29

Анонимен

преди 1 година

До Xa-xa Какъв Боко, какви 5 лева? Тоя завършил в Школата - Симеоново за пожарникар повече да не се мярка! Има Добрев, Д.Атанасова, Сачева и т.н., тоя само руши и прави милиционерски смешки! Аман бее! Да ходи да помага на Киро, Кокорчо и Гнома!

28

Анонимен

преди 1 година

БСП да се е обявила срещу Гешев?! Или БСП е преминала в лагера на десните партии, или стринката лидер на БСП е дала фира!

27

Така е ..

преди 1 година

Виковете за промяна на съдебната система се свеждат само до едно. Да се свали Гешев.

26

Към обичта на народа

преди 1 година

О лъв, събуди сеот дълбокий сън,силно провикни сеБойко и Пеевски вън! Що не сме по площадите да искаме оставките на сивите вълци от ГЕРБ? Да засилим подадената от ЕвроСъюза ръка за съдебна реформа? Както народа в Румъния подскачаше като ужилен и натика 2ма Мин председатели! От нас зависи огън да им гори под краката и бесилки над главите!

25

Анонимен

преди 1 година

Мафията и парите не знаят законови пречки. Приятелствата са над закона. Нищо няма да се промени. Гешев нека сега си каже всичко за тези, сегашните, а по-следващите мафиоти-приятели - по-нататък ще ги разследваме. Ако избираме Боко Истината, ще получаваме от същото.

24

Мира

преди 1 година

А бе бандита -защитен свидетел?!от Дубай пристигна ли ? Ей Ристьо какъв лъжец е

23

Анонимен

преди 1 година

22 Ало другари от ВВС, да ви имам темата на събранието! Това ли е най-важното в държавата, вилата в Боровец? Държавата се тресиле и върви към фалит през юни, те за вили, 2 часа дискутират. Дори незнаеха, в каква процедура се намират. Незнаят, къде се намират...

22

Анонимен

преди 1 година

Срамен и жалък видео митинг проведоха във ВВС. Темата бе, ползвал ли е Гешев вилата на Боровец като своя, или не?! Подслушвал ли е магистрат. "Снемането на разговори се допуска, ако по тях може да се отвори клсъдебен процес", пише в закона. За вилата има решение на ВВС и Гешев може да докаже, кога кой, включително и той, я е ползвал. Кой и как си е платил...Цели 2 часа, за тези глупости!! Много хора от магистратите ще се срамуват, като изнесе данните.

21

Анонимен

преди 1 година

Кой би повдигнал обвинения на Малинов, като зад него стои терорист номер 1- Кремълското джудже. Никой няма да иска, да се кандидатира за Главен Прокурор.

20

Анонимен

преди 1 година

Толкова години уж не можеше, а сега ставаме свидетели колко светкавично се получават нещата щом някой реши да задвижи задкулисните лостове във властта. Отвратително.

19

Вече цяла седмица

преди 1 година

чакам поне един арестуван, пък такъв няма! Долнопробен цирк!

18

Xa-xa

преди 1 година

Както нямаше как, изведнъж се намери начин. Трябваше Боко да си даде благословията и да тропне по масата :)

17

Анонимен

преди 1 година

Всеки държи компромати за всеки и така се пазят. Единствения начин е народа да даде на реформаторите от ППДБ мнозинство и те да си свършат работата.

16

Анонимен

преди 1 година

Сега да го видим какъв е този главен прокурор, който записва и ангажира ММА престъпници

15

Анонимен

преди 1 година

неграмотните г анчета ще приветстват с леб и сол божков, даже премиер ще го направят

14

Майора

преди 1 година

За съжаление Крум Кацамунски както и хората от правната комисия начело с бузан Стою не рзбраха че и сега главният прокурор можре да бъде разследван от обикмовен , още повече че видни юристи казаха че тпва е противоконституционно и ще бъде отменено пт КС!Ноявно това е , винаги което се приема ако е неправилно ептменя от КС! Рухнаха опорките на Зарков и Бойкикиев!

13

до 13

преди 1 година

Как хем имаш съмнения (тоест не си сигурен), а разполагаш със списък? Двете твърдения се сблъскват

12

това лице

преди 1 година

само ли си одобрява отпуските?!?

11

Анонимен

преди 1 година

Кви законопроекти, те имат по-важни задачи. Все повече ми напомнят на онези предавания за животните по NATGEO

10

Дони

преди 1 година

Айде, гешев у ЦСЗ!