24

Анонимен

преди 1 година

Г-н Иванов, а вие, отпадъците от БСП, сте жертвата на бившата *** от Крушовица, лилвидаторката на Изотимпекс, тогава младата СДС-арка К.Н. Изгониха я от СДС и тя прешляпа в БСП. За няма и 6-7 години ви превзе (грях им на Р.Овчаров и М.Миков, че я допуснаха в щаб-квартирата си) , изгони елита на червеношийките и от почти милионна партия ви ликвидира. Е то от *** за 12-13г. трудно се става гражданка.Мъжът шеф на дирекция при Малкия Клюн, синът на добър пост в САЩ -какво БСП, какви 5 лева?!

23

От тая партия

преди 1 година

Нагло е да говорите за жертви. На сметката ви стои един народ и една държава. Или продължавате да ни мислите за късопаметни наивници?! Сменяте лицата и изтривате 80 години история на комунистите във властта. Какво безочие. Хубавото е, че си отивате, лошото е, че се възпроизвеждате във все по уродливи форми.

22

Анонимен

преди 1 година

"Неприятна и пагубна за държавата" била ситуацията. Напротив, ситуацията е отлична, Мафията-държава е в краката ни и чака да я разчистим. Това е шанс, престъпниците се топят един друг, държавата и Мафията трябва да се разделят. Мафията да отиде в затвора, държавата да се върне в правото и закона. Невероятен шанс на срутване на всички задкулисия и мутро-политически-партийни многогодишни тайни. Доказателства за приятелството между мутрите в прокуратурата и властта.

21

Анонимен

преди 1 година

Или по-скоро бате Бойко е жертва на Гаргамел.Врътнаха му номер като го скараха с Гешев уж да може Кирчо да подкрепи правителството.Очаквам агентката Гаргамел да я дръпнат в правителство на ПеПерастите.Тази е доведена от вън,за да контролира износа на оръжие .Говори и същия английски като Кирчо.От една школа са.Без да е живяла тук 20 г. веднага искала да проюеня конституцията...Бойка като я чу се завъртя и си тръгна.

20

от бузлуджа

преди 1 година

от бсп с поредния опит на внушаване колко лош е Борисов , поредни измислици , поредно необосновано изказване ,

19

Изнервен

преди 1 година

Ясно било кой взима решенията в ГЕРБ. Ами ясно е, кой друг освен лидерът бе, свинчо. Бай Грую от долно уййно ли да ги взима?

18

Реалист

преди 1 година

До 15. Калинка викаш? Само че от коментара ти струи единствено огромна комплексарщина. Защото Мария Габриел е на светлинни години от невзрачен оххлюв като теб.

17

Гледна точка

преди 1 година

Хи-хи-хи, ами като гледам май вашата цялата партия е жертва на Борисов.

16

Боко

преди 1 година

Някой да я е карал насила?

15

Лили

преди 1 година

Затворете си мръсните усти бе негодници,сеирджии Бягате от отговорност и. се занимавате само с интриги за Борисов, България изобщо не ви интересува Безсрамници нагли!

14

Анонимен

преди 1 година

Ми няма да седна да съжалявам сега някаква калинка.

13

Анонимен

преди 1 година

а жертва нали се съгласила да играе в цирка , тя си знае какво и положението

12

Анонимен

преди 1 година

Така си е.

11

Анонимен

преди 1 година

Aйge нeмa нyжga...

10

Спиров

преди 1 година

Боко е като черна дупка!

9

Мария габриел

преди 1 година

Най лошият сценарии за габриел е ако се докаже , че е знаела за натиска вьрху гешев и му е поискала отставката , чрез някое - срс да бьде разследвана от прокуратурата за - рекет / изнудване/ Не мисля , че е знаела но винаги има сьмнения в подобни ситуации

8

аха

преди 1 година

Още с влизането на Бойко без никой да го е канил на преговорите с ПП,стана ясно,че и тая какичка е сама в кошара ГЕРБ !!!Наи лошото,че си загуби поста в Евро парламента и сега ...ще си даде отвод и ще НАПУСНЕ ГЕРБ !!!

7

Тъй тъй

преди 1 година

Дори Гешев да изгуби играта, отвращението към ГЕРБ, а и към ПП, ще ги събори окончателно. И оттекоха в историята. Не че не си ги знаехме!

6

Ха-ха-ха

преди 1 година

Като знам ,колко са жертвите на Корнелия в БСП, ме изпълва смях как тоя коментира ГЕРБ! Вашите приоритети са ясни...навеждане и хващане на палците в източна посока, и чакане да дойде "Освободител" да ви начеше! Само че Коце Копейката ви открадна лъжите, та и наведени пак не сте атрактивни

5

Аномимен

преди 1 година

Тия освен Борисов друго не знаят