20

Анонимен

преди 1 година

Oтстранете мафиотското правителство на дрогаря кРадев.

19

Анонимен

преди 1 година

Няма, защото ПП спря проекта "Струма", иззе парите за него, без да докаже обвиненията срещу този проект, че било работено незаконно.

18

Анонимен

преди 1 година

Бактисах от тая промяна бе !!!.Две години избори !!!Бати мошенниците ,само борч след борч,избори след избори .Без бюджет.Всички магистрали спряха .

17

Българин

преди 1 година

15 километра тунел ??? Тия наред ли са! Всякакви Пара' зити се напъват да дават акъл, като започне нещо да се прави! Някои май отдавна станаха милионери, след екорекет . По-скоро май ги е грижа за костенурките и кокичетата , отколкото колко жертви ще си отидат там!

16

мдааа...

преди 1 година

На крива ракета/ПП-Шарлатани/ и Космоса и пречи !!!

15

тия от ПП"Шарла

преди 1 година

...пари нема - не действайте !!!!

14

Анонимен

преди 1 година

Не ме интересуват нито политиката ви, нито бюджета ви, нито мераците ви, нито скандалите ви. Научих се да се оправям сам. Единствено искам мрежа от пътища, големи, широки, безопасни и равни. А вие давате парите ми за избори, в които не участва дори половината от населението, да не говорим за децата, които се интересуват само и единствено от пътищата, защото те са най-отегчените от дългото пътуване.

13

Анонимен

преди 1 година

Гърците от Солун до Игуменица -имат 90 км тунели и какво а нащте за 15 км се циганят - хем и екоактивистите няма за какво да се хванат

12

Анонимен

преди 1 година

ПП-ДБ не се умориха да казват как нещо не може да стане. Предложете работещ вариант, дайте решение на нещо. Не можете, не знаете и сте контра продуктивни популисти. Слуги на мафията и олигарсите рушащи държавата.

11

Анонимен

преди 1 година

Съществуващия път трябва да се разшири а не да се копае някакъв скъп и опасен тунел.

10

Анонимен

преди 1 година

Хубавото е, че тези шарлатани и измамници няма да помиришат власт. Откакто е Шишков министър строежът и поддръжката на пътищата лека-полека излизат от ступора в който ги вкараха кикитата.

9

Анонимен

преди 1 година

Ми катоокрадихре парите за седем месеца как че има !!!

8

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

И кои българи гласуват за шарлатаните саботьори незнам

7

Анонимен

преди 1 година

Може да няма финансиране но вече е подписано,и магистрала ще има

6

ПЪТЯТ ПАРИТЕ

преди 1 година

ПП и ДБ веднага щом за пръв път се докопаха до властта спряха изграждането на магистрала Хемус - сега всичко е двойно по-скъпо, пари няма, а недовършеното пусее и се руши. Сега и магистала Струма им пречи. Изглежда ACEН BACИЛЕВ и KИPИЛ П. имат по-добри идеи какво да правят с парите за пътища и магистрали (като например да ги дават за подпомагане на Украйна).

5

да

преди 1 година

Видяха колко милиарда окраде Бойко и неговите кметове от строителство, ремонт и ремонт на ремонта на пътища и магистрали и искат и те.

4

ДЯДО ЯГА

преди 1 година

така,така...искрено се надявам тези ППта И ДСбъта да се провалят с правителство и да вземат да се разкарат ...и Герб и останалите са същите, но тези са първенци в омразата си към България. Да не мислите че заради разни птиченца и костенурчета е този вой? Да сте видели масови избивания на ята птици по магистралите? Няма и да видите..те не са прости като хората. А тези го правят за пари и влияние..нищо градивно, само саботаж...

3

ха ха

преди 1 година

Хората направиха 50 км тунел под Ламанша,анашите дрогаре не могат да измислят 18 км път,па дори през баирите.

2

Анонимен

преди 1 година

От ПП-ДБ алармираха, че за трасето на магистрала "Струма", чиято първа копка направи преди дни министърът на регионалното развитие Иван Шишков, няма одобрено финансиране нито в държания бюджет, нито от ЕС.Унищожиха България тия .Спряха всичко ,само борчове,дефицит и избори след избори .Да ви таковам на промяната

1

Стига глупости

преди 1 година

Ама разбира се няма да се строи нищо като при вас и няма да ома проблеми.Гадни популисти