48

Кафяво море

преди 1 година

Най-хубавото море на света!

47

баце

преди 1 година

има един гол плаж на 2 км под паша дере ама иска вървене

46

Анонимен

преди 1 година

Затова ходим в Турция - красиво, евтино, прекрасна храна и отлично обслужване навсякъде.

45

Анонимен

преди 1 година

Само Гърция оттук нататък. Ама вие си го знаете, няма нужда да ви обяснявам защо.

44

Анонимен

преди 1 година

Паля му свещ на нашето Черноморие. Имаше някакъв чар преди 50 години, но вече всеки ходи по веднъж и не се връща. Ако се навие някой да плати 10 лева за чадър, то бъдете сигурни, че догодина няма да има такива балъци.

43

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен от ДанияЧе купи си българска сим карта бре - стига си се жалвал, че нямаш акъл.

42

гого

преди 1 година

До РусенецЪВ същото време у нас 2 нощувки на хижа + храна за семейство с 2 деца е 300 лв.

41

Анонимен

преди 1 година

Аз му викам дай ми квитанция, а той - сега ще ги донесат, аз - и(о)ди си ги вземи сам и влизам навътре! 2 минути крясъци, псувни и като набича спирачките и слезна от колата и тръгна обратно, 1,86см, 116кг и кресна майка ми ли имаш в предвид става много тихо!

40

Анонимен

преди 1 година

Аз му викам дай ми квитанция, а той - сега ще ги донесат, аз - *** си ги вземи сам и влизам навътре! 2 минути крясъци, псувни и като набича спирачките и слезна от колата и тръгна обратно, 1,86см, 116кг и кресна майка ми ли имаш в предвид става много тихо!

39

Анонимен

преди 1 година

До 42 Анонимен Само че се съмнявам това да работи с телефони на роуминг, аз живея в Дания но като се прибера във Варна не мога да си платя паркинга по телефона, защото като всяка българска работа и тая е недомислена. . . . . ТАКА Е И В СОФИЯ И СИ МИСЛЯ, ЧЕ Е И В ДРУГИ ГРАДОВЕ! БЪЛГАРИТЕ ОТ ЧУЖБИНА СА ВТОРА КАТЕГОРИЯ ХОРА! ТОВА Е ДИСКРИМИНАЦИЯ НА ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ, КАЗВА АДВОКАТЪТ, КОЙТО ВЗЕХ!

38

До 40

преди 1 година

Да, плащаш веднъж вход, после плащаш паркинг и после плащаш едни фантастични 50 лева вход за аквапарка, едно семейство плаща 300 лева само за еднодневно посещение, защото не те пускат с твоя храна в аквапарка, трябва да им ядеш буклyците от ресторанта, които на всичко отгоре са на баснословни цени

37

Анонимен

преди 1 година

Някой пътувал ли е скоро между Варна и Несебър по междуградското със задължителна винетка и си счупил ходовата система? В дупките може да загубиш колело! Тука пишат за шезлонг от 10 лв! Даже украинските пътища са на снимките са в отлично състояние! Докога българи, ще си траете и робувате?

36

Анонимен

преди 1 година

Само че се съмнявам това да работи с телефони на роуминг, аз живея в Дания но като се прибера във Варна не мога да си платя паркинга по телефона, защото като всяка българска работа и тая е недомислена.

35

Анонимен

преди 1 година

Нищо не плащам , слагам си чадъра , идва мутрата и ме гони .Звъня на 112 и вадя текста от закона за черноморското крайбрежие .Търсете си правата и имайте претенции , само така ще успеем да си отвоюваме морето .Това че са го окопирали от 20-30 години нищо не означава , морето си наше от повече от 1300 години

34

Анонимен

преди 1 година

Само за да влезеш в курорт Албена с кола е 20лева .Друг е въпроса , че Албена е строена през социализна с данъците и труда на всички хора . Изобщо , направиха ни безправно племе .....

33

gogo

преди 1 година

не знам дали ще има кой да ви плаща мизерните чадъри шезлонги тази година ;)1. вие гоните турисите, 2. укрите гонят туристите, 3. условията гонят туристите,Миналата година е разгара на сезона новият плажовете по южното черноморие бяха сравнително празни.НО Гърция е близко, така че наслука ;)

32

РусенецЪ

преди 1 година

И тази година сме в Черна Гора. Къща в гората тотален лукс,с 4 спални, близо до Будва, на 5 минути път с кола до плажа - 200 евро за една седмица. Ние сме две семейства с по две деца. Вярно, че пътя е повечко, но пък особенно след Сърбия е толкова красив, че си струва всяка секунда!

31

лапни шарани

преди 1 година

Има да дават мен не ме интересва за колко са

30

Хаха

преди 1 година

Спасявайте се

29

Доко

преди 1 година

До 23 - доста еднодневни плажувания смятам да направя тази година в Гърция. :)