9

JJIvanov GEOLOG

преди 1 година

Дванадесет дни преди земетресенйията имаше остри предупреждения.. няколко пъти мръдна общата охрана под Саудитска арабия..Появиха се данни за опасни горещи струи под мантията след увреждане с техника на охраната ЛУНА ЗЕМЯА вероятно от американски експерименти в орбита.У нас се напрегна един разлом западно от Базалтова дъга Сухиндол Свищов..разлома е древен /Подава непрекъснато вероятно стрес 7.3 по Рихтер някъде наблизо...Много силни напрежения около Санторини ..

8

ДаСеЗамислятСериозно

преди 1 година

Храмът "Света София" е считан за Мaйкaтa на всички църкви. През 15-и век са го преправили на джамия според тогавашната средновековна логика. В ново време тази грешка е била поправена от разумни турци. Но не е оправдано в наше време да се повтаря същата грешка. Казано е, за грешка има и прошка, ако сгрешилият навреме се сети да я поправи.

7

Анонимен

преди 1 година

Това е кошмар, дано не се случи.

6

IOrdan Ivanov GEOLOG

преди 1 година

ДА НЕ СЕ ПРАЩАТ ЧОВЕШКИ УРЕДИ НА ЛУНАТА<МАРС И ВЕНЕРА !!!Има риск от дестабилизация на охраната ЗЕМЯ ЛУНА..Човешките уреди са претъпкани с вражески за слънчевата ни система дигитално хологрмани оръжия проиЗвеждани под обемно обсебващ вражески контрол от човешки обсебени хардуерно софтуерни уреди. ПРимерно ЕКО Стикерите се броят за АНТИ ФАНЕРОЗОЙСКИ ОРЪЖИЯ> Другите ХОЛОГРАМИ вкл на ЦИГАРЕНИ ПАКЕТИ ЗА АНТИ НЕОЗОЙСКА ЕРА ОРЪЖИЯ!!!

5

Анонимен

преди 1 година

Ако спечели Ердоган веднага ХААРП ще организира пак едно земетресение. Поздрави от колегите от САЩ.

4

Талибан ерджолан

преди 1 година

Хиляди може да загубим, но едва всички ще са хора!

3

баба мара

преди 1 година

500 години много са грешни не се учат от историята и затова аллах ги наказва

2

Анонимен

преди 1 година

От както взеха да копат за новият пролив за натовските кораби ,се разклати района

1

Анонимен

преди 1 година

64 никой не е казал 100