55

Анонимен

преди 1 година

Мая Санду: Ще спасим ПАРИТЕ КОИТО си ОТКРАДНАХМЕ, само ако сме част от ЕС

54

Моше

преди 1 година

Поредната партида миячи на чинии и чистачи на офиси за Германия, Франция и Италия..... Ахахаха

53

демокрацията e ялова

преди 1 година

противоестествено е да се пази труп!

52

Мене

преди 1 година

Ти да видиш.Значи всичко ти взел запада и затова държавата е на това дередже!?!..Въпроса с повишена трудност е: Защо в Хърватия,Чехия,Естония и т.н. демокрацията функционира и хората оправиха и подредиха държавите си?!?Там сигурно е друг запад,а не като нашенския.

51

Анонимен

преди 1 година

В България има 300 едри земевладелци, някои с милиони декари. Един милион декара по 40 лева субсидия = 40 млн, без да си мръднеш пръстта. Явно и в Молдова са се наточили :)

50

Анонимен

преди 1 година

Мая Санду чудесно знае, че западната демокрация е само една красива опаковка, изпразнена от съдържание. Лошото за Санду е че и народа на Молдова знае това и не ще тази "красота" )))

49

Анонимен

преди 1 година

"Ние мислим, че можем да спасим нашата демокрация, само ако сме част от ЕС" То и ние мислехме така, но се оказа че в ЕС хем всички са равни, хем някои са по-равни от другите и командват, а ние сме от изпълняващите. Затриха ни икономиката, изтрепаха ни добитъка, затвориха ни централите и се оказа че не са били загржени за нас, а за себе си - да ни ползват като пазар и да сме завсими изцяло от тях.

48

съпоставка

преди 1 година

Дори и тази граничеща с Мордор държава се изправя, а нашия крадев стои наведен до земя пред мутрофанова. За мен лично, като българин това е унизително и много жалко.Българите се показваме ,като хора без достойнство, страхливи и корумпирани.

47

ИЛЮЗИИ,ИЛЮЗИИ,ИЛЮЗИИ

преди 1 година

ОЛЕ БОЖЕ , КОЙ ИМ ОБРАБОТВА МОЗЪЦИТЕ И НА ТЕЯ БУХАЛИ ????ЩЕЛИ ДА СИ СПАСЯТ ДЕМОКРАЦИЯТА САМО АКО СА В ЕС??*** БЕРНО ЛИ??? БОЖЕ ,БОЖЕ , КОЙ ОПРОСТАЧИ ТЕЗИ ХОРИЦА , ЗАПРИЛИЧАХА НА УРСУЛИЦА . ТЕЧЕ НЯКАКВА ПАНДЕМИЯ НА ОПРОСТАЧВАНЕ , УГЛОПЯВАНЕ . ТЕЗИ *** ШАБЛОНИ И ПО-КОМУНИСТИЧЕСКО ГИ НЯМАШЕ. НАКЪДЕ ОТИВА ТОЗИ СВЯТ . КОЛКО СИ ПО-*** И ПЪТ ,ТОЛКОВА ПО ИБИРАЕМ СИ ЗА УПРАВНИК!!! ПОРЕДНАТА ДЕЪРЖАВА В КАПАНА .

46

полковник Колев

преди 1 година

Още една сбъркана, гладна за власт и пари....

45

Бено

преди 1 година

Имало и по-бедни от нас в Европа. Една мижава държавица, ръководителите на която хептен искат да я затрият

44

Браво!

преди 1 година

Европейският съюз възнамерява да включи до 100 руски физически и юридически лица в 11-ия пакет от санкции срещу Москва, съобщава новинарският портал EUobserver.В момента списъкът със санкции на ЕС срещу Русия включва около 1600 компании и физически лица, което го прави най-големият в историята на организацията.

43

Тонката

преди 1 година

То голам келепир като влезите.Напротив ще сте по бедни

42

Анонимен

преди 1 година

Продажная калинка погребва страната, точно както и нашите.

41

Анонимен

преди 1 година

Каква демокрация са тези?? Това си е фашистки режим!

40

(-_-)

преди 1 година

Айдее още една бивша съветска република се бори със чакалите, които искат да я дъвчат.. Провалена история! Първо получават независимост, после не знаят какво да правят с тая независимост и накрая искат да се присъединяват към някакви диктаторски съюзи.. Сейм олд стори..

39

Адмирации

преди 1 година

Молдова, ще се разбие на три Республики - Молдовска, Приднестровска и Гагаузка. Трите ще се пресъединят в Руската Федерация, след превземането на Одеса!

38

Иван Иванов Иванич

преди 1 година

Титлата най-бедна държава е наша и няма да я дадем. Няма да ви пуснем в ЕС, за да пратите вашите пенсионирани учители да ровят в нашите кофи за ***. Българските кофи са само за българските пенсионирани учители. Ние сме дали на вси славяни книга да четат!

37

ПроСоТо

преди 1 година

Ще я спасят колкото ние я спасихме...Корупция,груба зависимост и закриване на свободната държава Молдова..Да им пожелаем успех в начинанието ...Когато виждаш че и други са прецакани,не само ти,някакси ти олеква малко..

36

Анонимен

преди 1 година

"Даже ти сложих плюс преди да разбера че пак цитираш моето мнение. Досаден и нахален си но и безинтересен. Разкарай се." - Спираш ме коментираш и спирам да те цитирам. Не може да пишеш на някой и да очакваш, че няма да ти отговори. А относно плюсчето, което си сложил на коментара ми... явно ти самият не си съгласен със собственото си мнение. хахаха