141

ТИ ДА ВИДИШ!

преди 11 месеца

До blitzkrieg Бъркаш "приятелю"! С милярдите рупии Раша копува електроника за ракетите си с която трепе НАТОвските мекерета 'В ПО СВЕТА И УКРАЙНА".С тях копува и дялово участие в съвместните им производства във военни, корабостроителни, енергетични, химикопрозводствени и други съвместни корпорации! Така че СПОКО, важното е да има пари за харчене!

140

ТИ ДА ВИДИШ!

преди 11 месеца

До АлексЗнам че ще те заболи, но плащанията на петрола спрямо Роснефт на 100% е в руски банки, като 85 % е в рубли, юани, и драхми! От останалите 15% само 8% са в западна валута!Тъй че не бери грижа за Раша, а си мисли за 2024г. кога спира вноса за България!

139

Бати

преди 11 месеца

Руския петрол е наи калоричен затова се търси навсякъде.Наи много бензин и дизел се получава от него.

138

Алекс

преди 11 месеца

Чудесно, все така да продължават. И повече да изнасят даже. Петрола ще евтинее, малката надценка която имаха ще замине от усложнената логистика, че и парите за тоя петрол им седят в чужди банки. Интересно ми е Роснефт като отчете загуби вместо печалби как ще скърпят бюджета...

137

Анонимен

преди 11 месеца

До hahahaahah - оня ден казаха, ша го превземат до два дни!

136

Дедо Гочо

преди 11 месеца

Южна африка преработи най- много суров петрол в годините когато имаше ембарго . В Дърбан корабите чакаха ред по 20 дни . Иран и Ирак напълниха касичката за 10 години напред . Схемата е стара и отработена

135

Ъхъ !

преди 11 месеца

Хе,хе ! Санкции, санкции , а то било подпомагане . Ами ще им пръднем на израстъците на руснаците - те си имат енергоносители , имат си могъщество, няма как да ги "оправим" !

134

Ще ви видим тогава

преди 11 месеца

Що за *** има в този сайт които се опитват да правят сметка на Путин.Докато тук се чака държавата на 12 юни да обяви фалит и хората да не получатзаплатите и пенсиите си. Тогава ще ги видя тези писдосьi които стоят по цял денпред компютрите си и пишат словесни глупости и небивалици, как родителите им/които са на заплата/, ще им слагат сандвичи и количка на масата !

133

Бай Иван

преди 11 месеца

Вчера към пристанище Росенец отиваше един голям празен танкер ,какво ли ще товари и за къде?

132

blitzkrieg

преди 11 месеца

Петролните приоди на Московия растат в индийски рупии които Лавров се чуди какво да ги прави. Москва имат десетки милиарди рупии в индийски банки от петрол и могат да си купят нещо от Индия - например куркума.

131

hahahaahah

преди 11 месеца

а нещо за превзтия Бахмут от рашунгерите?

130

:))))

преди 11 месеца

До 174 абе *** На руска печка се спи много хубаво!Спал съм и знам!Това не е да си спреш парното,щото не можеш демократично да го плащаш!

129

Анонимен

преди 11 месеца

Играчите и от изток и от запад правят пари, а неудачниците драскат по форумите и си сменят пола през ден

128

Анонимен

преди 11 месеца

колкото повече санкции , по-добре за русия. затова трябва да продължават до дупка.

127

Анонимен

преди 11 месеца

а българските приходи как са на година - по няколко милиарда дълг към любими я ви краваршингтон па и минаха 6 години като изръсихте милиардите за хвърчилата и нищо

126

Анонимен

преди 11 месеца

Редно е русофилите да се запътят и да колабират в мечтаната от тях масковия!!!

125

Анонимен

преди 11 месеца

А пък Нела друго разправя. Върви ги разбери - новинари.

124

Анонимен

преди 11 месеца

Някоихора жестоко поразени от западната пропаганда, още не са разбрали, че западът наложи санкции на себе си, не на Русия.

123

Хахаха

преди 11 месеца

За русофилите масковия е рай...само че когато си живеят на Запад!!!

122

кратко и ясно

преди 11 месеца

кога растът ? закой период ? спрямо какво ? в каква валута рупий тиглици ? за сметка на по високи данаци а и официално москва не дава от месеци никаква статистика само агит брушура .....по сериозно и си оволнете мисирката написала това нещо второкласник ще вкара по голямо съдържание и по добър анализ