58

toti

преди 1 година

Партизанската война щ обхване цяла Русия и по примера на България ,сега най вероятно ние да им помогне ,щото сами от Путин Руския народ никога ня *** да се освободи !!!

57

ЖужЙе

преди 1 година

Щом русНАЦИте оттичат,значи на 1000% е вярно.При тях е така,щом отричат следователно е повече от вярно.Все пак те непрекъснато лъжат.

56

Боби

преди 1 година

До Радньо Реално руснацие не са унищожили енергийните станции на Украйна - трепаха само трансформатори, Руснаците не са претрепали СТРАТЕГИЧЕСКИ мостове в Ъкрайна. Унищожават се 11 моста и цялата стана се разпарчетосва на 5-6 зони между които няма почти никави връзки. ЛОГИСТИКА НЕНТЕ какво ще стане тогава? Комбинирай го със спиране на тока но за седмици не за часове. И всички тези удари стратегически могат да се направят за два дни максимум след това АНАРХИЯ

55

Радньо

преди 1 година

Утре и летището ще ударят. Слава на Украйна! Това няма да спре, докато съветските окупатори не се махнат от украинска земя. САЩ и западния цивилизационен свят няма да спрат да дават оръжие и пари докато кремълската върхушка не бъде свалена от власт и справедливо осъдена в Хага. Vaтeнku храбрата украинска армия НИКОГА няма да отстъпи. Байрактар джавелин и хаймарс ще спрат пияните мужици. Чакаме и танковете, а братска България доставя цистерни с дизел и муниции за трепане на yшaнku :)

54

Боби

преди 1 година

До Анонимен "затъна в калта по украинските степи вече 15 месеца." КОЛКО ПЪТИ ДА КАЗВАМЕ 3 месец на СВО когато се изтеглиха от Киевската област се включи ГЕОПОЛИТИКАТА - няма реално значение какви мизерни настъпления правят и едните и другите важното е запада да потроши огромни средства - знаете че вече в САЩ фалират банки и то не малки. Даже ЩАТ Калифорния Обяви ДЕФЛОТ за някои федерални плащания... Другото е ФИЗИЧЕСКОТО УНИЩОЖАВАНЕ НА ВСУ което ВСРФ, ВКС, ВМФ вкл Вагнер упорито ежедневно прави

53

Анонимен

преди 1 година

До 43След ВСВ, кога САЩ е водела война срещу реален опонент, който може да я заплаши?//////Със СССРто, тъй наречената Студена война при която руснаците свалиха *** и вдигнаха бялото знаме без бой.

52

Анонимен

преди 1 година

Абе тук е пълно с специалисти и експерти по военно дело. А фактите са че великата червена армия която нямаше аналог в света, въоръжена с невиждана техника и боен арсенал затъна в калта по украинските степи вече 15 месеца.

51

Боби

преди 1 година

До Българин "Щом руснаците казват, че релсите не са повредени, значи половината Крим е кратер" ЕЛАТЕ ХОРИЦА ДА ВИДИТЕ ЧОВЕКА КОЙТО УСПЯ ДА ИЗКЛЮЧИ ФИЗИЧЕСКИТЕ ЗАКОНИ. ХЕЙ НАРОДЕ ЕТО ТОЗИ ЧОВЕК УСПЯ ДА ПРОМЕНИ ДРАСТИЧНО МАСАТА НА ЕДИН ОБЕКТ ПРИ ЕДНАКВИ РАЗМЕРИ...

50

Анонимен

преди 1 година

До 47 Флотилията от кораби потънаха отдавна. Второ вие нямате флотилия , нямате хиперзвукови ракети, нямате хубави самолети, нямате хубави танкове, нямате и акъл :))) Само блеетее пропаганди и лъжи.

49

Анонимен

преди 1 година

Една по здрава атака над Киев

48

Българин

преди 1 година

Щом руснаците казват, че релсите не са повредени, значи половината Крим е кратер.

47

46

преди 1 година

Някой е сложил минус? Някой, локто определено не познава историята и не знае, какво може да маправи флотилия от кораби с крайбрежен град ...

46

Анонимен

преди 1 година

До 44 - Само дето ако Германия беше подбедила, щеше да си присвои британския флот, лъм вече синият немски флот и Изтопното крайбрежие на САЩ, щеше да бъде сринато със земята.

45

Анонимен

преди 1 година

Бреййй, окупационните власти! А защо в Крим никой не се чувства окупиран?

44

до 43 То и в ход на

преди 1 година

ВСВ не са воювали с някой, който е можел да ги заплаши. Нито Германия, нито Япония са имали капацитета за земна инвазия на територията на САЩ.

43

Анонимен

преди 1 година

След ВСВ, кога САЩ е водела война срещу реален опонент, който може да я заплаши?

42

Анонимен

преди 1 година

Ам иначе всичко сваляли ... Вчера извършиха най-масивните атаки от началото на конфликта, бе хора!

41

Обяви шефът на

преди 1 година

окупационните власти... добре бееее :D Сладки ли са милиончетата за "борба с руско влияние"?

40

Цанка

преди 1 година

До БАНко 36..... Много си назад ,Банко.Образовай се повече.Моля те.

39

Шефрет

преди 1 година

Днеска нещо сайта не казва за фоерверките над Киев )) Що така? Няма ли пак тлъстака Данило да пише ,че всички ракети са свалени?)))