28

Васил

преди 1 година

Не е редно юристи аматьори като Иванов да се занимават с конституцията!

27

Анонимен

преди 1 година

Комунистическите кученца и тук много лаят, ама на живо са една голяма 0! Браво, Христо! Във вас е силата и ножа и хляба!

26

Анонимен

преди 1 година

Браво на ПП/ДБ!!! СПАСИТЕЛИ!

25

анонимен

преди 1 година

А бе вие кабинет никога повече няма да видите. Трябва всички извън вашата ш-айка да ги е е-ал лу-дия , та да ви дадат власт.

24

Бео Бахтер

преди 1 година

и на малките деца вече е ясно, че от как хамери-канците създадоха пъпъ и дъбъ, държавата е в тотален хаос ... и напират да ни оправят .. вижда се из откъде

23

Мария

преди 1 година

Тоя с 0 часове като адвокат ще прави конституционна реформа.В България много публични изтрещяха

22

Интересно,

преди 1 година

след като разрушат паметника на Съветската армия и след като махнат ГешУ, как ли ще оправдаят съществуването си розовите безполови от ДьйБГТ+?!?!?

21

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

Мокрите мечти на Пинокио и разградския Джобен генерал....БЛАЖЕННИ СА ВЕРУЮЩИТЕ!

20

Анонимен

преди 1 година

Избори до дупка, докато избирателите ви не разберат какви кухи *** сте и как се възползвате от паричките на Америка за България и олигарсите бегълци да си купувате къщички в Брюксел!!!

19

Анонимен

преди 1 година

За това се свиква ВНС от представители на обществото избрани и представени от него,а не някакви партии обявили желание за някакви частични реформи по тяхно усмотрение особено като се знаят техните правни възможности и вече 33 год. е подменят ежегодно отдолу като си мислели,че са представяли народните маси от всички класи,а през тези години се народа преживя 33 кризи сътворени му от групи масони от 33 степен и техни приближени по степени висши и нисши.

18

Анонимен

преди 1 година

ДБ са вече на дъното. Не трябва да се злоупотребява с хубавото име.

17

Анонимен

преди 1 година

Ако имате здрав разум, един поглед върху обстановката е достатъчен да разберете, че към тоя момент ППДБ са единствеените положителни герои. Това, което очаква ГЕРБ и ДПС е епичено сгромолясване и то не само заради Гешев. Идват Магнитски 3 и 4.

16

Зозо

преди 1 година

Хахахааааа, тези ПП-ДБ са абсолютни и/диоти. С 64 гласа си мислят, че имат 164?!?

15

Майора

преди 1 година

Абе Пинокио каква конституционна рефомс ще правите от слаби и неподготвени юристи начело с бузан Стою безнокакъв опит и почиващ на лаврите на баща си? И какво иправление от тотално провалили се и некадърни хора , довели страната до сегашното и състояние? Нищо не става от бивши комунисти , техните отрочета и хора от ДС участвали във възродителния процес и приватизацията!

14

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

НикъФ Шанс. А на следващите избори ще сте след ДПС.

13

Й

преди 1 година

След реформата на тия на КПКОМПИ сега има едни хора дето просто ходят да си вземат заплатата на края на месеца. Всички работят, като Иванов в парламента нищо

12

?!?

преди 1 година

След, като ПП ДБ отказа на ГЕРБ да направят правителство да дадът респективно да получат поткрепа и доверие. Тоя иванов е направил сметката , че ще успее с другите! Е нека опита Успех му желая. Само да знае, че вече простотията ще се наказва, народа няма да ви търпи ревливите сериали

11

Евроатлантик

преди 1 година

Партиите, които не подкрепят кабинета на ПП-ДБ, ще са виновни за шестите парламентарни избори и ще трябва да понесат политическата отговорност за кризите в България!!

10

Анонимен

преди 1 година

Тея от ппдб съвсем скоро ще бъдат линчувани по площадите, много си повярваха! Народът го боли за съдебната реформа в условия на криза и крайна бедност!

9

куку

преди 1 година

Пак се е насмъркал с огнени мравки