68

На ушенце...

преди 1 година

Наркоман-Зеленски: "Тези, които са там в Кремъл, повярвайте ми, ще свършат зле. Макар че не знам как, честно казано, бих желал това да свърши скоро. Казано накратко, сигурен съм че няма да е от естествена смърт.Не знаем кой как ще умре, защото пътищата Господни са недостижими, му отговори: заместник-председателят на Съвета за сигурност на РФ Дмитрий Медведев. "Но един наркоман намиращ се в Киев, просто има шанс да загине именно от собствените си ръце

67

*********

преди 1 година

Дано самолета му по пътя се блъсне с руска ракета от далечния изток.

66

Анонимен

преди 1 година

"Срещата на върха на седемте най-индустриализирани държави в света" - абе какви са тези глупости дето пишете бе? Едно прoсто търсене в гугъл показва кои са най-индустриализиране страни в света: 1. Китай - 28,7%; 2. САЩ 16,8% 3. Япония; 4. Германия 5. Индия 6. Южна Корея 7. Италия.

65

Мумията в Хирошима

преди 1 година

Мумията пак се изложи в Хирошима: в Парка на мира, където започна срещата на върха на Г-7, не можа да разбере как да се изправи срещу журналистите. Тоест дядото просто не се ориентира в пространството и това се вижда от всички.

64

Анонимен

преди 1 година

Сирийският президент Башар Асад пристигна в саудитския град Джеда, за да участва в срещата на върха на Арабската лига за първи път от 12 години.

63

до 67

преди 1 година

Ами така е, Иран воюва в Украйна, а русия праща пушечно месо.

62

Анонимен

преди 1 година

До Зе Нищо не зависи от Брикс.

61

Анонимен

преди 1 година

А Путин ще си дъвчи вратовръзката. Той се подиграваше навремето на Саакашвили ама и него го застигна същото.

60

Зе

преди 1 година

В неделя ще си говори с индийският премиер. Резултатът ще предопредели бъдещето. Ако Индия премине в другия лагер БРИКС няма да има. Ако защити интересите си, ще е началото на края на Зеленский. Той btw е на срещата на арабската лига, където е и Асад. Интересни времена.

59

Анонимен

преди 1 година

Въздушна тревога в цяла Украйна и нови удари по Киев. Властите в столицата твърдят, че са свалени 19 от общо 28 безпилотници и ракети. Киев определи атаката като "постоянни последователни вълни от дронове".Това е десетата масирана атака към украинската столица за този месец...

58

Анонимен

преди 1 година

Като се гътне памперса какво ще правят русофобите незнам.... Горките украинци...

57

Путлер е наредил

преди 1 година

да бъдат разстреляни арестуваните учени, които са участвали в създаването на келявите Кинжали които пък бяха свалени до 1 от Патриота.

56

до 55

преди 1 година

Уж унищожения Патриот от вчера си работи отново. Ще ви го съобщят и тука, но по-късно. Да може да се клика равномерно и по много в сайта.

55

Анонимен

преди 1 година

До 56... Че какво им беше на сегашните... И новите ще ударят само ес...

54

Анонимен

преди 1 година

Генерал Дьо Гол казваше още през 60-те години, че проблемът е Американската империя и това го виждаме конкретно днес. Управлявани сме от елити, които години наред са били напоявани с атлантизма, американизма, които мечтаят за Дисни и т.н., и прилагат американската политика, а това се прави в наш ущърб, защото изобщо не е в наш интерес да влизаме във война. Франция трябва да бъде миротворец, а не да прави война. Замесени сме пряко във войната, а това означава, че сме избрали лагер.

53

до 52 до до 45

преди 1 година

Бързо бавно, това е положението. Украинците, а запада защото не загряха бързо какво им се готви и затова сега се води тази касапница. Рашистите ще бъдят спряни и изолирани. Поне вече е ясно, че реално не преставляват заплаха.

52

Анонимен

преди 1 година

Ще обсъждат неефективната система пейтриът, която се оказа много скъп балон и ще умуват как да се защитят от Русия...

51

Зеленски обикаля

преди 1 година

света, а бункерния, дърт рептил пълни пaмперса на 50 метра под земята...

50

Смяяяях :Д

преди 1 година

Смях. Клоуна Зелебобик. :D

49

до 45 смешки

преди 1 година

Точно така е. Зеленски ще изкача от всякъде, защото ако не е Украйна ршистите ще се опита да въстановят СССР и тогава ние сме наред да се бием. Те не го и крият тоя мерак. Курица не птица, Болгария не заграница. Стига ни 45 години болшевишка диктатура, от която още не можем да се съвземем.