7

Анонимен

преди 11 месеца

Само определена работа може нощем , бърза помощ , пожарна и подобни . За фирми за производство трябва да се забрани , освен ако не са хляб и закуски .

6

Христо

преди 11 месеца

Нощната смяна трябва да е забранена със закон, а за професии като спешни медици, полицаи, пожарникари и медицински сестри, където има нужда от нощна смяна, трябва да се плаща по 150% отгоре.

5

Данчо КАТерицата

преди 11 месеца

Но,но денем кинти трудно се правят.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Работа ли е - не е за хвалба !

3

Анонимен

преди 11 месеца

който е беден и необразован като дрогираното г анче на снимката, върти баничарката и живее катгуведу, а шефа му хвърля залък (заплата) веднъж месечно като на куче. какъвто гена, такова и поколението

2

Анонимен

преди 11 месеца

Как да обясниш сега на "учените" че какво се случва с МИШКИ докато ги бъзикаш през нощта, няма нищо дори далечно общо какво се случва с ХОРА докато РАБОТЯТ през нощта? Само да питам, тези учени от института по развитие на идиокрацията ли са назначени?

1

Затова, не работете

преди 11 месеца

нощна смяна. Не работете и дневна, че никва работа не можете да свършите за вкъщи. Най-добре никаква смяна не работете. Като цяло, работа в условията на капитализъм е вредна не само за вас но и за другите около вас! На трудовият договор най-отдолу със ситен шрифт пише "Ще ви експлоатираме до гроб! Ако не ние, то някой друг!".