9

Анонимен

преди 11 месеца

От въпросното лекарство при някои пациенти кожата се набръчква за постоянно. Само за информация на мераклиите.

8

Анонимен

преди 11 месеца

Моят баща 20 години беше със захарен диабет. тип 2 Беше и доста пълен. Лекарите му казваха да отслабне, диета. Той не успя да превъзмогне лакомията си. Само с хапчета не става. Даже качваше повече и повече килограми. Следствие от диабета започна да му се увреждат органите, зрението, бавно, но мъчително. Кръвната захар все му беше 30-35. Накрая изпадна в диабетна кома и почина. А беше на 69 години. Така че всичко си е до човека.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Да не си болен от диабет и да взимаш лекарство за диабет за да отслабваш, е все едно да вземаш лекарства за лечение на рак без да си болен. Внимавайте какво си причинявате, че след 10 години да не сте с увредено тяло и инвалиди.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Важно е, че за властта има всичко, на тях не им пука за хората и това е видно.

5

-_-

преди 11 месеца

Всичко свършва.Ако свърши и лекарството ,което приемат много сърдечно болни твърде вероятно и не ми се мисли какъв Мор ще падне.Това ли иска ЕС и българския слугинаж?

4

Анонимен

преди 11 месеца

Питайте ги и защо спряха Ривотрила , който струваше 3.5 лв. и е с по-добри показатели, а се налагат родните заместители с по-лоши показатели след ползването им и е със цена 25 лв. ? Значи в Европа се ползва без проблем, само у Нас е проблемен. Това се казва източване на Здравната каса . Банкерската и лекарско-фармацефтичните мафии са най-силни !

3

Анонимен

преди 11 месеца

А най-забавното е че отслабващите с него така хубаво си повреждат инсулиновият баланс че след 10-20 год ще имат толкова лрасив диабет със всички екстри... Аз го разбирам като естествен подбор.

2

Анонимен

преди 11 месеца

Е да заредят повече. Кво се лигавят.

1

132 кг, 186 см

преди 11 месеца

аз си купих за отслабване, за вас не знам