74

Европеец

преди 11 месеца

С други думи - отражение на манталитета - празници, софри почти всяка седмица, купони, застоял начин на живот, с колата на работа, с колата ако може вечерта в хола. Резултатът е налице. Лошото е, че и сред подрастващите картинката не е по-различна, само че там освен цигарите, има и друго...

73

Анонимен

преди 11 месеца

Много зависи от начина, по който се изчислява наднорменото тегло. Аз рядко съм виждал дебел българин.

72

Анонимен

преди 11 месеца

До Ядрен вампир Z до 69 : 5000 лева, ама за 5 месеца, нали, толуп !

71

:)

преди 11 месеца

А кой популяризира природните средства, които са ни достатъчни, за да не стигаме до антибиотици :)

70

истината

преди 11 месеца

До 82 А ти от здравословния живот ли си толкова вулгарен и злобен?

69

82

преди 11 месеца

НА тоя па демокрацията му е виновна. Някой да не те е вързал бееее. Ей ти магазините - подбирай си храната и си я готви. Ей ти я природата, вдигни си лоения дирник и заминавай да се разхождаш. Ей ти я водата - пий от нея, да не ти налива някой алкохол в гърлото. Ей това е гнусния българин, част от отвратното племе. Няма отговорност за НИ-ЩО. Все някой дриг му е виновен.

68

хахаха

преди 11 месеца

ООХОХОХАХАХА. Не е вярно. Българинът е най-умният на света. Като такъв, той не може сам да си докарва най-тежките заболявания. Държавата е виновна. Байдън е виновен. Рептилите са виновни. Зеленски е виновен. ''То в храните какви са отрови, що да не пушим''. ''То водата колко е ***, що да не ядем ***''. ''Е то кой има време да си готви не-***''. ''То от нещо трябва да се умре''. Абе съсипАха я тая държава.

67

истината

преди 11 месеца

Честита ви криворазбрана демокрация! Компютри, телефони, тотално обездвижване, мързел, МЕНТЕ ХРАНИ, АЛКОХОЛ, СТРЕС, НЕСИГУРНОСТ, КОРУПЦИЯ, ОТРОВЕНА ПРИРОДА, ХОРМОНИ В МЕСОТО.......ЯЖ НАРОДЕ ОТ ПРОМОЦИИТЕ! Бъдете умни и ще бъдете здрави!

66

Анонимен

преди 11 месеца

До 81: истината за затлъстяването е много проста, но няма кой да чете и да се интересува. Стари практики, грешни мантри куп глупави диети... Промити мозъци.А за пушенето: не всеки 3-ти пуши, а 1 на всеки 10 не пуши. Да не говорим, че и тревоманите вече са толков много.

65

Анонимен

преди 11 месеца

Експертите знаят каква е истината. Едно време хапвахме по 2 банички с боза, тичахме, бяхме млади и в клас имаше по 1 шишко. Дори сред зрелите и възрастни хора имаше малко дебели, въпреки, че се консумираше много тестени храни, туршии, сланина, буркани със много сол и мазнини. По-скоро ни е променена нервно-хуморалната регулация на хомеостазата, тъй като околната среда се променя много динамично и е трудно да се адаптираме.

64

Богат-беден

преди 11 месеца

Колкото по-беден е човек, толкова по-ефтина храна яде и е толкова по-дебел. Богат човек дебел няма. Богатите се подържат. Нормално е .

63

Лорд Стамат

преди 11 месеца

Значи аз съм от първите, не пуша, не пия и съм в перфектна форма. Бодаллите да си харчат парите за скъпи отpoви.

62

МитЮ ПищоА

преди 11 месеца

Съвсем закономерно е, няма как да нагъваш от ДънкинДонътса топли мекици и от МакДонълдса питки с кюфтета и да си като манекенка!

61

Анонимен

преди 11 месеца

Така е. Идеята е здравеопазването да държи хората болни за да се купуват лекарства. Никой няма интерес да си здрав. Всеки да се оправя сам .

60

Мда

преди 11 месеца

Ама иначе ви тровят с пръскане от самолетите и "петжи" !!! *** племето просто!!!

59

Анонимен

преди 11 месеца

Е , нали почитателите на ко-пей-кин ореваха света че Евросъюза направила българите бедни бе ?! Е кат сте толко бедни - откъде пари за цигари бе ? Кат сте толко бедни що сте толко дебе-ли бе ? Тая работа става с лапане бе !

58

Много ясно

преди 11 месеца

До Истината Е как колко? Всички.

57

Анонимен

преди 11 месеца

Проучване на Imperial School of Public Health установи, че по-високата консумация на силно преработени храни може да бъде свързана с повишен риск от рак и смърт от него...после се чудят защо рака е скочил с 400%, жените не раждат, мъжете са с намалено либидо и репродуктивни възможности, алфа мъжкарите изчезват и се появяват аморфни мъже и т.н и т.д Яжте домашна храна.Много храни съдържат само 40-60% месо, останалото са пълнители, химия и неизвестни съставки.

56

Анонимен

преди 11 месеца

Ядрения вампир моа ли датигонахакам ВГЗ.

55

Истината

преди 11 месеца

Не разбрах колко употребяват алкохол!