13

Лойко

преди 1 година

Йотова не спря да ръси глупости срещу Македониа. Разбира се,че няма да ни останат длъжни. Никоя нормална държава не би приела провокациите които непрекъснато правим спрямо Макеониа.

12

Анонимен

преди 1 година

България не подкрепя украйна -- не сме страна в конфликта -- това е война на сащ. Тази е национална предателка. Не е наша работа да се ангажираме в русофобските планове на сащ. България трябва да заяви че не подкрепя наливане на масло в огъня на войната и да не изпраща оръжие.

11

Morski

преди 1 година

Йотова, много по-добра работа щеше да свърши на, всеки да връчииш една книга на Анри Пози "Войната се завръща" - французин! Не биха ни обвинил, че ние лъжем,защото не е писана от българин! Има я и на френски, и на английски! А НАЙ-ЯРКОТО В НЕЯ Е ОПИСАНИЕТО НА ЗВЕРСТВАТА НАД БЪЛГАРИТЕ В МАКЕДОНИЯ ОТ СРЪБЕТЕ! Човек след като я прочете ще намрази всички сръбско! Йотова, следващият път отиди подготвена с тесте от тази книга!

10

Анонимен

преди 1 година

Ами наложете санкции!

9

Ами

преди 1 година

Йотова, боли ли днес шамарът на Ковачевски пред цяла Европа?

8

Нормални

преди 1 година

всички са твои затворници поданици на гуру купил България,Балкани,Америка купил хора купил вас гуру бог богове не сте не сте ебесният Бог и не сте Християни като ги мразите вземи си ромката и некоя друга християнка или ромско християнче ползваш добра чичо,ама за своите не за чужди *** си ромката пред пасторска дъщеря и внуче ползвай не за чужда сметк ати помагат пасториете жертват своите вместо твоите

7

Анонимен

преди 1 година

Гоце Делчев е българин и никой не им е виновен на Вукоебината,че са го поставили като икона на македонизма.Не трябва никаква комисия да определя какъв е ,когато той сам е казал ,че е българин.Лъжите и фалшификациите на Скопие няма да станат истина,колкото и да повтарят едно и също.Българския герой Гоце,не "македонецот" Гоце,който уж не е знаел какъв е и що е.ДГД българомразците.

6

Анонимен

преди 1 година

и кой им прати списъци питам Аз абе да нема днеска слъчево изригване тоа народ само се оплаква бе

5

Анонимен

преди 1 година

Така е чиче, в крайна сметка историята показа как тези комунистически убийци възприеха национализма като последна карта , с която пак искат да вкарат народите в касапница.Защото те натам водят България.

4

Чиче Гичо

преди 1 година

БКП се отказа от Западните Покрайнини,в това число и Скопие.Днешна РСМ. БКП бе крилито под което фамилията на другаря Йотов се свиваше на топло за дълги години.Но ето че днес неговата ,,демикратична" дъщеря работи за отстрещната страна.Ама какво лицемерие,каква политическа пошлост.Толкова е грозно всичко това.Тия хамелиони за власт и пари,и на на кръста ще се качат доброволно.Отвратеняци.

3

Анонимен

преди 1 година

Парите от Белград и Скопие явно объркват ума на троло вете им, защото това което вършат и пишат,като чета коментарите по долу е върха на глупоста,невежеството и липсата на аргументи. Йотова каквато и да поне в Рейкявик ,казва истината и само истината и тази истина ще победи, въпреки лъжите на сърбокомунистите в Скопие и Белград.

2

Анонимен

преди 1 година

Историята след 1990 доказа, че последното убежище на комунизма е национализма.Безспорен факт.Същото перфектно доказаха и софийските и скопските комунисти , които досега си управляват безнаказано

1

Дедо

преди 1 година

Илияна да отслабнеш.