36

Анонимен

преди 1 година

здрасти сега ли го разбра то е от години, съдът е купен , прокуратурата е само обвинител съдът може да не приеме гледната точка на прокуратурата

35

ЬЬЬ

преди 1 година

президентът радев тръби,че от три години има политическа намеса в прокуратурата. Не г-н прзд,не от 3 а от 33 години има такава намеса и не само върху прокурорите, но и върху съдиите,иначе откъде ще имат такива и толкова луксозни коли и имоти и луксозен начин на живот?Само питам господине,а иначе голяма част от хората ти вярват,но...да не забравяме и президентството.

34

Ами то ако нямаше,

преди 1 година

ти щеше да си без съветници,бе чорап/

33

българина

преди 1 година

за да няма има начина е един, всички висши длъжности в държавата се избират от народа с избори и се освобождават предсрочно с подписка! това се казва демокрация. Естествено че има намеса, нали депутати от партии ги избират по веригата или разни сдружения официално непартийни

32

1111

преди 1 година

Утре е една историческа дата в най-новата история на България. 89 години по-късно може да осъмнем с Указ за защита на държавата. Може пък и по-добре да е?

31

Анонимен

преди 1 година

Вярно ли че аз не знаех

30

Анонимен

преди 1 година

ТИ постоянно се месиш политически там където не трябва... като излязла от дупка невестулка!

29

Анонимен

преди 1 година

Хора, подготвят ни военен преврат!!!! Не знам дали го осъзнавате....не знам дали забелязахте купчината генерали с множество пагони и медали, как се бяха скупчили около Радев, все едно е Путин по време на войната! Това е нещо абсолютно необичайно! Такава тракатурка ще ни спретнат докато спим и блеем баирите, че ще ни се завие свят! Събуди се племе закъсняло, живейш ли , мреш ли, и ти не знаеш...!!!

28

баце

преди 1 година

Ееее добре че е Румбата, да ни каже...

27

гостенка

преди 1 година

Има политическа намеса в Съдебната власт, но вече стана ясно, че и Съдебната власт държи политиците и ги изнудва! 1:1 е резултата, да видим кой ще надделее

26

Анонимен

преди 1 година

Некой требва да контролора Пешев и КС и ВСС. Сега са мафия.

25

Анонимен

преди 1 година

Къде са 'симпатизантите' на ПъПъ и ДъБъ, къде са гласоподавателите на ГЕРБ от цяла България и защо още не са организирали мащабна обсада на прокуратурата. Така постъпват свободните и отговорни бели общества. Сега всички сте си навели главите и съучаствате в този цирк.

24

Анонимен

преди 1 година

Нека този гешев обясни по каква работа е бил в сащ, с кого се е срещал там и за какво са говорили.

23

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, имало намеса вярно ли бе господин президент ?От колко години хората протестират и ви го казват това къде спахте бе чиновници долни ?

22

2015....

преди 1 година

Този не си научи правата и задълженита. Все коментира ли коментира. Бърка се навсякде.А като види зор, все се прави на м......

21

Анонимен

преди 1 година

България като държава не е длъжна да слугува на сащ във вреда на интересите на собствените й граждани. А те от десетилетия са подложени на въздействия от незаконни санкции на сащ в интерес на имперските им амбиции. Сащ отиват в канализацията.

20

Помнещ

преди 1 година

Самият Гешев не беше ли внесъл в Конституционния съд питане, дали може Радев да бъде разследван за ..."държавна измяна"? И доказателствата надали са били двете ведомости, с които е назначил любовницата си във ВВС! Гешев беше заявил, че рано или късно Радев ще бъде разследван! Новият мандат и машинките на Мадуро го спасиха!

19

Анонимен

преди 1 година

За кремълски агенти говорят само американските прислужници.

18

Бай Иван 2

преди 1 година

А добър ден сватя ? Как сега като гръмна скандала ,всички вкупом взеха да го говорят!

17

Анонимен

преди 1 година

Радев унищожи и прокуратурата. Защото от Гешев излезе правен акт, за проверка в президентството, по повод изнесена от там, квалифицирана информация към чужда държава/ в случая Русия.