99

Boko

преди 11 месеца

Тия, 7-те глупендъра заприличаха на светещи лампи от хирошимската радиация. Тръгнали санкции да въвеждат пиндосите му с пиндоси заедно със "светещите" японци и евро-джендърите!

98

Дочо Булгуров

преди 11 месеца

Санкции, глоби... прасета не може, а кучета и котки може! ... Айде де!

97

Путинландия капут

преди 11 месеца

Понеже санкциите не работят, руската икономика не е в рецесия и русия печели в специалната операция - затова руските бот ферми не спират да спамят социалните мрежи 24ч в денонощието.

96

Анонимен

преди 11 месеца

Когато умира змията най настървено хапе.

95

Анонимен

преди 11 месеца

До 103 Е кой да е нападнала реално.Не бяха ли украинците тия дето викаха на Майдана,че ще ги трепят ,е яйца ли да ти бели или, както се разбра да я подготвят едно хубаво за война.Сега пробутвате нещата така все едно те украйнците си играеха в пясъка и хоп руснаците ги нападнаха и те са жертви.

94

До Долния

преди 11 месеца

Русия викаш никой не напада а ? :D за-бавни хора ей

93

Анонимен

преди 11 месеца

Абе,какви НАТО, това НАТО едни снаряди не може да произвежда в големи количества.Да не говорим,ще НАТО е отбранителен съюз.Русия не е тръгнала да напада никой,а украинците бяха използвани.Както се разбра те са ги готвели за война.Ама така е удобно промиваш мозъка на някой това най-често става или на етническа основа или на нещо старо и така някой изпълнява това,което искаш.

92

СС

преди 11 месеца

Г-7 срещу целият свят ,пълен цирк !!!

91

Мир

преди 11 месеца

Предлагам условие за мир между Украйна и Русия. Украйна ще дари земя на Русия, а Русия ще спре агресията срещу Украйна. Земята ще е 0.5м3, колкото да се закопае Путин.

90

xoxo

преди 11 месеца

#89 Да бе,точно Русия ти е виновна за блатото,в което си...Не са крадливите политици,които разпродадоха страната за стотинки и лична облага,не е ЕС,който унищожи селското стопанство и ползва територияя за ресурси-природни и човешки.Ето ви демокрация и див капитализъм,както и превръщане в колкониална държава. По времето на соца много неща бяха ограничени,но хората не ровеха в *** за храна,дори най-ниската прослойка

89

Контрафакт

преди 11 месеца

Нормалния в лудницата, ако е нормален, не прави като другите!

88

ФАКТ

преди 11 месеца

ЯПОНИЯ ПРЕГОВАРЯ С НАТО,ФИНЛАНДИЯ ВЛЕЗЕ,СЕГА И ШВЕЦИЯ. РУСКИТЕ БОТОВЕ В ТОЗИ ВЕСТНИК И ТЕ ЖИВЕЯТ В НАТОВСКИ ДЪРЖАВИ. НЯМА ЧОВЕК,НАПРАВИЛ ТОЛКОВА ЗА РАЗШИРЕНИЕТО НА НАТО ОТ ВЕЛИКИЯТ СТРАТЕГ ВЛАДИМИР ПУТИН!

87

Анонимен

преди 11 месеца

Циркаджии!!!!

86

Анонимен

преди 11 месеца

Какъв ремонт на училище те гони тебе? 90% от руската инфраструктура е пясък и кал, само западните региони имат някакъв стандарт на живот. Дупката в бюджета и със 1000 училища няма да замажат.

85

Боби

преди 11 месеца

До Факти Уаз е частен завод и на всичкото отгоре дори не се дореди за военни поръчки което е трагично като се има предвид историята на завода... Относно БВП руснаците тази година направиха експеримент всичко което държавата ще плаща на контрагенти като Училища например го изплатиха предварително в Януари за цялата 2023. Тоест Училището ще прави ремонт лятото. Парите ги има черно на бяло Януари което развързва ръцете на училището да сключи макс добра и гарантирана сделка още април май месец

84

Крава с VPN

преди 11 месеца

Кравата с VPN-a ползва безплатния Hoxx VPN Proxy плъгин на Firefox. Ако някой иска да се включи в състезанието по мимикрия :) Входните точки са 4. Интересното е че изходящите IP-та (около 25) са ограничени и който превари - той го ползва за лайк! Приятно забавление със 'умната' крава!

83

Факти

преди 11 месеца

По официални данни на Русия БВП им се НАМАЛИ с 1,9% за първото тримесечие. Компенсираме руската дезинформация с преместване на десетичната запетая - реалната цифра е 19%. Руските работници в УАЗ завода за леки автомобили спряха да работят в протест за неизплатени заплати за последните три месеца. А през това време Китай прави търговски форум със страните от Централна Азия, на който Русия не е поканена. Я некой русофил бързо да контрира с опорка за цената на краставицата некъде си.

82

Анонимен

преди 11 месеца

До АнонименКакви машинации от Кремъл те гонят. Виж кои партии са на власт, от 30 години сме се подложили на запад и освен ограбване на българина, друго не се случва. Я се огледай от машинации и кражби, колко хора забогатяха и каква мафия имаме. За това Русия ни е виновна а?

81

Анонимен

преди 11 месеца

Щели да спират стоките за военната индустрия на Русия . А всъщност в този свят стана така че - Стоки мнаого но няма пари в които те да се търгуват . Долара вече не става . Проблем не са стоките а парите .

80

Анонимен

преди 11 месеца

Санкциите срещу Русия са санкции срещу най бедните в ЕС, а това сме ние. Нашият интерес е да има мир . Нямате си идея каква бедното ни чака ако войната продължи.