8

Анонимен

преди 1 година

Казанлък е град с голяма престъпност и корупция

7

Анонимен

преди 1 година

Каузите на ВСИЧКИ кандидатки би трябвало да бъдат от ЕС да не забраняват производството на розово масло, както има внесен законопроект. Защото според зелените талибани дестилацията била химия и била вредна за природата. Да вземат кандидатките и да направят нещо по въпроса. От ЕС постепенно затриват един след друг всички традиционни сектори в България.

6

:)

преди 1 година

Всички кандидатки си имат цъфнали майски рози :)

5

Анонимен

преди 1 година

Нали не казвате, че недоразумението от снимката е "Царица Роза"? Винаги съм имал по-високо мнение за розите и девойките, около тях!

4

Анонимен

преди 1 година

Редакцията, журналята, Защо не покажете кандидатките? Сигурно защото и вие сте в шок от външния вид и демонстрацията на самочувствие у някои от тях. Това корумпе - Галинка(кметката) или да смени името на конкурса или да бъдат определени ясни и недвусмислени критерии момичета с какви физически данни могат да участват. Отделно Галинка е директно за затвора с безумната си политика и угаждане на разни местни олигарси

3

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 - Е, бягат, мои познати пък там отидоха да живеят, защото им харесал градът. Като им отида на гости, ще го видя и аз.

2

Анонимен

преди 1 година

Хората бягат от Кащанлък заради глупостите на тая гъсчица.

1

Анонимен

преди 1 година

Галина Стоянова е измежду най-корумпираните стари ГЕРБ киетове. Нечистоплътна. За 10г града не мръдна на йота, само градинки и безсмислени харчове, откровено крадене по всякакви програми. Градът е пълен с улични дупки, порутени сгради, центърът е превзет от роми, казина и воня.