12

Съчувствам само на

преди 11 месеца

трудовите пенсионери и на хората,които са с такава степен на инвалидност, че не могат да работят дори и да искат.Останалите да се научат да се простират според чергата си, а ако искат по-голяма черга или направо персийски килим, да направят усилия и да спечелят нужните пари с труда си. Банго се хвали пред ТВ-репортерката, че се отоплява, като нагрява цяла пружина за кушетка с електричество,което краде от билборд, а държавата от моя джоб ще му дава пари, щото бил енергийно беден и не ще да работи

11

Анонимен

преди 11 месеца

Въй и как достигнахте до това животопроменящо заключение, че ако стойш на студено се разболяваш????

10

Доко

преди 11 месеца

И аз преди със лошата руска газ топлех целия апартамент, ама откакто ни внесоха добрата американска не издържам и минах на скъпия български ток.

9

Анонимен

преди 11 месеца

До Deep Zone. Никой не се интересува от личното ти съществуване а от това на народа като цяло. А в него има човеци с най-различна възраст и здраве. И няма такова нещо в пъти да се мери здраве.

8

Deep Zone

преди 11 месеца

Така е, ефектът е добър, закалка и приблизително еднакви температури вън и вътре, а не да ходя с потник в апартамента и вън да ме лъхне минус 10 градуса :) Откакто не пускам парно/климатик вече две години, станах в пъти по-здрав :)

7

Анонимен

преди 11 месеца

Чакането някой отнякъде да "даде", за да се запушат евентуално някакви дупки само говори, че никой няма намерение въобще да решава проблема. А корена на проблема с "енергийната" и всякаква друга бедност, която здраво ни е нагазила въобще не се крие в санирането и модернезирането на готварските печки на дръва с изкуствен интелект.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Щях да бъда яростен и неприятен, но мернах между редовете, че се плаче за някакви "европейски програми" и "финансиране" и разбрах, че става въпрос за крадене и "схеми". А енергийно бедните ще си останат енергийно бедни.

5

Тез всичките

преди 11 месеца

Експерти, само като ги видиш и ти става ясно че нямат техникум по партийна връзка са назначени. Нормално е да се лутат и незнаят какво да правят.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Понеже ПРЕСТЪПЛЕНИЕ звучи много лошо, затова му казват НАРУШЕНИЕ.

3

Анонимен

преди 11 месеца

аз съм 100% финансов инвалид

2

Анонимен

преди 11 месеца

И Путин ли пак ни е виновен, че учавстваме в санкциите измислени от старческия клуб Г-7 с цел да подложат на мъчения собствените си народи?

1

Енергийно беден.

преди 11 месеца

Очаквайте скоро "калорийно беден" да бъде гласувано за въвеждане като понятие. Защото въвеждането на понятие и неговото гласуване автоматично разрешава проблема.