60

Анонимен

преди 1 година

Значи са най- правилните политици в България.

59

До Геополитика

преди 1 година

Е как да сме уважавана нация като сами си правим цирка наречен политика и си избираме некадърните и бездарни клоуни ( политици) !

58

Ъхъ !

преди 1 година

Явно само в РСМ виждат какви б.о.к.л.у.ци ни управляват ! Племето българи като слепци вървят след тия гъзопляскачи и гласуват ли гласуват за тях !

57

геополитик

преди 1 година

България няма нито един приятел на международната сцена и благодарение на смешниците управлявали от приемането ни в ЕС - никой няма как да ни вземе насериозно за каквото и да било. Македонците открито ни вземат за мезе, както и бежанците вече. Ние сме просто една територия за зърно и други природни богатства и евтина работна ръка, която вече избяга от тук. Транспортен коридор за Турция. Пълен смях сме това е реалността.

56

Катя

преди 1 година

Ами то май и в България е така,но списъка е по- дълъг

55

Чоко

преди 1 година

Братовчедите от Вардар, човек не може дори и да ги намрази. Изпитвам към тях само едно дълбоко съжаление.

54

Хм?

преди 1 година

До Анонимен 58 Как България призна първа Македония/ дори убеди Елцин да го направи/ и същевременно не признава идентичност? България няма териториални претенции към РСМ, но има такива за кражбата и изопачаването на историята! Никой него интересува , те какви се чувстват, но не може да македонизират починали хора!

53

Трайчо

преди 1 година

Отлично работят срищу БГ нашити хора като от години ръчкат осите.Каракачанов,Б.Димитров и др.вс.от ДС.Чакаме и други да поизмрат.И сега продължават.Направили частни клубове уж български с провокативни имена за онези кибритлии.А медите и от двете страни настройват хората.Това не е начина.Използват че населението е много тросто от двете страни.

52

Анонимен

преди 1 година

И това го казват хора, които смениха името на държавицата си, за да се подмажат на маляките... Големи патриоти, няма що...

51

Анонимен

преди 1 година

Може би са прави македонците да считат, че отношението (реториката) на българските власти към РСМ много напомня тази на Русия към Украйна. Та България следва изначално този руски модел политика на непризнаване на идентичността на една суверенна нация, и може би затова македонците са толкова агресивно настроени срещу всичко българско..Чак от Щатите се намесиха да ни отправят критика.

50

Анонимен

преди 1 година

Общо взето, и у нас същите печелят антипатиите на народа...Случайно съвпадение?

49

Анонимен

преди 1 година

Най много 5 години и ще има война на балканите

48

Анонимен

преди 1 година

Макетата са една шепа нарот едва ли са повече и от гр, Пловдив. Доста повече са албаните и в РСМ и Косово и Албания и Гърция и те са по-реална заплаха за бг в бъдеще ъочно от нато. А тия прошляци са много зле и са готови и фесове ще сложат и ще се пиша и за турци за да се спасят като ***. За бг реална опасност е Турция ако се опита да помогне на албаните и макетата в РСМ. Макетата се опитват да настроят нато срещу бг а не Русия или Сърбия.

47

Териториален

преди 1 година

Костадинов ги направи на 2 стотинки.... На другите незнам за какво им правите реклама...

46

Анонимен

преди 1 година

Резидента успя да събори не само българското , но и едиственото що-годе приятелско настроено македонско правителство в напъните си за власт и в услуга на Гасударя.

45

do 49

преди 1 година

До Бай ДрънДа, прав си - Сърбия също трябва да загине.

44

Бай Дрън

преди 1 година

45, стига сте писали гллуупости. Русия ви е виновна за всичко. Хайде на Бас, че ако Русия по някакъв начин загуби войни и всичко, Путин бъде арестуван и осъден, русофилството забранено по света, отношенията между България и Македония няма да се орпавят! Хайде на бас, маййка му сттара, защо сте такива гллупаци не знам! НМяма да се ооправим бе, дори Русия да пропадне на 10 км под земята, не разбирате ли това? Не разбирате ли, че не Русия ни е виновна в случая, а Щатите, Германия, Англия и т. н.

43

Анонимен

преди 1 година

Да си мразен от тези е чест.

42

Бай Дрън

преди 1 година

Извинявайте, ама защо постоянно намесвате Русия барабар със Сърбия? Ако за Сърбия е разбираемо, то какво ги засяга Русия нашите отношения? Македония е една държавица без излаз на море, без стратегическо положение, без русофили...Какво ги засяга Русия тая държавица и защо непрекъснато наши псевдоисторици ни натякват, как русия се месила в нещо, което и те не знаят какво?

41

Анонимен

преди 1 година

До Германец В Германия не останаха германци. И там са маке .