50

Бай Иван

преди 1 година

Психопатите дето захранват пом.ярите трябва да бъдат приспивани заедно с тях, няма такава напаст ;) !!!!

49

Хм

преди 1 година

Ако са домашни любимци, трябва да имат отговорен стопанин, паспорт, чипове, ваксини, и тн. Дайте ми точно местоположение и снимки на кучетата за да дойда да ги отстрелян някой ден.

48

*****

преди 1 година

Да кастрациятаОткъдето щат да падат, проблема е налице и трябва да се реши. Кучета нямат място на улицата безпризорни. Това е. Не живеем в Бангладеш да прескачаме с *** по улиците. Щом другите страни са го решили този проблем и ние би трябвало да можем, но не с "Кастрирай, върни и угоявай пред блока"

47

кастрация!!!!

преди 1 година

Бездомните кучета и котки (за кой ли път..) НЕ ПАДАТ ОТ НЕБЕТО! Изхвърля ги *** и после се оплаква от бездомни по улиците. Щял да трови и избива. Ами да почне от себе си? Кастрирайте си животните, за да не хвърляте навъдените им поколения по улиците и няма да имате проблем, а не някой друг да е виновен

46

edin

преди 1 година

Промяна на закона. Куче без наморник и повод куршум в главата. Пет чифта уши, едик кубик дърва, или десет чифта парко место за месец.

45

?

преди 1 година

Това внуче няма ли си родители, че баба му го взима от детската градина?

44

Мен

преди 1 година

Забелязвате ли как отговорните лица вадят всякакви оправдания само и само да не си свършат работата? Истинските виновници са те и те си имат имена. Съответно следва да бъдат подведени под отговорнос. А ако имат желание - 1. Полицията стартира производство по сигнал на инспектората. 2. Прави се разледване. 3. След присъдата се изпълняват кофискация на животните и съответното наказание за собственика. Не може = не искам!

43

М.

преди 1 година

Виновните да си платят от провидението!!!!!!!!

42

ПП

преди 1 година

Да пуснат кучкарката от ергена дето спечели тя да прибере псетата.

41

Анонимен

преди 1 година

До АнонименДомашно недомашно мерките са едни и същи като няма институции

40

Анонимен

преди 1 година

До 09226 Със снимка и без снимка, на някой като му писне и сам взима мерки..

39

Едно

преди 1 година

чифте и всичките кучета застреляни. Проблем решен! Който иска да има куче, да го гледа както трябва. Човека е мнооооого по-важен от всяко едно животно.

38

Анонимен

преди 1 година

Кога ще изловят всички бездомни кучета и котки в България не мога да разбера. Кога ще има и контрол върху домашните такива. Съжалявам за животните, но не може по улицата да се разкарват маркирани огромни песове, които някой си е решил, че не са агресивни. Към даден момент може да не са, но след живота на улицата и в глутници стават агресивни. Недопустимо е да се връщат голечи кучета на улицата!

37

Анонимен

преди 1 година

ААА бе ...

36

Анонимен

преди 1 година

Да обясним на обезумелия беден бачкер без 2лв. в джоба, който изкарва агресията от тоталния си неуспех в живота, на бездомните животни, че кучето, което напада Е ДОМАШНО.

35

@ 36

преди 1 година

Спаси Софияе единствения изход от стздадената свинщина с подпис Фандък/ГРОБ , други алтернативи няма

34

Аз

преди 1 година

Абе, Аниcия... "Забавачница", 'изтървала". Ти от кое село си и кой ти позволи да пишеш в голяма медия с диалектните ти думи?

33

Анонимен

преди 1 година

Само в България!

32

Ели

преди 1 година

Жалко за малкото кученце. Много съжалявам за случилото се.

31

Анонимен

преди 1 година

До :Браточка, ти като гласуваш за Спаси София, проблемите, които оисваш ще се удвоят. Тогава цяла София ще стане само велоалеи и бездомни кучета. Щото така е много куул и много еко.