58

bbb

преди 1 година

Съгласно Закона за публичните финанси, когато няма приет бюджет, действа старият, т.е. от 2022 г., като месечно се харчат по 1/12 от миналогодищния бюджет, до приемането на нов!

57

хахаха

преди 1 година

Ми явно късата клечка ще е за Муни, ама завалията нали искаше да си връща държавата, жив и здрав да е

56

az

преди 1 година

и като няма пари в бюджета, нещо което всички знаем, защо са тия напъни да се увеличават заплати на държавни служители( и на учители) , да се увеличават пенсии и МРЗ, да се правят някакви ненужни разходи и т.н. Ами айде почнете с реформата за държавните служители - щеше да махате 30% - или поне от работещите пенсионери почнете и то без някой да идва на тяхно место. Пък накрая може и да остане някой лев да си платим лихвите по кредитите, та поне да не взимате нови заеми.

55

Анонимен

преди 1 година

Е, честита промяна, нали това искахте?!

54

Радефф

преди 1 година

Важното е да има пари за избори. по над 200 млн. за всеки едни. Каквито ги надроби Радефф, друг едва ли някога ги е правил. Тоя такова такованката на и без това скапаната ни държава

53

апо

преди 1 година

Другарю Маринов , нали Вие сте главния конструктор на тази "система" , а другаря , който ползва "стратегическите ви съвети" е нейния основен експлоататор и последните 2 години черпи облаги с пълни шепи....как така е окъсила ?!?!?!Всъщност като погледнем биографията Ви :) май-май всички ваши системи окъсяват , гърмят бушони , табла се палят , жиците се стопяват и горят къщи.След вас идват пожарникари.....

52

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Питай Асенчо за бюджета знае най добре

51

голЕм праз

преди 1 година

и какво ще стане като няма бюджет,нищо и половина,българина ще продължи да тъне в разкош,никой с пръст не може да го пипне

50

КАК БЕЗ Бюджет

преди 1 година

КАК ще крадат милиарди през подставените на власт доказани престъпни формирования..АКО НЕМА БюджетСъучастниците на крадците на милиарди от министерства и ведомства вече десетки години прокарват изгоден за наглите престъпници бюджет. Ползват отработени схеми за источване на милиарди годишно..ГДБОП да провери какво правят с ограбените от народа милиарди крадците вкл тези ограбващи милиарди с цени на ток и горива. Ами акто ги дават на Путин.. или на терористи.. ИЛИ на Борисов..

49

Недоразбрал

преди 1 година

С такива охранени КГБ електротехници какъвто си ти,направо е чудно че не е гръмнала и изгоряла досега!!

48

Анонимен

преди 1 година

Дава "накъсо" заради твоя робовладелец мУнча Ушатия, който започна унищожаването на България по запвед на Памперса и Гундяев!! Пък ти си пей лИбовни песнички.....

47

Спеца

преди 1 година

Така е защото ни управлават проевропейски политици!САЩ потъват , с тях и ЕС , та ние няма да сме нещо по- различно!Такива като Борисов , Кирчо и Кокорко са за най-строг доживотен затвор ,поради държавна измяна , кражби и действия срещу българския народ!

46

Анонимен

преди 1 година

Аааа! Помооощ! Аааа!

45

Анонимен

преди 1 година

Само плашат хората, от 2 години сме без бюджет.

44

junk-ата

преди 1 година

Добър ден, господин проф. Александър Маринов, председател на стратегическия съвет на президента и съветник на служебния премиер! Как сте, добре ли сте? Знаете ли какво е copy-paste культур?

43

опаля

преди 1 година

Е то какво пък толкова. Ще почнат да гърмят фундаментални неща. Белким се нервира малко тоя народ и има обесени на площада най-сетне.

42

Анонимен

преди 1 година

46 Докато чакаме ТЕ да огладнеят, ние ще измрем през това време.

41

Анонимен

преди 1 година

23 Не сравнявайки ГЕРБ и ПП, такова сравнение е невъзможно. ГЕРБ направиха много за България, ПП а съсипаха.

40

Инж+

преди 1 година

Това го заложи БСП в прехвалената посткомунистическа Конституция от 1991г. Трябва да се изчистят длъжността "Главен прокурор" и измишльотината "Служебно правителство".

39

Анонимен

преди 1 година

Маринов за времето ,когато беше депутат колко пъти излезе на трибуната? Защото аз не помня нито веднъж.