11

Анонимен

преди 1 година

DO 10. Върви се лекувай в славната ти Русия.

10

malgiorno a tutti

преди 1 година

При агресични пациенти / роднини - отвод и ако ще да мре там някъде. Съвсем хуманно, саркастично, етично и право-куме-у-очи им се казва да си тралала мичката пайчина в тралалала и да чакат помощ от оня горе (бокчу Исуфчу). Ако се противят - никой не е по-голям пред електродите на няколко заредени до 360J стари монофазни дефибрилатора, анод-катод кабелите от захранването на стар мобилен Roe апарат, както и кучешките стрелички със свръхдози фентанил... Варианти срещу агресията бол...

9

До 8

преди 1 година

Професионално безработен съм. Там, по стечение на обстоятелствата семейството ми е осигурило средства и за внуците ми. Само от акциза на уискито ми, вкарвам в бюджета на държавата ни три пъти повече пари от твоите осигуровки. Честно ли ще отнемаш моето гражданство?

8

За

преди 1 година

пациенти, които са професионално безработни трябва да се отказва българско гражданство.

7

Анонимен

преди 1 година

Да не могат да се отказват но имат право да подадт жалба и да съдят нападателите си.Онези сами ще се отпишат.Освен това могат да си инсталират паник бутони,камери и ако работят в поликлиника да плащат за охрана.Обикновено агресивни пациенти са или такива с психични отклонения или такива от най-ниската социална прослойка.БЛС е силна организация а от НЗОК са връзкари-бюрократи на държавна хранилка нямащи и понятие от медицина.Просто копои с хубави заплати.Със сигурност ще има промени в бъдеще.

6

Докога ще глезим

преди 1 година

нищоправци и безполезници, които нито учат, нито работят, а само висят като на виме на парите за социално подпомагане, отпускани от хазната - от джоба на данъкоплатците? От тази категория са "агресивните пациенти". Вдига ръка над лекаря или над друго медицинско лице, отзовало се, за да помогне на него или на негов близък, като в 99.5% от случаите имащите нужда от помощ не са внесли нищо в бюджета. Е, щом е така, да се цери при махленската врачка, на която обаче ще трябва да плати, за да му бае!

5

Митев

преди 1 година

Значи така?! Той / тя ще ме псува и удря, а аз ще го преглеждам и лекувам?! Що не си е............. май.........та?!

4

Анонимен

преди 1 година

И как ще ме заставят да не ги отпиша? Да му мислят тия лекари, дето записват всеки, само и само бройка голяма да имат.

3

Анонимен

преди 1 година

Съвет...въоръжете се със електрошок...има двояко действие..Хем усмерява,хем масажира сърцето.

2

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че това ще привлече нови млади лични лекари

1

Анонимен

преди 1 година

Българинът (във всичките му цветове), освен че краен примитив, е и зле с нервите!