21

Анонимен

преди 1 година

Няма по *** народ на Балканите и в Европа от нашият.Гласуваме за една сбирщина от кол и въже,които са омагьосали най простата прослойка от народа ни и трупат пари,богатеят пред очитени,а ние лапаме мухите и се чудим как да свържем двата края...

20

Тази казва в изказът

преди 1 година

си,че в"двете коалиции няма единомислие"???Какво означава това ??? Българинът сеща ли се,че за да няма единомислие има СВОБОДНО,НЕЗАВИСИМО и ДЕМОКРАТИЧНО мислене,а какво означава ЕДИНОМИСЛИЕ - КОМУНИЗЪМ, ТОТАЛИТАРИЗЪМ и ДИКТАТУРА ! Какво иска Възраждане ясно се разбира само от този коментар на тази госпожа - ЗАВИСИМОСТ ОТ ЕДИН ЧОВЕК ОТ ТОВА КАКВО ТОЙ МИСЛИ ТОВА КОЕТО ОЗНАЧАВА И ДУМАТА ЕДИНОМИСЛИЕ !

19

Само да попитам

преди 1 година

ей така за да предизвикам размисъл,някой знае ли тази какво притежаваше като имоти преди да стане депутат и днес след като се "захрани" със субсидии които главният"мозък"на тази шайка"обеща да върне,а накой знае ли същата тази възрожденска дама колко пъти преди депутатстването си е напускала България в посока Майорка и Сардиния ? Ако някой ми отговори ще го приема за честен и почтен симпатизант на шарлатанинът Копейкин който говори винаги това което иска да чуе"чичо"от Глупаково !

18

Емигрант

преди 1 година

Ние българите не сме умни!Неразбираемо е как емигрирали българи гласуват за шайката на Копейкин,който иска да извади България от ЕС,което означава ВИЗИ дори до Румъния?Как емигрант тогава ще се върне"на гости"свободно,как обикновен"забогатял"от политиката на Копейкин българин свободно ще мине границата за екскурзия,как след като напуснем ЕС и НАТО няма да изпаднем в ИЗОЛАЦИЯ и кой ще ни брани границите,как след като сега сме СВОБОДНИ ще заживеем отново в КОНЦЛАГЕР,ще имаме ли пари за ВИЗИ.....

17

Анонимен

преди 1 година

Тази партия с хубаво име и с лидер историк проявява учудваща индиферентност и лидерът й чака поредните избори и балонът да се пълни за съжаление с "въздух". Стрина Корни пое твърд курс да ликвидира БСП, започваки с елита и малкото умни хора в БСП и до края на годината ще изпълни задачата. Така че на Костя К. му остава да прибира отказващия се от сърпа и *** електорат. Възраждане сетне няма откъде да прибира хора, те ще се отвратят и от тая партия и тя ще последва участта на ИТН и БСП.

16

Анонимен

преди 1 година

Партийните централи усилено изкупиха пясъка.За да има какво да хвърлят в очите на хората.Човек сега никъде не може и за една саксия пясък да намери!

15

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ХАХАХАХАХАХА ТЕЗИ МНОГО СИ ПОВЕРВАХА МАМАМАМАЛЕЕЕЕЕ

14

Анонимен

преди 1 година

Готови зa избopи нe oзнaчaвa, чe rи иckaт! Heзaвиcимo, чe oщe щe вgиrнaт npoцeнтa...

13

Не съм сигурен

преди 1 година

дали могат да свият още проценти от БСП а те на предните избори само от там можаха да вземат

12

Анонимен

преди 1 година

Повечето старозагорски знаят тази ужасно проста кифла, която изведнъж се помисли за голям политик. Направи "кариера" с викане по митинги и пърформанси по каква ли не тема. Важното е да се вдига шум и да се рекламира, не е важно за какво протестира. Сега кацна във Възраждане, преди дереше гърло за доста други партии

11

Кулу

преди 1 година

Каде са тръгнали тези смешници и кукловоди.....и най смешното е че има много хора ,които гласуват НА ПУК на политиката КОЯТО ОСАКАТИ БЪЛГАРИЯ !!!

10

Анонимен

преди 1 година

Копейката иска нови избори,за да може да взима субсидия за нова къща,че тази вече му е малка.

9

Анонимен

преди 1 година

Янко Шумкария до шия ама няма да стане, съветските лъйняяяя само в нужника!

8

Public enemies

преди 1 година

Единствената партия от челните която ще печели избиратели и напредва в позиции при нови избори е Възраждане, но са сами и нови избори по никакъв начин няма да променят много картината в момента.

7

Анонимен

преди 1 година

Тая що не върви намайната си!Ей народът му писна вече.

6

Коалиция има

преди 1 година

ПП и ВЪЗРАЖДАНЕ....... Двете ръце на Путин...... Червеното знаме роди ги...

5

Анонимен

преди 1 година

Готови сте за Карлуково.

4

Анонимен

преди 1 година

Тази нали беше някаква телефонистка?

3

Анонимен

преди 1 година

Няма ли да опитат правителство с третия мандат?

2

Анонимен

преди 1 година

Боже как се паднаха такива негодници в тов парламент ??С 30 депутата не подкрепят никой ,щяли да управляват сами .Трагедия