128

Математика за 3 клас

преди 11 месеца

Нещо сметките не са верни. В статията пише : "икономически неактивните лица на възраст 15 - 64 навършени години са 1 051 400. 39.1% от тях обаче не работят, защото в момента са в процес на образование или обучение". Тоест 60,9% нито учат, нито работят и това прави 640 000 души. И по-важният въпрос е защо имат право да гласуват, след като не плащат данъци и не допринасят нищо за държавата ни!

127

Анонимен

преди 11 месеца

Кажете от кой етнос са! Докато психодесните са най-кресливи и задават дневния ред, по-*** си правят каквото искат. Убиват, грабят, рушат и крадат. Пребиват бабите и дядовците по селата и направиха това, което за 500години турския ятаган не успя. България е унищожена и колкото по-рано се вземат мерки, толкова по-бързо ще си стъпим на краката! Българи, събудете се!!!!

126

IQ 3.14

преди 11 месеца

българи или български граждани?

125

Инвеститор

преди 11 месеца

Е как да просперира тази държава. Аз едновременно уча, работя и инвестирам.

124

Зозо

преди 11 месеца

Команчите и Апахите.

123

и на мен

преди 11 месеца

И на мен хич не ми се работи вече, ориентирвам се към спиране на работа за известно време. Иначе работа си има колкото искаш, но защо да се трепя, сега смятам да си взема почивка няколко месеца, после може да поработя малко, ама може и да не работя, имам си спестявания, може 10 години напред хич и да не работя, хич не ми дреме.

122

илюминат - ренегат

преди 11 месеца

Ами те се учат от управляващите- не работят и само крадат!!!

121

От хората

преди 11 месеца

Ха,ха.А някой искат внос на работна ръка от вън.Преди 1989 год.се ходеше по домовете да се търсят неучещи и неработещи и им се намираши работа.Тъ ..по..ти..ята ходи по хората.

120

Даскал Кольо

преди 11 месеца

Кой в Бг е забогатял от учене и работа???

119

Анонимен

преди 11 месеца

Искат да емигрират в Русия.

118

От Хон Кон

преди 11 месеца

Намалете работният ден до 5часа на смяна и ...ще намерите работници.Заплатите да са ,като на 8 часова работа. Иначе нищо. Ще си пожелаваме само мечти в седянки с профсъюзите.

117

Анонимен

преди 11 месеца

А тия дено са навън и пак работят ш са избягали от хубавия живот за какви се считат

116

Анонимен

преди 11 месеца

Биткоин-жмиткоин. От тук гепят нещо, там излъжат някой. Това е Бг днес.

115

Анонимен

преди 11 месеца

Реалното число е два пъти по-голямо.Поне 1 милион търтеи се въртят в Бг и повечето са в София.Провинциалисти обикалящи с празни погледи наоколо и търсещи да ударят кьоравото.

114

Анонимен

преди 11 месеца

Ами в Бюрата по труда да им възлагат обществено полезна работа. Дори по време на курсовете за преквалификация. В чужбина дори и през агенции има почистване на графити, ремонтни дейности и др.

113

Анонимен

преди 11 месеца

Защо им трябва да работят? Като ги гледам, добре си живеят. Много по-добре от такива като мен, които се трепят по 12-13 часа на ден и си плащат всичко.

112

ВАША МА МА2

преди 11 месеца

камо ли да говорим за трудова заетост и еквивалентно заплащане на труда. При последния си мандат ГЕРБ имаха едно изказване, в което фигурираше следният абзац: "естествените процеси на обезлюдяване на селата..." ВАША *** ***

111

ВАША МА МА1

преди 11 месеца

ако трябва да напиша това, което мисля по темата целият ми коментар ще е цензура, а седалищните части на всички политици на "Прехода" ще се възпалят от чесане. В КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ е казано, че тия народни избраници трябва да създадат еднакви условия на всички поданици на милата ни Татковина. Обаче от 89г. до днес не само, че е е направено нищо за намаляне на дисбаланса, но и напротив- в малките градчета и селата буквално няма нито транспортни, нито медицински, образователни услуги.

110

Адвокат

преди 11 месеца

Не е незаконно да не работиш.

109

Анонимен

преди 11 месеца

До пенчо Какво общо има първото с второто? Можеш да имаш здравна осигуровка и без да работиш. 28.50лв на месец