86

Анонимен

преди 1 година

ЗАПАДЪТ СИЕ УМРЕЛ НО ОЩЕ ГО НЕ ЗНАЕ ЛАЕ ДЪРВИ СЕ НО СИЕ УМРЕЛ СКОРО КЕ СЕ УСЕТИ

85

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 97 Ти какво част си от запада бе сталински гуррел?

84

Анонимен

преди 1 година

Умиротворяването на Китай ще стане със санкции и бой както при Рашката. И там има един кандидат за бияч на Китай другарите от Индия.

83

Анонимен

преди 1 година

Според мен би било много по-полезно за Запада, а и за БГ, тъй като сме част от този Запад, да усмирим индивиди като Лиз Тръс, заради които Запада изпадна в ситуация на конфликт с Китай и Русия. "Който сее ветрове, жъне бури." Запада сее ветрове от няколко десетилетия, а сега друг им бил виновен. Русия и Китай са ясни - по-добре да не попадаме в орбитата им на влияние, но защо Запада се държи толкова неадекватно, вече е друг въпрос. Последното е заради неадекватни личности като Лиз Тръз!

82

Анонимен

преди 1 година

Не знам за Китай , но май вие сте за умиротворяване !

81

джо

преди 1 година

Тая умница танки ската (обича да се вози на танк ) е права. Всички са длъжни да изпълняват това което искат Англосаксонците .Тъй кат Светът принадлежи на тая висша нация която има право на всичко а страни като Русия, Китай , Иран създават постоянни проблеми . Не може и никой и няма право да оспорва доминирането и хегемонията на Америка и да има самостоятелна независима политика . Всички страни са задължени да спазват правилата им.

80

Анонимен

преди 1 година

Да не се стигне ,че Пекин да умиротвори западняците

79

Анонимен

преди 1 година

Китайските другарчета са много зле. И те горките са с това руско оръжие дето единствено става да си купиш по-голям бой с него. Не знам на какво разчитат та толкова се ежат.

78

Анонимен

преди 1 година

Тази бърка Черно море с Балтийско и тази беше външен министър.

77

00014

преди 1 година

До АнонименНе обиждай пекинските пернати, защото Пекин е столицата на Сингапур!

76

Анонимен

преди 1 година

Тия още си мислят че Британия е империя. Пък тя взе да става ке..***.

75

ПроСоТо

преди 1 година

Та:..-"Червения терор", наречен в книгата "Червения Звяр" ,погрешно се идентифицира с комунизма..Всъщност,намека е за един от най-свирепите Зверове на последните столетия-Октопода на семейство Ротшилд !.."Рот"-ЧЕРВЕН "шилд"..

74

ПроСоТо

преди 1 година

и от къде са навъдиха толковамалоумници?..Как сто западняци ще "умиротворяват" един милион чайнизи?..А за милиард и половина с дръпнати очи колко ербаби от "Колективния Запад" ще са необходими?.."Западът " ЗАГИВА !!!..М/у другото,от стари хора,отдавна покойници съм чувал,че в една книга.."Вечния календар" или нещо подобно беше,още преди 100 години е написано,че човечеството ще попадне под "Червения терор",след който "Ще господства жълтата раса",след което ще свърши света..И :-"червен терор"-РОТ

73

Сарказъм Радомирски

преди 1 година

Пътуващата трупа *** с поредно представление.

72

Анонимен

преди 1 година

Същата която, като външен министър на въпроса на Лавров дали признава руския суверенитет върху Ростовска и Воронежка област отговори не. Толкоз за това пекинско пернато.

71

Натовеца

преди 1 година

Упдейт лайнатовският флаг който поръчах пристигна очаквайте мощно оскверняване на 21 в Пловдив на центъра ще го ритам търкалям по земята напоя с плюнки мощно и запаля в знак на протест срещу атлантическият нацизъм :)

70

Анонимен

преди 1 година

Овцата,не може да разбере,че сами ще вкарат дракона в двора си.На Чината,точно това им е нужно,за да се задействат.

69

Анонимен

преди 1 година

Уважаем гневен малолетен центозаработвател, изправи се сега в средата на стаята си в общежитието и се загледай кое не е китайско, кецовете ти ли, компютъра и телефона ти ли, щоричките и дограмата на прозореца ли, та ако ще килимчето на пода, изтривалката на вратата и дамаската на диванчето. И микровълновата дето си топлиш вчерашната пица е китайска и си я осветяваш с китайски крушки в китайските плафончета.

68

Анонимен

преди 1 година

Кой и какъв е западналият Запад .Къде е Китай , и къде е Запада ? АЙДЕ НИЦ , СМЕШНИЦИ !Запада няма и армия , а е тръгнал да се ежи на Китай !?Запада да се сърди на сащ и англосаксите , които са на печалба от войната в Украйна , също И изместиха ЕС от руските пазари , НО ''ТЕ'' СИ ТЪРГУВАТ ,...НАЛИ ! !

67

Дядката

преди 1 година

Тая женка англичанка , не си ли дава сметка , че ТЕ подлютиха Вова и сега ще я патят!Уж всесилния Запад , за когото Русия бе бензиностанция с ракети, сега си хапе *** , че е безсилен пред руските оръжия!Май ще *** , ако не почнете да лазите пред Русия и Китай!