21

Бай Дрън

преди 1 година

19, според нова директива на ЕС, не трябва да сменяме колите си често, а да ги ремонтираме ако се наложи. А дали дадена кола е бракма след 10 години е спорен въпрос. Моята ще прави 12 години и е на 92000 км. Искаш да кажеш, че преди две години е трябвало да хвурля колата, когато е била на 75к км? Та вие си взематебтаралясници на 5 години с върнат километраж от 300к на 123к :)

20

Бай Дрън

преди 1 година

Хаха, мен с такава застраховка ме деряха Мото Пфое още преди 15 години и повече. Още тогава ми вземаха 270 лева. Какво се оплаквате?

19

Дддд

преди 1 година

Крайно време е да мяма заплати под 2000 лева.Скъпи бизнесмени крадци на човешки труд.

18

???

преди 1 година

За какво плащаме Гражданска отговорност, Каско и Данък, като срещу това не получаваме нищо или почти нищо?!

17

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е да стане 2000лв., а данъкът за всякакви бракми на над 10 години- 3000.

16

Анонимен

преди 1 година

За да покриват в целия ЕС трябва да се доближават по цена, няма как. В Испания съм на каско със 150Е самоучастие и плащам 410 кинта.

15

Анонимен

преди 1 година

Високи застраховки за онези хващани с алкохол, с превишена скорост и нарушения от всякакво друго естество на пътя. Рецидива да не се толерира и застрахователите да помогнат в борбата срещу касапницата на пътя. Високи застраховки за младите шофьори, както е в Англия. Тук всеки ден 18 годишни без опит правят мелета. НО, защо високи застраховки за хората без провинения и спазващи правилата?

14

Отговорен гражданин

преди 1 година

Чудесно!

13

Хахаха

преди 1 година

Ако нямаш 300 лева на година за гражданска, не можеш да си позволиш автомобил, по-добре пеша, че и градският транспорт ще ти е скъп.

12

Стамат

преди 1 година

Ще плащаме повече, за да има за разни шофЕрчета, които си познават колата и показват какво може на втора. А Пътна полиция ще си бърка, традиционно, в носленцето.

11

xu4o

преди 1 година

Една огромна армия от хрантутници живее на гърба на обеднелия народ.Абсолютна наглост.Това са *** които само смучат без да произвеждат нищо.Като кърлежи....

10

500

преди 1 година

Това си е направо Баташко клане

9

Анонимен

преди 1 година

До Костов, ако не са ти плащали значи си бил виновен, или пиян, или дрогиран :) Един път са ми блъснаха паркирания автомобил пред вкъщи и си ми платиха. Търси вината в теб!

8

Анонимен

преди 1 година

До Щерю, hahahaahahahah! И? Това дава ли им право да шофират след смъртта? Осъзнаваш ли каква идиотия си написал? И да те светна: всички на минимална заплата НЯМА да станат изведнъж гении :) Свиквай! Плащаш => шофираш. Не плащаш и шофираш = > затвор! Така е честно!

7

Костов

преди 1 година

Два пъти, не ми изплащат щети.Това е истината.Сега се чудя как да не я плащам.

6

Щерю

преди 1 година

До Анонимен: - Много гении приживе са били бедни и от никого недооценени хора, но откритията им са били в полза на цялото човечество...

5

Щерю

преди 1 година

Високите цени са дискриминация спрямо по- бедните, с/у която няма противодействие...

4

Анонимен

преди 1 година

Дупката в бюджета трябва да се запълва

3

От хората

преди 1 година

До кога примерните шофьори ще плащаме повече заради ненормалниците по пътищата.Стига вече.Спрете с тази гавра.До кога ще пълним касите на застрахователите.

2

пенсионер

преди 1 година

Ами сега за 30 годишното фордче ще плащам повече пари от колкото то струва !!!