожение. Въпрос на оцеляване е за Америка да отхвърли управлението на Сорос и да се нормализира.

214

Сата НАТО

преди 11 месеца

Кисинджър или е развил сенилност или играе за Москва... Украйна в НАТО, само в границите от 1991 г. Плюс 150 км ДМЗ в Просията.

213

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 11 месеца

ТОЧНО СЕГА Е МОМЕНТА ДА БЪДЕ ПРИЕТА УКРАЙНА В НАТО!....БЕЗ ПОВЕЧЕ КОМПРОМИСИ И УСЛОВИЯ---ТЕ ГО ЗАСЛУЖИХА НАПЪЛНО!

212

Този опърдяния

преди 11 месеца

дъpтак защо не си брои шекелите, вместо да си вре гагата където не го питат? Каква е америка на покрайна? От позицията на какъв се изказва? Да не би да е светата инквизиция, та и мнение да дава?

211

Пешо Z

преди 11 месеца

Европа ще яде хурката.

210

Анонимен

преди 11 месеца

На 17 май беше публикувано интервю, в което бившият съветник на шефа на Пентагона полковник Дъглас Макгрегър казва точно обратното на мнението на неназован американски служител, на който се позовава CNN. Както всички добре знаят, щом американските военни се пенсионират, веднага мнозина виждат светлина и започват да рационализират събитията от професионална гледна точка. Илон Мъск, в скорошно интервю с Тъкър Карлсън, като цяло заяви, че такива медии като CNN нагло лъжат и са готови да носят всякакви глупости за пари .

209

до 220

преди 11 месеца

Ако не си забелязал до сега - годината не е 1969 . И 2023 - Китай е много напред технологично (благодарение на америка най-вече, и запада по-малко) А 2023 - Русия много назад технологично , а и не само . Китай напълно контролира и ползва южен сибир , и напредва . Руските ресурси си ги помпат буквално за без пари . Въпрос на време е просто да си вземат и територията .Сам знаеш че един ден Китай ще има обща граница с Полша .

208

Щерю

преди 11 месеца

През последните няколко столетия юдеите съвсем целенасочено плащат, провокират и въвличат Русия в една или две войни, и това няма абсолютно нищо общо със защитата на Европа. Това си е техен - чисто и просто юдейски религиозен мотив...

207

Анонимен

преди 11 месеца

Кисинджър е изкукало старче което не знае какво е казало преди 5 минути. Единсвеният възможен изход от тая война е безусловната капитулация на Русия.

206

До онзи с Китай

преди 11 месеца

Казваш че Китай "Поглъщал и Превземал" Русия ?! Сигурно имаш предвид авантюрата на жълтите през 1969г ? Вероятно (ако се смяташ за интелигентен) знаеш как е приключил опита на Китай да "си вземе" Сибир ! Защото от хилядите нахлули китайски войници, никой не се е върнал да разкаже как (и с какво) са ги изпарили ! Не че нещо, но от тогава Китай се държи доста дружелюбно с Русия.

205

Анонимен

преди 11 месеца

Другарят Кисинджър пееше други песни преди година, сега обърна палачинката.

204

Германец

преди 11 месеца

Чебурашките до преди няколко седмици се кълняха в Кисинджър. Сега и той се оказа от "лошите" :) По темата, трябва да си луд да не искаш толкова силна и всеотдайна армия да е на твоя страна.

203

Анонимен

преди 11 месеца

След Путин Русия ще влезе в НАТО за да има и следващи големи конфликти с Китай и Индия .Светът няма да се успокои до самоунищожението си .

202

Путин

преди 11 месеца

Цяла Европа трябва да е цялата в Русия, т.е. Нейна Губерня, за да имаме Сигурност от Американските ЮдеюСемити и Алчните им НеНаситни Ръчички!

201

Спеца

преди 11 месеца

Тоя май изперка , до вчера говореше едно , днес друго !

200

до 211

преди 11 месеца

Е па - последните 10-тина години - точно това правиу Китай . Опъва яко Русия . Смуче и ресурсите за жълти стотинки , и руснаците гък не могат да кажат . А пък последните година и половина от как направиха глупостта да нахлуят в Украина - сега самио се предлагат на Китайците. Станаха като ком-паньон-ки на повикване за другаря Си .