210

Войната е мир

преди 1 година

"Европейския механизъм за подкрепа на мира (ЕМПМ)" финансира войната. Оруел на живо.

209

Анонимен

преди 1 година

А на нас,колко изпрати ЕС.

208

Анонимен

преди 1 година

Като имате излишни пари, защо ни облагате с нечовешки данъци, всевъзможни глоби и такси?

207

Истукан

преди 1 година

Наливат пари в бездънна каса. Всички знаем, че Русия ще спечели битката.

206

адвокат Тенев

преди 1 година

На това му се вика,пладнешки и тотален грабеж на обикновените хора....чиста диктатура и тирания!?

205

K6

преди 1 година

Пълни #диоти, Сега е крайно необходим нов Ленински декрет на мира. Мили войничета захвърлете пушките незабавно. Стига сте умирали напразно за тези проклети бюрократи

204

Анонимен

преди 1 година

До Aa, То хора нямат вече украинците, той за оръжия мисли, да налива още масло в огъня и в смъртта! Дайте отчет, в чии джобове потъват тези пари, всъщност е рекет!

203

Анонимен

преди 1 година

Искал още пари да пропилее , а от джоба си ли ги вади тея пари или от данъколатците ги сучи?

202

ПроСоТо

преди 1 година

Тоя г-н Варел от джоба си ли вади тия пари?..-Ами не,просто разхвърля парите на данъкоплатците без изобщо да ги пита ...Не разбирате в какъв капан ни набутаха Недостойните,нали?..А идеята "ЕС" беше толкова примамлива !...Сега дори и не усещате в какво извращение се превърна тая идея..Без много да бързат,крачка по крачка,Недостойните ДРЕСИРАХА европейците...Но всеки балон се спуква след време,особено ако го надуваш много усърдно..

201

Анонимен

преди 1 година

Само да припомня че още ЕС не е задействала оня план да се връщат милиардите за ковид помощите от световната банка на страните в съюза. Дълговата инфлация сега е нищо почакайте година -две .Не вашите деца ,не тяхните деца,не внуците на вашите внуци няма да могат да платят заемите от 2020-2022. Важното е че тоя и другите като него поръчват каквото им падне от банковото меню защото няма те да плащат сметката!

200

Анонимен

преди 1 година

Всички нормални хора подкрепят Русия да смаже ЕС!

199

Анонимен

преди 1 година

ЕС изпрати 4,6 млрд. евро военна помощ на Украйна, Борел поиска още 3,5 . . . . . . . или . . . . ЕС изпрати ЗА 4,6 млрд. евро военна помощ на Украйна, Борел поиска още 3,5. . . . Двете изречения са много близки, но коренно различни! От заглавието разбрах, че са им броили 4,6 млрд на украинците да си купят военна помощ! Изпит по български държали ли сте в редакцията?

198

Анонимен

преди 1 година

И така се финансира смъртта на 10-ки хиляди хора. Причина за смъртта - Европейски помощи...

197

Анонимен

преди 1 година

Още!Още!Още!

196

Aa

преди 1 година

Целта на Специалната военната операция беше утилизация на армията на Украйна.Е,вече според мен е постигната.Защо?Ами останаха ли им танкове на украйнците?-Не.Останаха ли самолети?-Не.Флотът замина ли им?-Замина.ПВО-то замина ли?-Замина.Артилерията замина ли?-Замина.Войниците заминаха ли?-Заминаха.Е какво тяхно остана?-Нищо.Сега тече утилизация на по-старата техника от Европа и Америка.Бавно и полека и тя си заминава.Заминаха си всички танкове от бившиВаршавския договор,системите за ПВО ,МТЛБ

195

неприятно

преди 1 година

Тоя гну,ен старец олицетворява корумпираната брюкселска върхушка, зависима от САЩ с компромати, пари....Възхищавам се на британците, че се отърваха

194

w

преди 1 година

Играта с мечката няма да свърши добре. Накрая ще се изправи на два крака и ще стане страшно.

193

Холмс

преди 1 година

боя се, че парите ще отидат не където трябва ... Боже колко наивни хора на високи постове има Боже!

192

аноним

преди 1 година

Хей, спри се!Това са нашите пари!Не ги даваш от джоба си!!!!!

191

Анонимен

преди 1 година

"Фонда за мира" ?!?! Фонда дава пари за закупуване на танкове и ракети?!?И този иска още пари?Абе дайте им на *** 200 милиарда!!В какъв свят живеем бе!!!