30

Анонимен

преди 11 месеца

До 36 "България Приключи с изпращането на оръжие за Украйна!" - не е приключила. 90% СТЕ неграмотните про'с'таци гласували да се пращат и оръжия, и войници. Дано по-скоро ВИ пратят!

29

Анонимен

преди 11 месеца

"България да използва определена сума от няколкостотин милиона долара за покупка на американско военно оборудване при определени условия - ако ние предоставим на Украйна стара съветска техника" - 90% СТЕ про'с'таците гласували да слугуваТЕ на ЕС и НАТО. Защо ревете сега срещу плащането на тези милиони? Колко от ВАС, про'с'таците дадохТЕ по 1000лв.?

28

Мирчев

преди 11 месеца

От родното му село крушари му испращст редовно - яйца , пилета , пуйка - борбата за демокрация иска много рана

27

Анонимен

преди 11 месеца

На 23 миналият месец,българските граждани изразиха открито позицията си.Твърдо НЕ,на изпращането на оръжие за Украйна от българска страна! Пълен Неутралитет в тази война! Какво не разбра това плоско и дебело момченце "Мирчев"??? Ами при бъдещи избори,а те се очертават вече,ами ще го разберете бре "Северно атлантици"! И не разбрахте,че тук е България и си държим,на нашето Черно море!-:)))

26

Анонимен

преди 11 месеца

България Приключи с изпращането на оръжие за Украйна! Американофилите е крайно време да го разберат това! Точно за това Киро беше свален от власт! Точно за това,няма да Имаме скоро правителство! И точно за това,Не се допуска до властта в 5 то народно събрание ГЕРБ! Че ГЕРБ приключи с властта е ясно! Но при нови избори и ПП и ДБ ще последват участта на ГЕРБ! Никой Българин,не е Упълномощавал Никого от Властта до сега,Да изпраща Оръжие в Украйна! Всички действия са би СВОЕВОЛИЕ!!!-:(((

25

При това положение

преди 11 месеца

Защо давате възможност служебният кабинетна Радев да се вихри поне още половин година!? Сега е момента в който да докажете, че сте десни, като подкрепите кабинет на Габриел! Всички останало е дрънкане и скрита политическа зависимост!

24

Анонимен

преди 11 месеца

270 милиона $ е нищо и стигат само за да купи бг само компютри и 10 прозорци, които след 2-3 г. ще остареят и се бракуват. Но ракетите и самолетите са милиярди $. Съвецката техника е в изобилие и нямаме друга.

23

Анонимен

преди 11 месеца

До 27Такова нещо няма, това е фейк////Фейк е за русофилите, иначе спокойно може да се провери в нета срещу колко $ Словакия отстъпи МиГовете си на Украйна.

22

анонимен

преди 11 месеца

Стоянов е прав. Имаме модерно западно въоръжение, като например нарисуваните F-16 или радевите Грипени, които пръшасват в някой хангар. Абе опасно е то да те управляват хора с левичарско мислене.

21

Анонимен

преди 11 месеца

БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА, А ФАШИСТА МИРЧЕВ МИСЛИ ЗА ОРЪЖИЕ ЗА УКРАИНА, ПРОСТО БЪЛГАРСКИ ПРЕДАТЕЛ

20

да

преди 11 месеца

До 23,Такова нещо няма, това е фейк.

19

Анонимен

преди 11 месеца

Ми ако има желаещи и толкова мислещи за Украйна да ходят на фронта ,още нямаме бюджет ,но Украйна ли е толкова важна

18

пак

преди 11 месеца

Глупости

17

Анонимен

преди 11 месеца

Словакия дари на Украйна 13 МиГ-29 в замяна получава от НАТО 900млн.$.Нашите бракми пък след година - две ще отидат за скрап.

16

Анонимен

преди 11 месеца

Стоянов пък отговаря, че страната ни "няма остарели съветски оръжия/////Брей, всички са от миналата годин внос от СССР.

15

мнение

преди 11 месеца

Мирчев, ти си нашето копие, нашето оръжие срещу Путин и Русия! Редно е да те пратим теб на фронта и да покажеш какво можеш....

14

Анонимен

преди 11 месеца

В България със сигурност има съветски железа които са напълно излишни...

13

Анонимен

преди 11 месеца

Ти ми подари стария си Голф, а в замяна ще може да си купиш чисто нов Мерцедес.

12

Анонимен

преди 11 месеца

То все едно да ти кажа, че може да си купиш кола от мен само ако преди това ми подариш сегашната си кола :))) Голема оферта, брат!

11

Анонимен

преди 11 месеца

Тоест България подарява на Украйна собственото си въоражение, в замяна на което получава разрешение да закупи за няколкостотин милиона ново въоражение от САЩ?? Ей на това му казвам успешен бизнес план.