31

Анонимен

преди 11 месеца

Мафията и парите не знаят законови пречки. Приятелствата са над закона. Нищо няма да се промени. Гешев нека сега си каже всичко за тези, сегашните, а по-следващите мафиоти-приятели - по-нататък ще ги разследваме. Ако избираме Боко Истината, ще получаваме от същото.

30

Анонимен

преди 11 месеца

Значи всеки месец може да има нов главен прокурор, нали?

29

Анонимен

преди 11 месеца

Щом става, според Зарков, контрола на ГП може да бъде уреден в закон, защо трябва да се пипа конституцията, за което настояват от Доносническа българия! Е има и друг вариант - Зарков е толкова юрист, колкото и кандидатката за президент Луна!

28

Сатир

преди 11 месеца

Познат ли ви е израза "*** но упорит" Да благодарим на Зарковчето че ни го припомни, да благодарим гербестан че ни показа мека китка и гъвкав кръст, да благодарим че сме живи все още.

27

Анонимен

преди 11 месеца

Погреби руснак, скопи русофил, разчекни русофилка! Во имя отца, и сина, и светого духхаа! Амин!

26

АнонимеН

преди 11 месеца

НАЙ-ДОБРЕ Е РЕШЕНИЕТО ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ ДА СЕ ВЗИМА С 5 ГЛАСА :D ДА БЪДЕ ПРОВЕРЯВАН ДОБРЕ :D НО ЩОМ МОЖЕ ДА СЕ СМЕНЯ ВСЕКИ ДЕН ТОВА ЗНАЧИ , ЧЕ ЩЕ Е ИЗЦЯЛО ПОДЧИНЕН НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ :D ВМЕСТО ТИЯ ГЛУПОСТИ Е ПО-УМНО МАНДАТА МУ ДА СЕ НАМАЛИ НА 4 ГОДИНИ ВМЕСТО ДА МОЖЕ ДА СЕ СМЕНЯЛ И С 5 ГЛАСА ;D И ТОВА ТРЯБВА ДА СА КОНСТИТУЦИОННИ ВЪПРОСИ КОЕТО ИЗИСКВА МНОЗИНСТВО ОТ ПОВЕЧЕ ОТ 121 ДЕПУТАНИ ГЛАСУВАЛИ

25

Анонимен

преди 11 месеца

Време е за Възраждане!

24

Анонимен

преди 11 месеца

Ае кво са занимавете с глупости ве, няма бюджет, след 20 дни може д аняма пари за пенсии и заплати ве, гласувайте бюджета и се разпускайте

23

Анонимен

преди 11 месеца

И на следващите избори след 2-3 месеца всички партии в канала.

22

Така че смело

преди 11 месеца

Пернишки мафиоти-слухари твърдят, че срещу Гешев има над 1500 сигнала, жалби и дела повечето от които в момента са на "трупчета" !

21

:)

преди 11 месеца

До Анонимен 20 Че те никога не са си отивали :) Последното театро на каскета беше изпълнено с такива случки :) А и той, самият, си е такъв :) Учил в Симеоново, факултет ДС :)

20

Миролюб Бенатов

преди 11 месеца

Гешев е пътник , както и шАфьора на самальота !

19

Майора

преди 11 месеца

Жалко Крум Кацамунски и останали фепутати , видни юристи по конституционно право ви казаха , че закона противоречи на Кнституцията и не може съдия да стане прокурор да разследва и после пак да стане съдия , но едно си баба знае , едно си баба бае! Но когато КС го отмени , тогава ще разберете , но ще е късно , олигархията постигна своето!

18

Анонимен

преди 11 месеца

Важното е да има раздаване на пари без конкурси за да има ресто в чекмеджетата . Кво ти пука за закона след като и евроге.йския съюз е в схемата . Нали той отпускаше 12 години пари без конкурси . Кражбата до като сме в ЕС няма да спре .

17

Анонимен

преди 11 месеца

Абе то е ясно, я връщайте ДС агентите и доносниците чиста работа, явно така са свикнали т. нар. наши 'елити'

16

Българска работа

преди 11 месеца

Сложили прокурор до прокурора над прокурора,до прокурора,връз прокурора пари,пари,париии работа йок магарето ги не пърди тез пари

15

Анонимен

преди 11 месеца

Всички тези промени са противоконституционни.

14

Ежко

преди 11 месеца

От сега до личи, че промените са глупави, половинчати и ялови.Също като ЗПКОНПИ.Един лев я приберат, но 10 похарчват...

13

eдин

преди 11 месеца

Пак нова длъжност и пак още един чиновник на нашите пари.Наистина трябва да има контрол върху гл. прокурор но съм сигурен че така няма да стане.Просто цялата правосъдна система е толкова пропита от корупция че...единия корумпиран щял да следи другия корумпиран.Как да стане?Не е ли по добре контрола да е в нас?Примерно на 3-4месеца гл прокурор казва в парламента защо делото не се движи.И ако не може да се аргументира-веднага гласуваме и го сменяме.Бързо и лесно

12

пришълецът

преди 11 месеца

Стигнахте ли до заветният си ден, с*ляци?:)))