342

Анонимен

преди 11 месеца

Защо крадливият и страхлив толуп не е в затвора?

341

Анонимен

преди 11 месеца

ПРОДЪЛЖАВАЙ БУДА С АНТИБЪЛГАРСКАТА СИ ПОЛИТИКА, ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ГРАБИШ С КЛИКАТА СИ ГЕРБ!!! ИЗНУДВАЙ БЪЛГАРИТЕ С НЕУСТОИМИТЕ СИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ДА КАРАМЕ БЕЗ БЮДЖЕТ, ЗА ДА ПРИЕМАТ ПРЕДЛОЖЕНАТА МЕРИ ГАРГАМЕЛ И ДА ПРОДЪЛЖИ GREAT EFFULGENT ROBBERY and BENEFICENCE (GERB) ОГРАБВАНЕТО!!...

340

Добре

преди 11 месеца

Няма да има заплати за кой? За намръщените лелки дето по цял ден чоплят семки из държавните институции. Ако е така, по-добре без заплати, па барем се стреснат и почнат да вършат някаква работи, а и следващите пъти на избори хубаво си помислят дали пак да гласуват за мафиоти.

339

Додо

преди 11 месеца

По-важно от всичко, изброено от Борисов в тази му заплаха, е да има истинска справедловост, да бъде изправен пред истински, безпристрастен съд и да стане ясно на народа ни дали е наистина такъв престъпник, за какъвто го обвиняват, или е най-обикновен национаелн предател!

338

БЕЗ ДЕТСКИ и ПОМОЩИ

преди 11 месеца

ЗА РОДИТЕЛИ НЕ-НАВЪРШИЛИ 18 г. И НЕ-ЗАВЪРШИЛИ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ

337

Ром"с

преди 11 месеца

Аз писах тук преди месец,че този път ще се направи правителство ,щото е изпратен нов посланик от САЩ ,който е специалист п таквиз държави като нашата където няма разбирателство и проблеми,вижте неговите "посланичества" в кариерата му и ще ви стане ясно,а той не е мекушава и димпломатичен като Херо Мустафа,той няма да им цепи "басмата" на нашите "герои" от политиката.Много ще ми е интересно,как няма да се плащат пенсии и социални,много ще започнат и да работят,а не да мързелуват всички издържащи

336

Анонимен

преди 11 месеца

Щом отиваме на изнудване значи работата е дебела. На никой не му пука за съдбата на хората. Зорът е от друго естество. Някой спешно се нуждае от легитимно правителство, което да свърши някое поредно национално предателство.

335

Анонимен

преди 11 месеца

Борисов предупреди, ако няма кабинет влизам в затвора.

334

Он'Уй

преди 11 месеца

Он'*** пак заплашва...Мутрата си е мутра...

333

Във Възраждане

преди 11 месеца

е надеждата на все повече българи. Нови избори! Всички други са слуги на амириканските господари.

332

Лъжливото овчарче

преди 11 месеца

Кой ви натиска за кабинет ? От Козяк, нали ? Киро и Кокорчо що ходиха в Америка миналата седмица тихомълком ? Май да им дърпат ушите. Без правителство България не може да праща пушечно месо в Украйна. Е затова им е нужно правителство.

331

КОНСТАНТИНОВ

преди 11 месеца

ТОЯМЪРСЕН ПРЕСТЪПНК ПРОДЪЛЖАВА С НЕУСПЕШНИТЕ СИ ОПИТИ ДА МАНИПОЛИРА БЪЛГАРИТЕ.ТИ,ЦАЦАРОВ,ГЕШЕВ И САРАФОВ ЩЕ СИ ПРАВИТЕ КАРЕ НА БЕЛОТ В ЗАТВОРА,А ЗАЩО НЕ И НА ОНЯ СВЯТ?

330

СДС+ДБ форевър

преди 11 месеца

ДБ имат уникален шанс да оцелеят ,но се вързаха на обещанията на ПП да прилапат София и сладките схеми в общината (едно подписче за строеж почва от 150к и то в крайните квартали-справка Иванчева )

329

Форекс

преди 11 месеца

Млада труженичка в древната професия може да си купи вила в Барселона за 3 години с нормален труд по постелите на богаташи. Пловдивските млади бели пеперудки купуват по един 3 стаен на всеки 1-2 години... Става и с парапетни игри ,но там парите идват през кантори и е сложно за неуки моми требва си и акъл.

328

Факти

преди 11 месеца

При Бойко беше по-добре немва кво да ни ги съчинявате тука разни клишета и лозунги...Освен някаква вила на неква млада кантонерка в Барселона и снимка в спалнята от друга кантонерка други обвинения няма . ПП да обяснят каде отидоха 9 милярда за една седмица и 20% ком.Гешев ползвал някакви държавни бази и записал някакви телефонни разговори и го изкараха гангстер.Министъра на спорта на ПП открито по телефона заплаши депутатка на ИТН ,че ще и прати биячи да подпише ни го представят за жертва ...

327

Търсим 4 ача

преди 11 месеца

Слави да си пребере ония борци за правда и демокрация дето ПП ги купи от ИТН,те за пара няма да мислят много и ще се върнат партията ,която ги направи депутати докато бяха обикновенни шанаджии у село..

326

Анонимен

преди 11 месеца

С действията си или по-точно бездействията си некадър..ните ни политици и алчни работодатели гонят все повече и повече хора в чужбина.А там ни чакат с отворени обятия защото навсякъде има липса на работна ръка.А да каже някой от "експертите"защо въпреки по ниските цени на ток,газ,горива всичко по магазините става все по-скъпо.А същите продукти в една Германия са много по-евтини.Аз ще ви отговоря г-да "експерти"-защото няма държава!

325

Анонимен

преди 11 месеца

Много некадърници издигна на властови позиции, които още стоят и пречат на можещите. Това не се прощава

324

Истукан

преди 11 месеца

А какво мисли да направи Борисов като се върне на власт? Призна си, че ще увеличи данъците, таксите и цените на ток и вода, за да се излезе от кризата и щял да тегли заем. Това е планът му за спасение. Динята му е куха.

323

истински мъж

преди 11 месеца

Изпилените герберастки мозъци,за които краденето на народна пара,е връх на всичко,като откачили реват за банкянския крадлив шебек.