17

Историкът

преди 1 година

Жалко ще е за българите ако влезе Македония в ЕС България ще остане без история и език защото ни българите говоримлисме техния език а само че развален македонски и стана български език българския истенски език е бил чувашки само че ние българите едно че крали тяхната история открадналисме и езика им защото ние идваме от река Волга в тези земи са били на Македония и с кражби и лъжи с помощта на Русия ни е продала с една дума една държава.това пише в македонската история братя българ жалко за БГ

16

Майко

преди 1 година

Защо ни мразят македонците.ще ви кажа защото тука в България има едни Путинфили който в ефир на бг тв казаха Македония е Българска .македонците са българи .тези депутати са от ВМРО Ангел Джамбазки Красимир Каракачанов .баш македонците плуят Македония дори и Костадин Костадинов го каза няма такава държава Македония те са каза българи. .и за всеки един нормален човек според мен македонците са си прави не на на вземат българите за зелев *** защото ние сме с мафиотски парламент и с психопати в НС

15

Анонимен

преди 1 година

Никой не се интересува от София. Даже в Африка!

14

МВнР

преди 1 година

Говори радио Москва

13

Анонимен

преди 1 година

Всички български граждани имат еднакви права в България включително марсиянците, о исках да кажа Македонците.

12

Петрич

преди 1 година

От 1990 г. до днес България е осъдена в Съда в Страсбург цели 17 пъти за погазване Човешките права на етническите македонци в България.Българският съд да регистрира македонските Сдружения в България.

11

Северджанъм

преди 1 година

Хора, не си мислете че дори и да ги пуснем ние и те да вкарат българите(което трудно ще направят) пак няма да ги приемат останалите от блока,те просто ги знаят колко са зле и изостанали,просто сега са оставили нас като лшото ченге,иначе никъв шанс да пуснат тези прима ти

10

Анонимен

преди 1 година

Игнорирай. Ветото продължава, докато не си изпълнят задълженията по фленския договор. Що се отнася до насилието и неспазване на човешките права, на българите в РСМ, България са подготви жалба до Съда в Страсбург, срещу РСМ. Доказателства материал има предостатъчно.

9

Анонимен

преди 1 година

По-лошото е, че до недоразумението Ковачевски седеше и кимаше особрително глава холандският националист и настоящ премиер на Холандия, или както искат да я наричат самите холандци, Нидерландия, който обича северномакедонските скъпи приеми и подаръци.

8

Кючук Париж

преди 1 година

българин етнос нема - българин е само гражданство.

7

Анонимен

преди 1 година

То да отидеш да им теглиш един як пердах на макетата, ама то все едно да биеш инвалид. А и нашите политици са за бой. Колко години и все едно и също муууууу се чува, а оно си рупа ли рупа. И не съм чул някой от Пловдив (Филипополис) да е казал, че е наследник на Филип 2 Македонски? Кажете на някой пловдивчанин, че всъщност е македонец. Доста странно ще ви изгледа. Тая история с макетата почва да става много досадна вече. То не бяха грандомански паметници, то не беше пъчене, репчене и? Нищо!

6

До Благоевград

преди 1 година

Браво

5

Факт

преди 1 година

Македония се държи като Украйна.

4

Анонимен

преди 1 година

До Благоевград Скопие ще влезне в Косово като трета албанска облас.

3

Благоевград

преди 1 година

Благоевградска Област ( Пиринска Македония) ще стане Автономна Държава с име Република Пиринска Македония , със столица Благоевград , с нейни химн , знаме , и герб.

2

Анонимен

преди 1 година

Засега РСМ показва само среден пръс.

1

Анонимен

преди 1 година

вие от кураж нямате първите три букви, марионетки на фащ такива