206

Анонимен

преди 11 месеца

Tия комунистически сърбомани ще подарят Македонията им на Сърбия, ама иначе са се загрижили България как се отнасяла.

205

до смешни 215

преди 11 месеца

*се занимават 24/7*

204

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя ме накара , да си го преместя , в другият крачол ...

203

Кан Крум Страшни

преди 11 месеца

Е казал на Византийския император Никифор , когато той е пренебрегнал мирния договор с България и е нахлул с голяма войска у нас думите - "Като не искаш мира - на ти секира"! После от черепа на същия този Никифор е изковал ритуална чаша, да пие с нея на пиршества и при приемане на чужди посланици, за да знаят и те какво става с враговете на България!...Та и Вас сега, понеже времената са други и секирата е друга.Пълен бойкот на всичко "Македонско" и вето до дупка!

202

смешни

преди 11 месеца

Българите не се интересуат от Вас бе смешници!! Имаме си достатъчно проблеми та с Вас ще се занимаваме

201

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 11 месеца

ИЗОБЩО НЯМАТЕ ПРАВО ---ДА НАЛАГАТЕ НА Р.С.МАКЕДОНИЯ , МОДЕЛ НА ВЪТРЕШЕН РЕД И КОНСТИТУЦИОННИ ИЗИСКВАНИЯ, ПО ВКУСА НА БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ РУСКИ ИБРИЦИ , КОИТО ПРЕДАДОХА ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ НА СЪРБИЯ ...А ДНЕС РЕВАТ ЗА "ПРАВАТА НА БЪЛГАРИТЕ В МАКЕДОНИЯ" И РОНЯТ ЛИЦЕМЕРНИ СЪЛЗИ...!!!!НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА НА ПРОДАЖНИТЕ ПРИКАЗКИ И ПОЛИТИКИ!..ЗАБРАВЕТЕ!!!!!

200

Глупости

преди 11 месеца

КОЕ ВИ ДАВА ПРАВО , ДА ИЗИСКВАТЕ ОТ Р.С.МАКЕДОНИЯ--ДА СИ ПРОМЕНЯ КОНСТИТУЦИЯТА , ИСТОРИЯТА И ЕТНИЧЕСКИЯ СЪСТАВ НА НАСЕЛЕНИЕТО...??!!АКО СЪЩОТО ВИ ГО СЕРВИРАТ И ИЗИСКАТ ОТ ТУРЦИЯ, МАКЕДОНИЯ ИЛИ ОТ РУМЪНИЯ ....ЩЕ РЕВЕТЕ НА УМРЕЛО ХА,ХА,ХААААА ..ЗАЩОТО И НИЕ ИМАМЕ ТЕХНИ МАЛЦИНСТВА У НАС И ТО В ДАЛЕЧЕ ПО-МАЩАБНИ БРОЙКИ...!

199

ннннннннннн

преди 11 месеца

Колкото си по-незначим и малък. Толкова повече се опитваш да си в светлината на прожекторите със скандали и измислени лъжи. Задължително други са виновни, за собственото нещастие.

198

ЬЬЬ

преди 11 месеца

Заповедите на русия чрез сърбия влизат директно в устата на пендаров(ски) и ковачев(ски).Няма по-голямо зло за България от тази прословута тройка,както и за целите западни балкани.

197

Анонимен

преди 11 месеца

Това е манифест на безсилието и аматьорщината на Радев и хората които той докара и а напълно логичен завършек, само чакайте да влезнат наистина в ЕС тогава да видите какво ще се случи.

196

Анонимен

преди 11 месеца

Това е сатаанизъм- да сменяш националността на починали хора, които ясно са се декларирали като българи! Как е възможно това?! ЕС подкрепя смяна на пола и други извращения, но на мъртви хора да сменяш националността е зловещо! Защо ли ги търпят да правят това?! Двойни стандарти пак!

195

Анонимен

преди 11 месеца

До Е МАКЕС какво? С книжните самолети? С липсващите танкове? с двете работещи хъмвита?

194

Анонимен

преди 11 месеца

Чакаме 3-та световна. На мястото на съседите от РСМ бих си мълчал. Знаем какво прави България през първите две войни.

193

Пoмияpщина

преди 11 месеца

Остава да поканят 3eленcки и да му се оплачат колко са лоши българите.

192

Е МАКЕ

преди 11 месеца

Много бъркате,Русия до Киев не стигна,ние за 30 минути сме у Охрид старата Българска столица!

191

ера

преди 11 месеца

Съществуването на Македония е с цел да мрази българите, да отрича или присвоява всичко българско, както им изнася. Съществуването на тязи народност "македонец"се крепи и храни на 80 год. анти-българизъм

190

Анонимен

преди 11 месеца

@ББ, моля вземи успоително, че ще колабираш, брато! Знам, че здравеопазването куца, ама ...

189

Анонимен

преди 11 месеца

А РСМ се отнася към България, като Украйна към Русия!

188

Анонимен

преди 11 месеца

Много е важно тези хора да се укротят малко! Ние нито ги мразим, нито сме им откраднали историята на тези и понеже сме по- широко скроени , ни се качиха на главите! Понякога се налага да си твърд с отрепките!

187

Анонимен

преди 11 месеца

Ако не беше Радев , най- вероятно, Тиквун, щеше вече да ги е пуснал тези в ЕС. И то с крадената история... за историята е много лесно или са българи били или започват да съществуват от 1944г. Какво има да се изяснява повече! Щом са македонци, всичко преди 1944 не се отнася за тях! Георги Делчев е българин!